- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.481
Geçmiş olsun. Çok dikkat etmemişim ilk mesaja. Umarım istediğin kiloya düşersin. Her şeyin başı sağlık...Yok canim neden özel olsun. Konunun ilk mesajında epey anlattim.
Ben çocukluğumdan beri kiloluyum. Yaklaşık 10 sene önce hipotiroidi teshisi kondu. O zamandan beri de ilaç kullanıyorum. Ömür boyu kullanilacak.
Genelde benle oturup yemek yiyen insanlar bu kadar yemekle nasıl kilo aldin derler. Miktar olarak cok yemem. Benden fazla yiyenler benden zayıf.
çocuk olunca öyleGunaydin. Sahurdan sonra zor uyumustum zaten ki 7.45'te kalktim. Oğlumu okula götürdüm. Geldim ödevler vardı onları yaptım.
Birazdan pazara gidicem. Pazardan gelince yemek yapicam. Sonra eğer sansliysam yarım saat 1 saat dinlenirim. Sonra oglani okuldan alıp 15 dk bişeyler yedirip kursa götürücem. Orada beklerken 1 saat kicim yer görecek cok şükür. Eger yine sansliysam iftardan 5 10 dk önce evde olurum.
Yazarken yoruldum yaparken yorulmam inşallah.
Daha anaokulundayiz. İlkokul daha zor sabah götür oglen yemege getir tekrar götür. Ogleden sonra getir. Düşündükçe daralıyorum.çocuk olunca öyle
Bizim de anaokul. Bende iki tane haline şükretDaha anaokulundayiz. İlkokul daha zor sabah götür oglen yemege getir tekrar götür. Ogleden sonra getir. Düşündükçe daralıyorum.
Ay bi taneye zor dayaniyorumBizim de anaokul. Bende iki tane haline şükret
Benmde anaokuluna giden oğlum var bi de kardeşi var bibucuk yaşında . Benm ki sabah gidiyo 8 buçuk da akşam 4 buçukta geliyo ikisi aynı evin içinde hele ramazanda mahvolurdumDaha anaokulundayiz. İlkokul daha zor sabah götür oglen yemege getir tekrar götür. Ogleden sonra getir. Düşündükçe daralıyorum.
Benimki de 8.15te gidiyo 17.10da çıkıyor.Benmde anaokuluna giden oğlum var bi de kardeşi var bibucuk yaşında . Benm ki sabah gidiyo 8 buçuk da akşam 4 buçukta geliyo ikisi aynı evin içinde hele ramazanda mahvolurdumbüyük olan fena benim çok değişik huyları var