- 19 Ekim 2017
- 89
- 180
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.281
yediklerim:150 gr hindi, 1 kase yoğurt, 100ml kefir, 200gr sarı leblebi, 30gr ceviz, 120gr hindi füme, 40 gr eti form. leblebi çok fazla oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yediklerinizi gün içinde mi yiyorsunuz tek öğünde mi? Saat belirtmeyince merwk ettim.yediklerim:150 gr hindi, 1 kase yoğurt, 100ml kefir, 200gr sarı leblebi, 30gr ceviz, 120gr hindi füme, 40 gr eti form. leblebi çok fazla oldu
Fotoğraflayarak paylaşabilir misin merak ediyorum grama göre net anlayamıyorum çok çok az yediklerin. leblebi de kalorisi düşük zaten birşey olmazyediklerim:150 gr hindi, 1 kase yoğurt, 100ml kefir, 200gr sarı leblebi, 30gr ceviz, 120gr hindi füme, 40 gr eti form. leblebi çok fazla oldu
Benide alınHos geldin. Listeye aldim.
Bol eksiler olur insallah.
Pazartesi tarti günümüz kilo bildirimi yapariz. Her gun de menu bildirimi
Birlikte daha kolay olur
Bence hepimiz olacağızGünaydın.
Bugun iki tarti ile de tartildim. İkisi de esit gösteriyor. Yeni ile devam edecegim. Fark olmamasina cok sevindim.
Dün aksamki pasta, kek mücver üçlüsü ile bugun sadece +100 gram. Daha fazla artı bekliyordum
Pazartesiye eksi olacak miyim bakalım.
Bence hepimiz olacağız kGünaydın.
Bugun iki tarti ile de tartildim. İkisi de esit gösteriyor. Yeni ile devam edecegim. Fark olmamasina cok sevindim.
Dün aksamki pasta, kek mücver üçlüsü ile bugun sadece +100 gram. Daha fazla artı bekliyordum
Pazartesiye eksi olacak miyim bakalım.
neredeyse 20 litreyi 3 günde mi? En az 1 haftada bitirmeniz yeterli :) günde 3 l su yeter…Ve gerçekten çok hırs yaptım arada yeşillik yicem sadece öylece ve bişey sorucam ya ben 19 litrelik suya limon maydanoz ve 1 çay bardağı elma sirkesi koyucam bu koca şişeyi kaç günde bitirmem lazım 3 gün iyimi yoksa çok mu az
Suyun fazlasi zehirliyor bilginiz olsun.Ve gerçekten çok hırs yaptım arada yeşillik yicem sadece öylece ve bişey sorucam ya ben 19 litrelik suya limon maydanoz ve 1 çay bardağı elma sirkesi koyucam bu koca şişeyi kaç günde bitirmem lazım 3 gün iyimi yoksa çok mu az
İki gun sonra yok olmayacaksaniz veya baska gruba gecip burayi goz ardi etmeyecekseniz bilgileri verin alayim.Benide alın