- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.261
Bende 4 gündür güzel gidiyorum 52.9 görmek hedefim bakalımSelamlar Ben bugün ki Menümü yaziyim:
Sabah 2 kuru Erik yanina sütlü filter kahve
Kahvalti: 2 yumurtadan salcali sebzeli menemen, biraz kadar peyniri 5 zeytin ve kapya biber
Öglen: 3 kuru hurma icine fistik ezmesi yanina bi türk kahvesi icerim
Aksam: yesil Mercimekli salcali kabak yemegi yanina ev yogurdu :) bu aradaaaa 59.5 kilo olmusum, bu güzel haberi sizinle de paylasmak istedim pazartesine motivasyon olsun :)
Bu Sefer olcak benceeee böyle devam :)Bende 4 gündür güzel gidiyorum 52.9 görmek hedefim bakalım
İnşallahBu Sefer olcak benceeee böyle devam :)
O pastadan sonra artı çıkabilirsinBen bu sabah pazartesi ile sabittim. Bugun artı olmassam insallah misafirlik olayi bitti simdilik
12.30
1 dilim patatesli tuzlu kek, 8 zeytin, 2 hurma
15.10
2 Brezilya cevizi, 8 Siirt fıstığı, 3 Eti Form sunta
17.30 18.00 arası
1 dilim gelin pastası, 1 dilim patatesli tuzlu kek, 3 tane kabak mücver, 1 bardak kola
Su 1.5 lt.
OlsunO pastadan sonra artı çıkabilirsin
Yeme günü güzel bitirmişsinKahvaltı: 11.00
2 yumurta ile lorlu, otlu omlet
5 zeytin, mercimek ekmeği, 1 tk kahvaltılık sos, tarçın çayı
Ara: 14.00
1 sb süt, 1 muz, fıstık ezmesi
Ara: 16.00
Şekersiz Türk kahvesi, 2 incir, 1 hurma
Akşam: 18.00
1 kepçe mercimek çorbası, pirinç pilavı, fırında tavuk, salata
Canım aşırı tatlı istiyor
Tatlı yok zaten evde ama gözüm kahvaltılık çikolatada. Her an kalkıp yiyecek gibiyimYeme günü güzel bitirmişsin
Bir çay kaşığı alTatlı yok zaten evde ama gözüm kahvaltılık çikolatada. Her an kalkıp yiyecek gibiyim
Bende 16:45 de çocukları almaya gidiyorum okula. Gitmeden yarım saat sıkıştırıyorum arayaSiz spora hergun nasıl zaman ayiriyorsunuz ben okul oncesi öğretmeniyim saat 3 e kadar koşturuyorum okulda haliyle cocuklarla evdedd ev işi yapacagim derken akşam 7 8 de anca oturabiliyorum hiç spora zamanım kalmıyor sizinde de temponuz bu şekilde mi