- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
- #1.301
Merhaba böyle bol kalorili günün ardından sonradan bir önceki güne dönebiliyor musunuz acabaMerhaba hanımlar ben bugün ne bulduysam yedim
Tatlısından tuzlusuna, pidesinden nutellasina…. Siz anladınız beniyarın dikkat edeceğim insallah
Merhaba nasıl anlamadım? Diyete mi devam edebiliyo muyum?Merhaba böyle bol kalorili günün ardından sonradan bir önceki güne dönebiliyor musunuz acaba
Yani şöyle diyete devam etseniz bile önceki kilonuza dönüyor musunuz 1 2 gündeMerhaba nasıl anlamadım? Diyete mi devam edebiliyo muyum?
Hayır 2-3 gün çok yersem donuyorum ama bi gun yiyince ertesi gün biraz kısıtlıyorum kendimi sonrasında normal diyete devam ediyorum ve zayıflamaya devamYani şöyle diyete devam etseniz bile önceki kilonuza dönüyor musunuz 1 2 günde
Evet doğru dengelemek önemliHayır 2-3 gün çok yersem donuyorum ama bi gun yiyince ertesi gün biraz kısıtlıyorum kendimi sonrasında normal diyete devam ediyorum ve zayıflamaya devam
Ediyorum, tabi ki bu kadar çok bi gün bile olsa yemesem en az 500 gram daha fazla veririmama o kadarına bakmıyorum, önemli olan inanın ki dengelemek ve devam etmek
HepimizinEvet doğru dengelemek önemli
Umarım istediğiniz kilo çabucak gelir
2 saatlik zaman diliminde yiyorumBu yediklerinizi gün içinde mi yiyorsunuz tek öğünde mi? Saat belirtmeyince merwk ettim.
Geri kalanlar az olduğu için o da fazla oluversin bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?