Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

5 kilo verdim hayatım. Ama ben cidden açlık yapıyorum. Oruç değilim ama bu saate kadar sadece az önce 1 muz yedim. Bazı arkadaşların öğünlerine bakıyorum cidden bana çok fazla geliyor. Ben daha öncede bu şekilde 10 kilo bermiştim. Leptini bozmamalısınız üstelil ben hiç kas kaybetmedim ve sıfır spor.Bir leblebi tanesi bile yememelisiniz. Leptin çalışmalı ki yağ yaksın
Evet açlık tokluk hormonu çok önemli ama ben yapamıyorum emziryorum belki ondandır
Helal olsun resmen hiç bir şey yemiyorsunuz
Vala utandım şimdi menümü yazmaya :KK70:

Ya bayrama kadar 69 olmam lazım
Lazım diyorum ama hep şikayet hep sitem hiç bir fark yok gibi duruyorum sanki öyle
Şimdi sinirimden diyeti bozma an meselesi

Sabah 74.9 du bu arada regl oldum dün bide üstüne ne kadar ekler sizce tartıda bu arada? :KK61:

Taşınacağımız eve bugün boya badana yapmaya gittik eşimle. Sabah bir iki lokma kahvaltılıkla çıktım. Öğlen bir paket çizi yedim. 16.00 gibi de kıymalı pide yedim, 2 bardak kola ictim. Suyu çok az içtim. Çok yorgunum :KK43:

Evet açlık tokluk hormonu çok önemli ama ben yapamıyorum emziryorum belki ondandır
Helal olsun resmen hiç bir şey yemiyorsunuz
Vala utandım şimdi menümü yazmaya :KK70:
Canım benim sen emziriyorsun kaliteli beslenmen lazım protein ağırlıklı beslen önce bebiş. Benim 4 çocuğum var yaşım 44.

Adet olmak üzereyim kriz geçirmemek için küçük bir çukulata ekledim ara öğüne akşamda kavurma midemi bulandırmasın diye 1 dilim tahıllı ekmek ekledim

Sabah
1 dilim tahıllı ekmeğe tost
4 zeytin
2 domates
1 salatalık

Ara öğün
1 küçük boy çukulata
2 kayısı
5 fındık
5 badem
Kahveli süt

Akşam
Biraz kavurma
1 dilim tahıl ekmeği
Sütü hergün böyle içer misiniz

Sahur
2 minik biber dolması, 1 bardak kendi yaptığım limonata

İftar
1.5 kepçe ezogelin çorbası, 3 minik biber dolması, 5 6 kaşık et kavurma, 1 dilim pide, hurma, 1 kalburabastı ve az dondurma

6300 adim.

Ayy ben bi acıktım sanki🤣Yarın tartı günü asla yememeliyim. 66 küsür çıkacağım umarım. Bu arada tartımın şarjı bitmiş takayım yatmadan. Dün sabah 66.250 yi görmüştüm ama telefonla eşleştiremedim. Hepinize iyi geceler canlar.

Ben geldimmmm 66:00 dan günaydın bacılaaarr💃💃😘♥️

Eklentiler

• C0868E40-60AE-465B-A5FB-E4A022B12E6C.png
    C0868E40-60AE-465B-A5FB-E4A022B12E6C.png
    125,7 KB · Görüntüleme: 32
Harikasın 🥰 Hedefe emin adımlarla çok güzel ilerliyorsun. 🧿👏

Eliptik çok güzel kilo verdiriyor. Ben en fazla 30 dk yapabilirdim eskiden. Dizlerine dikkat et.🤗 Ben ayak ucunda eliptik yapınca bacaklarım futbolcu bacağı gibi oldu, kısaldı kaslarım. Sonra pilatesle normale döndü.

Ben seninle nasıl challenge yapıcam bu uyusuklukla yaa 🙈 makas git gide açılıyor 🧿
teşekkür ederim.:KK36: aynen hedefim bayrama 57 yi görmek. hatta fazlası olursa daha süper olur. hadi kaldır totoyu zaman az ömür kiloyla geçmez.
Dolu görünmesi için tabaklarımı küçülttüm resimlere bakınca bile çok gibi geliyor. Ara öğüne tart ekledim tatlı krizine girmemek için..
evet tabakların çok dolu dolu. kalorisi düşük gıdalar ama bence özellikle ara öğünlerin çok dolu biraz azaltabilirsin.
Sahur
Sütlü yulaflı mısır gevreği

İftar ( misafirlikteydik)

1 kase çorba
1 kase salata
4 kaşık pilav
4 kaşık nohut yemeği
Fırında kabak mücver
1 tane çiğ köfte
4 çatal havuç tarator
1 tane börek

Çayın yanında 2 baklava 1 browni

7000 adım
ooooo ben görmedim varsayıyorum bu menüyü :olamaz:
Günaydın hala başladığım kilodayım 🥺
1 öğün eksilttim ekmeği kestim porsiyonu küçülttüm sağlıklı şeyler eklemeye çalıştım atıştırmalık çukulata kek yemedim nasıl olurda 1 gram bile veremiyorum anlamadım. 😥
bence biraz öğümlerindeki çeşitşliliği azaltmalısın. mesela ara öğünde hem kuru yemiş hem kuru meyve hem çikolata var çok fazla gibi geldi bana
5 kilo verdim hayatım. Ama ben cidden açlık yapıyorum. Oruç değilim ama bu saate kadar sadece az önce 1 muz yedim. Bazı arkadaşların öğünlerine bakıyorum cidden bana çok fazla geliyor. Ben daha öncede bu şekilde 10 kilo bermiştim. Leptini bozmamalısınız üstelil ben hiç kas kaybetmedim ve sıfır spor.Bir leblebi tanesi bile yememelisiniz. Leptin çalışmalı ki yağ yaksın
süper yaa tebrik ediyorum sizi. bende sizin gibi düşünüyorum ne kadar az yersek vücut o kadar az talep ediyor. açlığı hissetmek ve uzun tutmak gerek kilo vermek için.
Ve sabah yiyerek başlarsanız mide sürekli gönder diyor. Sabah mideyi oyalamalısınız
ben iftardan iftara yiyorum ve o kadar rahatımki inanın hiç açlık hissetmedim daha ramazanın başından beri

X