-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.441
Bunu bende merak ediyorum söyle düsündümGünaydınlar oruç tutacaklar nasıl devam edecekler aralıklı oruça
if üzerine sekersiz yapalım ne dersin vücut sasırır hem daha hızlı gider yaglarBenim aslında bugun regl günüm. Ama hicbir zaman gününde gelmediği gibi bugün de gelmeyecek.
O yuzden ramazan planlamam şöyle. Sahurda protein ağırlıklı kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
İftarda da 2 hurma ve çorbayla genelde doyuyorum uzun süreli açlık olunca.
Ana yemekten az yerim.
Yalniz benim problemim gündüz düşen kan şekerimden dolayı iftarda tatli aseriyorumOnu kontrol etmem lazim. Esimi dün uyardim ramazanda tatli ve pide alma diye
Bir de su içmeyi zaten pek sevmiyorum. Gece suyu nasil içerim onu bilemiyorum.
Ramazanda yapabileceğimi sanmiyorum onu.if üzerine sekersiz yapalım ne dersin vücut sasırır hem daha hızlı gider yaglar
Nefret ediyorum su icmekten. Bazilari suya tarcin koy iste salatalik koy çilek koy diyor. Öyle daha mide bulandırıcı geliyor.Su ile benim de problem var. Pazar a niyetlenirim ben de inşallah.
Merhaba Bugün Ender Saracoglu bi Programda konuktu ve krom pikolat önerdi kan sekeriniRamazanda yapabileceğimi sanmiyorum onu.
İfde acligin çoğu uykuda geciyor ama oructa gunduz acsin. Aksam saldirmamak için zor duruyorum. Ramazan dışında olur da. Ramazanda zor.
O ne ki ilk kez duydum.Merhaba Bugün Ender Saracoglu bi Programda konuktu ve krom pikolat önerdi kan sekerini
Düzenlesin diye.. Ben de bi ara kullaniyodum ve ise yariyordu, deneyebilirsiniz belki :)
Benim çikolata ile aram yok. Cok nadir ararim genelde regl yaklaşırken özellikle.Benim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi
3-5-7 günlük kaç gün dayanabilirsen şeker diyeti yap. Şeker hamur işi yeme. Zamanla alışıyor vücut istemiyor. Tatlı yerken bile keyif almıyorum artık çünkü sadece şeker tadı geliyor. Ondan yiyesim de gelmiyor. Ben öyle geçen sene diyet yaptığımda 49 a kadar düşmüştümBenim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi
Bugün başlamak isterdim sadece kahvaltıda tatlı va o da krema3-5-7 günlük kaç gün dayanabilirsen şeker diyeti yap. Şeker hamur işi yeme. Zamanla alışıyor vücut istemiyor. Tatlı yerken bile keyif almıyorum artık çünkü sadece şeker tadı geliyor. Ondan yiyesim de gelmiyor. Ben öyle geçen sene diyet yaptığımda 49 a kadar düşmüştüm