- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.401
üç ögüne geçicem sanirim açlıkla olmuyor.İf ben de yapamıyorum, sevdiğiniz tarz diyet yapın bence, kalori sayın mesela sevdiğiniz şeyleri yiyerek, ben öyle yapıyorum genelde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üç ögüne geçicem sanirim açlıkla olmuyor.İf ben de yapamıyorum, sevdiğiniz tarz diyet yapın bence, kalori sayın mesela sevdiğiniz şeyleri yiyerek, ben öyle yapıyorum genelde :)
Ben üç ana, iki ara öğün yaparak da güzel kilo vermiştim geçmişte. Size en doğru hangisi gelecekse onu yapın bence. Önemli olan motivasyonüç ögüne geçicem sanirim açlıkla olmuyor.
Herhangi bir diyete devam edecekseniz kalabilirsiniz. Ben de harfi harfine if yapmıyorum.
Bence çıkma Bir yerde devam etmeyince menüler daha çok bozuluyor. Her akşam girip menü yazacağını düşünmek bile daha kontrollü olmanı sağlar. Her hafta tartını takip edersin. Koparsan daha çok artı görebilirsin. Kendimden yola çıkarak yazıyorum bunları. Aslında hepimiz nasıl kilo vereceğimizi biliyoruz ama uygulama ve motivasyonda sıkıntı yaşıyoruz. Tek başına daha zor oluyor.
Bende misafirliğe gideceğim dahaKizlar bugün misafirliğe gittim ogrencimin ailesine yemek zorunda kaldım ya o kadar uğraşmış kadin
Sabah 12.30
1 porsiyon köfteli patates
Avuç içi kadar makarna
Yogurt
Aksam
16.00
1 dilim trilice
1 dilim kakaolu yaş pasta
Gün boyu hareket halindeydim hic oturmadı
Akşam misafirlerim gelecek inşallah yemem
1.5 litre su içtim
Ben bozdum siz bozmayınBende misafirliğe gideceğim daha ben
Yahu nereye gidiyorsun kal kal burda menü paylaşımi bile bizi kendimize getiriyor.