- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.421
Biraz fazla mi kaçmış? Çok cıs var. 4 dilim pasta miSabah fındık ezmesi yarım beyaz ekmek
Patates kızartması biber kızartması çay
Öğlen kısır tavuk yarım ekmek
Akşam sebzeli bulgur pilavı
Et sote
4 dilim pasta
Cips çay kola çekirdek
Kilo 76.6
Artık yediklerine bi dur mu desenSabah fındık ezmesi yarım beyaz ekmek
Patates kızartması biber kızartması çay
Öğlen kısır tavuk yarım ekmek
Akşam sebzeli bulgur pilavı
Et sote
4 dilim pasta
Cips çay kola çekirdek
Kilo 76.6
Bugün neden öyle oldu bilmiyorum sabahtan kafama koydum yemeyi zaten:)Biraz fazla mi kaçmış? Çok cıs var. 4 dilim pasta mi
Neden öyle oldu bilmiyorum inanın hala da yiyorum şuan:)Artık yediklerine bi dur mu desen
Çünkü insanın yedikçe yiyesi, su içtikçe içesi gelirNeden öyle oldu bilmiyorum inanın hala da yiyorum şuan:)
Evet zaten baştan yedim bunu da yiyeyim dedim öyle gittiÇünkü insanın yedikçe yiyesi, su içtikçe içesi gelir
Sahura kalkıp yumurta peynir salatalık domates süt bu şekilde yiyip, akşam ekmeksiz yemeyi planlıyorum inşallah uygulayabilirimGünaydınlar oruç tutacaklar nasıl devam edecekler aralıklı oruça
Çok özür dilerim cok yoğundum telefonu elime bile alamadım günlerdirmavikara kilo bildirimini bekliyorum canim.
1 kilo farkederGünaydın canlar. Dün ben sadece simit ve peynir yedim bir de lilalif yedim. Regl de 3. günüm. Sabah tartıldım 67.400 geldim. Kaç kilo fark ederki regl de
Merhaba ben de 1-1,5 kilo arası artış oluyor hep reflü döneminde, bitince gidiyo tabi yemeğide abartmazsam :)Günaydın canlar. Dün ben sadece simit ve peynir yedim bir de lilalif yedim. Regl de 3. günüm. Sabah tartıldım 67.400 geldim. Kaç kilo fark ederki regl de