Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

yediklerim:150 gr hindi, 1 kase yoğurt, 100ml kefir, 200gr sarı leblebi, 30gr ceviz, 120gr hindi füme, 40 gr eti form. leblebi çok fazla oldu
Bu yediklerinizi gün içinde mi yiyorsunuz tek öğünde mi? Saat belirtmeyince merwk ettim.
Geri kalanlar az olduğu için o da fazla oluversin bosverin

yediklerim:150 gr hindi, 1 kase yoğurt, 100ml kefir, 200gr sarı leblebi, 30gr ceviz, 120gr hindi füme, 40 gr eti form. leblebi çok fazla oldu
Fotoğraflayarak paylaşabilir misin merak ediyorum grama göre net anlayamıyorum çok çok az yediklerin. leblebi de kalorisi düşük zaten birşey olmaz

Ben de yazayım dün yediklerimi, gece kızım uyandı yine . Açım diye ağladı oysaki akşam yemeklerini çeşitli yapıyorum ki yesinler diye neyse.
Acayip sinir küpü şu günlerde . Kiyafet vs giymek istemiyor. Burada da havalar soğuk hala .
Gece 3.30 da o sinirle
2 lokma kek
Bir lokma ekmek
Bir mandalina

Öğle 14.00
4yk yulaf
Bi çay bardağı süt

Akşam 17.00
3 kanat
2 tabak kurufasulye
Biraz da karnabahar kısır
Brokoli salatası çok az da

Şu 1.5
Adım 5.000

merhaba.
iki günlük menümü paylaşacagim.
çarşamba
öğleye dek
fitre kahve ve çay içtim..
öğle 12 de anneme gittim.
6 dolma
mantar tavuk sote
1 dilim ekmek
roka yeşil soğan yedim.
akşam 19
lavaşlar kalmiş..
tavukgögsü
salatalık
turşu
yani 1 ev yapımı tavuk dürüm ayran yedim
adım 7551
perşembe
öğleye dek kayısılı çay ve çay içtim.
öğle yemegim.
12
1 kase tarhana çorbası
1 tabak taş kebabi
3-4 yk erişte
havuç-mor lahana salatasi.
akşam 19
karnabahar yemegi
lahana turşu.
adım: 7692

ben menülerimi söyle değiştirdim kızlar
canım ne isterse öğlen yiyorum ama porsiyon kısarak mesela tavuk düram söyledim simdi yarısını yiyeceğim
akşamları da çorba salata seklinde ama haftasonu illaki bozuluyor diyetler.
beslenme seklimizi değiştirmeye çalısıyoruz porsiyon küçülterek de bazı seyleri yiyebiliyoruz. yıllar evvel Ayhan Sicimoğlu bi programında ben günde 2 öğün yiyorum demisti. sabah kahvaltıda kurumeyveli yoğrurt akşam da canı ne isterse yaşından dolayı diye düşünmüştüm belki de benim de vücuduma yarıyor bu sekilde

aralıklı oruç saatlerim biraz daha genisledi akşam 19 gibi bırakıyorum yemeği ertesi gün 12.30 gibi anca yiyorum
ramazan ayında nasıl bi beslenme yapacaksınız akşam yemeğinde çorba salata sahurda protein ağırlıklı bir seyler düsündüm aslında elinizde güzel bi menü olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ben rütinimi şöyle devam ettireceğiz inşallah bozmazsam tabi sabah ekmeksiz kahvaltı süt ile ve ardından göbek için karın sporu azda olsa akşama doğru 5 gibi sadece elma ve yoğurtlu karnıbahar yicen günü bitiricem böyle böyle denicem bakalım

Ve gerçekten çok hırs yaptım arada yeşillik yicem sadece öylece ve bişey sorucam ya ben 19 litrelik suya limon maydanoz ve 1 çay bardağı elma sirkesi koyucam bu koca şişeyi kaç günde bitirmem lazım 3 gün iyimi yoksa çok mu az

Bence hepimiz olacağız k
neredeyse 20 litreyi 3 günde mi? En az 1 haftada bitirmeniz yeterli :) günde 3 l su yeter…

Suyun fazlasi zehirliyor bilginiz olsun.
Ben bobrek tasi dusurmeye calisirken suyu abartmistim hastanelik oldum. Kandaki sodyum, potasyum, klor miktarlarim dusmus. Dr bir sonraki test de böyle cikarsa yatiricam demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…