Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Herkese merhaba. Kusura bakmayın iki gündür çok yoğun ve yorgunum. Foruma girmeye fırsat bulamadım. Gündüzleri evde değildim ve yediklerime dikkat edemedim. Eve geç gelince de saate aldırış etmeden yemek yedim. Iki gündür diyet yalan oldu. Yediklerimi yazıyorum ama hiç memnun değilim bu durumdan. Yarından itibaren toparlarım inşallah. Şu an reglim ama bitince de oruç tutabilir miyim bu sene bilmiyorum. Emzirirken çok susuyorum, çok zorlanırım gibi geliyor. Cesaret edemiyorum.

21 Mart
11 gibi 1 yumurta, 1/2 simit, 1 poğaça
15.30 bezelye yemeği, bulgur pilavı, salata
17.00 Şekersiz Türk kahvesi, 3 adet züber lokma
21.00 Köfte, patetes (kızartma), ekmek, 1 bardak kola

22 Mart
10.30
Simit, poğaça, çokokrem
16.00
1,5 lahmacun, 1 bardak kola
17.30
Çay, 1 paket bisküvi
21.00
Pastırmalı yumurta, ekmek, airfryer da patates ve biber, çay

Aynı benim
Gibi, etrafımda ailem ve arkadaşlarım inanamıyorlar o kadar çikolata şeker yiyebileigime… kilo almasam günde en az 5 kiloya kadar kolayca yerim :) ben diyet yaptığım için kendimi kısıtlıyorum yerine hurma çerez ya da yoğurtlu vanilinli meyveli bişiler yiyorum sonra biraz zayıflayınca kendime ödül günü yapıp tüm gün çikolata şeker yiyorum yemek vs yemeden :)

Evet doğru aynı
Siz yine seviyorsunuz sanırım hurma meyveli tatlılari ama ben işin kötü yanı sevmiyorum meyve ile aram yok kuru meyveloeri ağzıma bile alamimıyorum ancak bitter çikolata ile kendimi öyle idare ediyorum sürekli aklımda bol fıstıklı krokanli soslu pasta geçiyor

…tabi çikolatayı herseye tercih ederim amaaaa amaaa iste :) sevdiğiniz bir şeyi kısıtlı olarak yiyin bence, dur demeyi bilin , yavaş yavaş zayıflayın

Sadece çikolata olsa keşke şerbetli tatlı, sütlü tatlı, hamur işi... çok zaafım var hepsine, her şeye. Bol miktarda yiyebiliyorum. Hamileyken 23 kilo civarında kilo almıştım.

Amin inşallah. Neden tutmuyordun ki
Emziriyorum diye tutmadım geçen yıl. Bu yıl da emziriyorum. Yemek yiyor sonuçta kızım ama emzirirken ben çok aşırı susuyorum. Dinen de emziren anneye izin var diye tutmayı düşünmüyordum bu sene de. Şu an reglim zaten. Bitince niyetlenicem sanırım.

Anladım. Ben de hamileyken birde emzirirken tutmamıştım. Borç olarak duruyor

Sadece çikolata olsa keşke şerbetli tatlı, sütlü tatlı, hamur işi... çok zaafım var hepsine, her şeye. Bol miktarda yiyebiliyorum. Hamileyken 23 kilo civarında kilo almıştım.
Hamur isi favorim.
En sevdiğim huyum kendime dur diyebilmek yedikce dsha fazlasini yememek. Ama ramazanda yapabilecek miyim bunu bilmiyorum.
Ben hamileyken 8 kilo aldim. Dogumdan gelince 11 kilo vermiştim.

Hamur isi favorim.
En sevdiğim huyum kendime dur diyebilmek yedikce dsha fazlasini yememek. Ama ramazanda yapabilecek miyim bunu bilmiyorum.
Ben hamileyken 8 kilo aldim. Dogumdan gelince 11 kilo vermiştim.
Çok özel değilse, herhangi bir sağlık probleminden dolayı mı kilo aldın peki?

Çok özel değilse, herhangi bir sağlık probleminden dolayı mı kilo aldın peki?
Yok canim neden özel olsun. Konunun ilk mesajında epey anlattim.
Ben çocukluğumdan beri kiloluyum. Yaklaşık 10 sene önce hipotiroidi teshisi kondu. O zamandan beri de ilaç kullanıyorum. Ömür boyu kullanilacak.
Genelde benle oturup yemek yiyen insanlar bu kadar yemekle nasıl kilo aldin derler. Miktar olarak cok yemem. Benden fazla yiyenler benden zayıf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…