- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.041
evet evetSelamlar kalori mi sayıyorsunuz? Yedikleriniz az geldi bana , gerçi bazı dönemler ben de çok iştahsız oluyorum.
Ben çok çok nadir en son 5 ay önce falan içtim heraldeYıllar oldu içmiyorum. *,)
Bitter kilo vermeye yardımcı öyle düşünAkşam akşam bitter çikolata yedimyatıp uyusam daha iyiydi
Yaa nasıl moral oldu. Sağ olBitter kilo vermeye yardımcı öyle düşünüstüne 3 bardak su iç
Yemez olaydım ya. Ne güzel gidiyordumBaklava yemişsin pasta yemişsin
Eksi oluyosam sallanıyorum. VazgeçememKola bozmuş
Ekledim siziBen yazmıştım ama bidaha yazayım.
Yas 36
Boy 1.58
Güncel kilo 70.9
Hedef 65
Aslında sağlıklı olan bir hafta,on güne falan tartilmakBende hergün tartılacam o zaman
Hareket hızlandırıyor diye biliyorumAa oyle mi. Ben daha once de diete baslamistim. Hic zayiflayamadim. Ayda 1.8 kg filan. Metabolizma hizlandirici bisiler lcarnitine mi alsam diyrle düşünüyorum. Cok da bilgim yok boyle seylerde.
Vav suya bayıldım, 3 lt ye bile çıkaramadımKahvaltı 12:00
1. Ara 13:00 çay, bir tane kurabiye
2. Ara 16:00 çay, bir tane kurabiye
Akşam yemeği 19:00 çay, 3 dilim fırında kabak mücver
9000 adım
3 litre su+limonlu,tarçınlı,zencefilli su
Ben de hiç içmem, arada bir gazoz içerdim onu da bıraktım.İlla bı şey iceceksem ayranı tercih etmeye çalışıyorumBen çok çok nadir en son 5 ay önce falan içtim heraldemeyve suyu da sevmem meyveden çok şeker tadı geliyor
Yaş 34Bu arada gruba menü yazip listede olmayanlar var. Onlar lütfen yaş, boy, mevcut ve hedef kilo bilgilerini yazarlarsa listeye alayim.
Wilma11 , suspushanimcim , @Feelingharmony