- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.761
Evet açlık tokluk hormonu çok önemli ama ben yapamıyorum emziryorum belki ondandır5 kilo verdim hayatım. Ama ben cidden açlık yapıyorum. Oruç değilim ama bu saate kadar sadece az önce 1 muz yedim. Bazı arkadaşların öğünlerine bakıyorum cidden bana çok fazla geliyor. Ben daha öncede bu şekilde 10 kilo bermiştim. Leptini bozmamalısınız üstelil ben hiç kas kaybetmedim ve sıfır spor.Bir leblebi tanesi bile yememelisiniz. Leptin çalışmalı ki yağ yaksın
Ah ah bekarken yemek aklımda bile yoktuVe sabah yiyerek başlarsanız mide sürekli gönder diyor. Sabah mideyi oyalamalısınız
Canım benim sen emziriyorsun kaliteli beslenmen lazım protein ağırlıklı beslen önce bebiş. Benim 4 çocuğum var yaşım 44.Evet açlık tokluk hormonu çok önemli ama ben yapamıyorum emziryorum belki ondandır
Helal olsun resmen hiç bir şey yemiyorsunuz
Vala utandım şimdi menümü yazmaya
Maşallah umarım istsediginiz kilo göz açıp kapanıncaya kadar olurCanım benim sen emziriyorsun kaliteli beslenmen lazım protein ağırlıklı beslen önce bebiş. Benim 4 çocuğum var yaşım 44.
Sütü hergün böyle içer misinizAdet olmak üzereyim kriz geçirmemek için küçük bir çukulata ekledim ara öğüne akşamda kavurma midemi bulandırmasın diye 1 dilim tahıllı ekmek ekledim
Sabah
1 dilim tahıllı ekmeğe tost
4 zeytin
2 domates
1 salatalık
Ara öğün
1 küçük boy çukulata
2 kayısı
5 fındık
5 badem
Kahveli süt
Akşam
Biraz kavurma
1 dilim tahıl ekmeği
Çoğunlukla kahve dondurup süte atarak içiyorumSütü hergün böyle içer misiniz
Ben de böyle içiyorum sütlü kahveyiÇoğunlukla kahve dondurup süte atarak içiyorum
teşekkür ederim.HarikasınHedefe emin adımlarla çok güzel ilerliyorsun.
Eliptik çok güzel kilo verdiriyor. Ben en fazla 30 dk yapabilirdim eskiden. Dizlerine dikkat et.Ben ayak ucunda eliptik yapınca bacaklarım futbolcu bacağı gibi oldu, kısaldı kaslarım. Sonra pilatesle normale döndü.
Ben seninle nasıl challenge yapıcam bu uyusuklukla yaamakas git gide açılıyor
evet tabakların çok dolu dolu. kalorisi düşük gıdalar ama bence özellikle ara öğünlerin çok dolu biraz azaltabilirsin.Dolu görünmesi için tabaklarımı küçülttüm resimlere bakınca bile çok gibi geliyor. Ara öğüne tart ekledim tatlı krizine girmemek için..
ooooo ben görmedim varsayıyorum bu menüyüSahur
Sütlü yulaflı mısır gevreği
İftar ( misafirlikteydik)
1 kase çorba
1 kase salata
4 kaşık pilav
4 kaşık nohut yemeği
Fırında kabak mücver
1 tane çiğ köfte
4 çatal havuç tarator
1 tane börek
Çayın yanında 2 baklava 1 browni
7000 adım
bence biraz öğümlerindeki çeşitşliliği azaltmalısın. mesela ara öğünde hem kuru yemiş hem kuru meyve hem çikolata var çok fazla gibi geldi banaGünaydın hala başladığım kilodayım
1 öğün eksilttim ekmeği kestim porsiyonu küçülttüm sağlıklı şeyler eklemeye çalıştım atıştırmalık çukulata kek yemedim nasıl olurda 1 gram bile veremiyorum anlamadım.
süper yaa tebrik ediyorum sizi. bende sizin gibi düşünüyorum ne kadar az yersek vücut o kadar az talep ediyor. açlığı hissetmek ve uzun tutmak gerek kilo vermek için.5 kilo verdim hayatım. Ama ben cidden açlık yapıyorum. Oruç değilim ama bu saate kadar sadece az önce 1 muz yedim. Bazı arkadaşların öğünlerine bakıyorum cidden bana çok fazla geliyor. Ben daha öncede bu şekilde 10 kilo bermiştim. Leptini bozmamalısınız üstelil ben hiç kas kaybetmedim ve sıfır spor.Bir leblebi tanesi bile yememelisiniz. Leptin çalışmalı ki yağ yaksın
ben iftardan iftara yiyorum ve o kadar rahatımki inanın hiç açlık hissetmedim daha ramazanın başından beriVe sabah yiyerek başlarsanız mide sürekli gönder diyor. Sabah mideyi oyalamalısınız