- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.061
Yemegi kapattıktan sonra kahve içebilir mi
Soğanlı bulgur pilavı yapıp soğudugunda içine lor karıstırıp pazı sarıyoruz tepsiye dizip az su koyup üzerine az yag gezdırıp fırında pişiriyoruzLorlu bulgurlu pazı sarma nasıl oluyor? Çok değişik geldi.
Kötü de olsa menüleri yazıyoruz. Bu şekilde yol alamayiz.Dün Akşam menümu yazdıktan sonra eve pide yapmıştım ondan yedim.
Sabahtan bu yana da yediklerimi yazsam yol olur.
Yarına kadar bisey yemek yok.
Kızlar yağ bloke ediciler var kullanan var mı?
Ekledim. Hos geldinYaş 34
Boy :1.65
Güncel kilo :84,9
Hedef: 70
Sizin bu hafta ikinci mi oldu hamburger menü? Yoksa geçen hafta mıydı?11.30
4 dilim sucuk, 1.5 dilim ekmek, yarım yumurta, 1 tuzlu kurabiye
17.15
Tavukburger, biraz patates, 3 soğan halkasi, şekersiz kola
Su 1 lt şimdilik.
9100 adım.
Hayir bu ilkSizin bu hafta ikinci mi oldu hamburger menü? Yoksa geçen hafta mıydı?
Benim menulere alisin. Ben saatlere uyup miktari azaltip her seyden yiyorum. Cunku yolum uzun. Cok kasarsam cabuk pes ederim.Sizin bu hafta ikinci mi oldu hamburger menü? Yoksa geçen hafta mıydı?
Menü sıkıntı değil de o kola bozuyorBenim menulere alisin. Ben saatlere uyup miktari azaltip her seyden yiyorum. Cunku yolum uzun. Cok kasarsam cabuk pes ederim.
Çok değil ya üstüne bitki çayı içMerhabalar. Bugün menüm gayet güzeldi taa ki eşime kızıp çayın yanına kurabiye yiyene kadar
Kahvaltı 12.00
Soğanlı yumurta, zeytin 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara 15.00
Sade Türk kahvesi, 6 kare bitter çikolata
Akşam 18.00
Kabak sote
21.00 Çay, kurabiye
(2 adet acıbadem kurabiye yedim. Çok fazla biliyorum ama duygusal bir yeme oldu.)
Siyah çayla devam ettim. Uyuyabilirsem uyuyacağım. Bugün de böyle olsun artık.Çok değil ya üstüne bitki çayı iç
Hayir bu ilk
Başka bir menü ile karistirdim o zaman.Benim menulere alisin. Ben saatlere uyup miktari azaltip her seyden yiyorum. Cunku yolum uzun. Cok kasarsam cabuk pes ederim.