- 25 Ekim 2017
- 556
- 643
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.081
Hiç duymadım benHanimlar bromelain veya krom takviyesi hic bilginiz var mi? Yorumlari cok iyi. Diyetistenler de yaziyormus. Tam ne ise yariyo acaba
Ben de hiç duymadım. İnternete bakayım bir burada var mıymış.Hanimlar bromelain veya krom takviyesi hic bilginiz var mi? Yorumlari cok iyi. Diyetistenler de yaziyormus. Tam ne ise yariyo acaba
Ben kullaniyodum venatura markasının olanı, bromelain ödem atmanızı sağlıyo, chrom pikolat da tatlı vs. isteğinizi bastırıyo… bende fayda etmişti ama sonrasında almadim bi daha :)Hanimlar bromelain veya krom takviyesi hic bilginiz var mi? Yorumlari cok iyi. Diyetistenler de yaziyormus. Tam ne ise yariyo acaba
Düzenli burada olup her gun menu ve pazartesi tarti bildirimi yapacaksaniz alırım.Merhabalar ben de katılmak istiyorum bu serüvene yaş 24 boy 158 kilo 61 lütfen beni de alır mısıniz?
1 aydır normal diyet yapıyorum hiç kilo veremedim çok sinirlerim bozuk aralıklı orucla veririm inşallah daha önce aralıklı oruç yaptığımı bilmeden kilo vermisligim var bu yontemle.
Bir de çalışanlar nasil yapıyor benim yemek saatlerim çok farklı oluyor
Farketmiyor yine yiyoruzCumartesi günü menüler cozutmus.
İyi ki tartiyi cumaya almamışım. Yoksa haftadonu daha cok bozulacakmisiz
Sen yine de tartının pazar günü olması fikrini bi düşünCumartesi günü menüler cozutmus.
İyi ki tartiyi cumaya almamışım. Yoksa haftadonu daha cok bozulacakmisiz
Senin zaten maaşallahın var. Geçen dışarda çayın yanında sadece birer kurabiye yediğin gün aklımda.Farketmiyor yine yiyoruzCuma da olsa pazartesi de olsa aynı haftasonu kahvaltısı, doğum günü, davetler o yüzden çok bişey değişmiyor bana göre
Tama yapacağımDüzenli burada olup her gun menu ve pazartesi tarti bildirimi yapacaksaniz alırım.
Tatlıyla çok aram yok ama hamur işi çok seviyorum ben deSenin zaten maaşallahın var. Geçen dışarda çayın yanında sadece birer kurabiye yediğin gün aklımda.Ben olsam dünyaları yerim. Sonra niye kilo alıyorum
9 günde 3 kilo baya iyiBen diyet ve aralikli oruç la 9 günde 3 kilo vermişim sizce nasil yani az mi motabolizmam yavaş mi