- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.101
Baya az bir menüChialı limonlu su
3 zeytin 1 mini peynir top
5-6yk makarna ,avuç içi kadar kremalı ( bitkisel yağlı hafif bir krema)patates,brokoli, yarım avakado
Yeşil çay
Su 2
Haftada bir öğünü serbest tutarsak o günü bekler diğer günler aşırıya kaçmayız bence. Robot değiliz sonuçta, insanız. Kaldığımız yerden devamMerhaba kızlar ben klasik kahvaltı yaorik
Menemeni ekmekli :) öğlen anıt cubur akşam da pırasa yemeği yoğurt sonrasında yine çikolata puding ne varsayarın gerçekten sıkı diyete tekrar başlıyorum, haftasonu zor oluyor
Sonra gel pazartesi tartı da eksi çık nasıl çıkalımHaftada bir öğünü serbest tutarsak o günü bekler diğer günler aşırıya kaçmayız bence. Robot değiliz sonuçta, insanız. Kaldığımız yerden devamBenim de pazar günün biraz serbest oluyor.
Zeytinyağlı incirin tadı nasılİyi akşamlar dün misafirim vardı if yapamadigim için yazmadım X xDerinMavix
Bugün telafi etmeye çalıştım
13 Mart menüsü
Uyanınca zeytinyağlı incir
Kahvaltı 10.30
3 YK omlet, 1 dilim domates,3 zeytin,3-4 dilim sucuk, yeşillik,yarım yufka,2 YK tahin pekmez
14.30 filitre kahve,1 YK tahinli un helvası,bir ısırık börek,birisirik elmalikurabiye(umarsin derler ya canım çekince tadına bakayım dedim)
16.10 2yk yoğurt, 3 YK gronola, 1 muz,1 mercimek köftesi
18.30 yağ yakıcı kahve
21.00 kefir 8000 adim
Pek fena değil ama doğumdan sonraki kabızlığın o çözdüZeytinyağlı incirin tadı nasıl
PekiBir de cok rica edicek bugun if yapmadim yazmayayim, bugun cok yedik yazmayayim, yüzüm yok yazmayayim olmasın.
Her gün iyi veya kötü menüler yazilsin.
Bu yüzden benim için pazar sabahı tartılmak daha doğruSonra gel pazartesi tartı da eksi çık nasıl çıkalım