-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.461
Krom pikolat vitamin takviyesi diye geciyo, kan şekerini dengeliyo ve tatlı krizlerini önlüyo… çoğu diyetisyen öneriyor, bi araştırın inetden isterseniz…O ne ki ilk kez duydum.
Aynı benimBenim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi
Evet doğru aynıAynı benim
Gibi, etrafımda ailem ve arkadaşlarım inanamıyorlar o kadar çikolata şeker yiyebileigime… kilo almasam günde en az 5 kiloya kadar kolayca yerim :) ben diyet yaptığım için kendimi kısıtlıyorum yerine hurma çerez ya da yoğurtlu vanilinli meyveli bişiler yiyorum sonra biraz zayıflayınca kendime ödül günü yapıp tüm gün çikolata şeker yiyorum yemek vs yemeden :)
…tabi çikolatayı herseye tercih ederim amaaaa amaaa iste :) sevdiğiniz bir şeyi kısıtlı olarak yiyin bence, dur demeyi bilin , yavaş yavaş zayıflayınEvet doğru aynı
Siz yine seviyorsunuz sanırım hurma meyveli tatlılari ama ben işin kötü yanı sevmiyorum meyve ile aram yok kuru meyveloeri ağzıma bile alamimıyorum ancak bitter çikolata ile kendimi öyle idare ediyorum sürekli aklımda bol fıstıklı krokanli soslu pasta geçiyor
İnşallah olur ne diyeyim:)…tabi çikolatayı herseye tercih ederim amaaaa amaaa iste :) sevdiğiniz bir şeyi kısıtlı olarak yiyin bence, dur demeyi bilin , yavaş yavaş zayıflayın
Pideyi düşündükçe canım çekiyorBen sahuru çok az yiyip atlattim ama bakalim iftarda nasil olacak. İnsallah saldırmam
Sadece çikolata olsa keşkeBenim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi
Ben sahuru çok az yiyip atlattim ama bakalim iftarda nasil olacak. İnsallah saldırmam
Allah kabul etsin şimdidenPideyi düşündükçe canım çekiyor
Amin inşallah. Neden tutmuyordun kiAllah kabul etsin şimdiden
Eşim için sahura kalkınca çok heveslendim. Bu sene ben de tutacağım sanırım.
Emziriyorum diye tutmadım geçen yıl. Bu yıl da emziriyorum. Yemek yiyor sonuçta kızım ama emzirirken ben çok aşırı susuyorum. Dinen de emziren anneye izin var diye tutmayı düşünmüyordum bu sene de. Şu an reglim zaten. Bitince niyetlenicem sanırım.Amin inşallah. Neden tutmuyordun ki
Anladım. Ben de hamileyken birde emzirirken tutmamıştım. Borç olarak duruyorEmziriyorum diye tutmadım geçen yıl. Bu yıl da emziriyorum. Yemek yiyor sonuçta kızım ama emzirirken ben çok aşırı susuyorum. Dinen de emziren anneye izin var diye tutmayı düşünmüyordum bu sene de. Şu an reglim zaten. Bitince niyetlenicem sanırım.
Suan açlık susuzluk hissetmiyorum. İstahim da yok yani şuan önümde olsa yemem. İnsallah aksam da aynı olur.Pideyi düşündükçe canım çekiyor
İşin kötü tarafı acaba gerçekten bırakmak istiyor muyuzSadece çikolata olsa keşkeşerbetli tatlı, sütlü tatlı, hamur işi... çok zaafım var hepsine, her şeye. Bol miktarda yiyebiliyorum. Hamileyken 23 kilo civarında kilo almıştım.
sonradan tutmak zor oluyorAnladım. Ben de hamileyken birde emzirirken tutmamıştım. Borç olarak duruyor
Sevdiğin şeyi bırakmak zor, niye bırakalım ki.İşin kötü tarafı acaba gerçekten bırakmak istiyor muyuz
Hamur isi favorim.Sadece çikolata olsa keşkeşerbetli tatlı, sütlü tatlı, hamur işi... çok zaafım var hepsine, her şeye. Bol miktarda yiyebiliyorum. Hamileyken 23 kilo civarında kilo almıştım.
Çok özel değilse, herhangi bir sağlık probleminden dolayı mı kilo aldın peki?Hamur isi favorim.
En sevdiğim huyum kendime dur diyebilmek yedikce dsha fazlasini yememek. Ama ramazanda yapabilecek miyim bunu bilmiyorum.
Ben hamileyken 8 kilo aldim. Dogumdan gelince 11 kilo vermiştim.
Yok canim neden özel olsun. Konunun ilk mesajında epey anlattim.Çok özel değilse, herhangi bir sağlık probleminden dolayı mı kilo aldın peki?