- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.501
Ben de sendenim. Hatta ben ben tüm tatlılari severim. Işte sonum 90 li kiloları gördümBenim gibi tatlıya düşkün olan var mı aranızda?
Ben kendimi bildiğimden beri çikolata bağımlısıyim hiç bir zman da kilo problemim olmadı aksine kilo almak isterdim
Çikolata derken inanın bir büyük pastayı 1 saat içinde yerim o derece
Şimdi doğum oldu 15 kilo fazlam var
Çikolatayi azaltmak beni çok zorluyor yemeğe bile o kadar düşkün değilim vak şimdi modum düştü iyi mi
Güzel soru. Bir tarafim istiyor bir tarafim istemiyor. Bu yüzden kilo veremiyorum bir türlü.İşin kötü tarafı acaba gerçekten bırakmak istiyor muyuz
Benimkiler de anaokulunda. Seneye ilkokullu olacaklar hayırlısıyla.Bizim de anaokul. Bende iki tane haline şükret
Çok kötü bir şey ya bir de severken dur demek kısıtlamak...ben her seferinde diyetine tatlı ekliyorum yoksa bir bıraksam saldırımBen de sendenim. Hatta ben ben tüm tatlılari severim. Işte sonum 90 li kiloları gördüm
Çikolata yemeyi bırakırsan zor değilGünaydınlar
Dün gece çay yanına draje yedim sadece
Sabah ilk isim tartıya bakmak
Şuan 75.7 olmuşum bayrama kadsr 70 69 arası olmk zor mu sizce
Orda parantez açmayı unutmuşum çikolata dahilinde yaniÇikolata yemeyi bırakırsan zor değil
Biraz zorOrda parantez açmayı unutmuşum çikolata dahilinde yani
Sağlık olsunBiraz zor
Merhabalar.Günaydın arkadaşlar.
Veren arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama neden menü vermek sallandi yine?
Gruba bakıyorum birçok kişi carsambadan sonra sallamis?
Biz bu şekilde nasil ilerleyecegiz?
Menu bildirimi yapmayacaksaniz lütfen bana söyleyin listeden cikarayim.
Vermeye devam edecekseniz sorun yokMerhabalar.
O kişilerden biri benim ne yazık ki. Bu hafta oruç da tutmadığım halde bana bir isteksizlik çöktü. Çok yorgun, halsiz hissediyorum kendimi, etkisi var mı bilemem. Diyet bilincinde davranamadım ne yazık ki.
Menü bildirimi yapacağım akşam.
Akşam ki menünüz benim dün yaptığım menüm caciga sarimsak koydunuz mu:)Merhaba
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdarli ekmek
Akşam
1 kase mercimek corbasi
4 kaşık kuru fasulye
1 yemek kaşığı pilav
Cacık
Sufle kabında kek üzerinde çikolata soslu bir tatlı
1.5 litre su