Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Günaydınlar oruç tutacaklar nasıl devam edecekler aralıklı oruça
Bunu bende merak ediyorum söyle düsündüm
tüm gün aç susuz kalınca iftarda basımıza ağrı giriyor birden yemek yediğimizde yani benim öyle oluyor
iftarda bi kase çorba ve salata
bi saat sonra ana yemek
sahurda kahvaltı
bu sekilde düsündüm bi de yapabilirsem sekersiz diyeti yapacağım ramazan boyunca bakalım sen ne düsünüyorsun

Benim aslında bugun regl günüm. Ama hicbir zaman gününde gelmediği gibi bugün de gelmeyecek.
O yuzden ramazan planlamam şöyle. Sahurda protein ağırlıklı kahvaltı yapmayı düşünüyorum.
İftarda da 2 hurma ve çorbayla genelde doyuyorum uzun süreli açlık olunca.
Ana yemekten az yerim.

Yalniz benim problemim gündüz düşen kan şekerimden dolayı iftarda tatli aseriyorum 🤭Onu kontrol etmem lazim. Esimi dün uyardim ramazanda tatli ve pide alma diye 😁

Bir de su içmeyi zaten pek sevmiyorum. Gece suyu nasil içerim onu bilemiyorum.
if üzerine sekersiz yapalım ne dersin vücut sasırır hem daha hızlı gider yaglar

Selam herkese. Bugun ramazan oncesi son akşam yemeğimi yedim. İnsallah ramazanı da artı olmadan kapatmak nasip olur.

10.40
1 simit, 2 dilim sucuk, 4 zeytin, çeyrek tahinli çörek

14.30
1 dondurma, 2 3 kraker

18.00
5 6 kaşık fırında tavuklu türlü, 3 4 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım bardak kolla

Su 1 lt şimdilik.
9500 adım
.

Akşam trilece var belki 2 3 çatal alabilirim.

dakika spor
1 tam bir yumurta beyazından menemen,3 dılım tam tahıllı ekmek,1 dılım hindi füme ,tel peynir,orman meyveli çay

Türk kahvesi ,6-7 çilek ceyrek hurma
Bademli içecek

2 adet zeytınyaglı biber dolma,roka salata lor peynirli ( 1 yk)

Su 2 ye yakın

Ramazanda yapabileceğimi sanmiyorum onu.
İfde acligin çoğu uykuda geciyor ama oructa gunduz acsin. Aksam saldirmamak için zor duruyorum. Ramazan dışında olur da. Ramazanda zor.
Merhaba Bugün Ender Saracoglu bi Programda konuktu ve krom pikolat önerdi kan sekerini
Düzenlesin diye.. Ben de bi ara kullaniyodum ve ise yariyordu, deneyebilirsiniz belki :)

Benim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi :KK45:

Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi :KK45:
Benim çikolata ile aram yok. Cok nadir ararim genelde regl yaklaşırken özellikle.
Ama tatlı seviyorum. En vok sütlü tatli. Sonra bazi şerbetliler 🤭

3-5-7 günlük kaç gün dayanabilirsen şeker diyeti yap. Şeker hamur işi yeme. Zamanla alışıyor vücut istemiyor. Tatlı yerken bile keyif almıyorum artık çünkü sadece şeker tadı geliyor. Ondan yiyesim de gelmiyor. Ben öyle geçen sene diyet yaptığımda 49 a kadar düşmüştüm

3-5-7 günlük kaç gün dayanabilirsen şeker diyeti yap. Şeker hamur işi yeme. Zamanla alışıyor vücut istemiyor. Tatlı yerken bile keyif almıyorum artık çünkü sadece şeker tadı geliyor. Ondan yiyesim de gelmiyor. Ben öyle geçen sene diyet yaptığımda 49 a kadar düşmüştüm
Bugün başlamak isterdim sadece kahvaltıda tatlı va o da krema
Onuda kesersem hepten nasik olur bilemiyorum ama yapmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum
Hani ben de yapmadim değil midem bulanana kadar yedim.bir gün boyunca tatlı ne varsa
3.gunu tekrar istedim :KK45:

X