- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Masallah tebrik ederimŞoklardayim
Bugün bu kadar eksi olmayı ne yalan söyleyeyim beklemiyordum.
Geçen hafta 109.6
Bugün 107.6
Fark -2 Kg
Bugüne kadar toplam verdiğim 7.7 Kg
Nice eksilere inşallahŞoklardayim
Geçen hafta 109.6
Bugün 107.6
Fark -2 Kg
Bravooooo darısı bizeeee :)Şoklardayim
Geçen hafta 109.6
Bugün 107.6
Fark -2 Kg
Vaav süpersinŞoklardayim
Geçen hafta 109.6
Bugün 107.6
Fark -2 Kg
Sagolasiniz , teşekkür ederim.Allah kabul etsin inşallah
Listeye benm kilomu yanlış yazmışsın 109.5 idiSağolun hanimlar. Bu hafta hic beklemiyordum ya
Listeye aldim. Aldığımdan beri ne menü verdiniz ne kilo bildirdiniz. Çıkarıyorum malesef.Yaş41, boy1.60 kilo 90.. Hedefim 70
Yanlis olmus duzelttim canim kusura bakmaListeye benm kilomu yanlış yazmışsın 109.5 idi
Anladm zaten bısy olmz estagfrllhYanlis olmus duzelttim canim kusura bakma
Yok böyle alıştim artik. Zayifken de yemezdim o yemek şekline dönmek istiyorum. Çünkü hayatımdan çıkaramadığım aliskanliklarim var onları minimuma indirmek hedefim. Uzun vadeli düşünüyorum. Kilom da yavaş yavaş gidecek ama sabirliyim.Aksamlari neden yemek yemiyorsunuz ki? Aç karna dokunmuyor mu
Ben bir dönem sadece sabah kahvaltı, öğlen ise iş yerinde ne çıkarsa yiyerek, sadece akşam evde yemek yemeyerek güzel kilo vermistim. Spor da yapmıyordum. Çayın yanında iş yerinde bisküvi falan atistirdigim bile oluyordu. Akşam yememek gerçekten güzel oluyor. Çok acıkırsam 1 kase yoğurt yiyordum. O dönem de farklı saatlerle açlık uyguluyormusum da farkında değilmişimYok böyle alıştim artik. Zayifken de yemezdim o yemek şekline dönmek istiyorum. Çünkü hayatımdan çıkaramadığım aliskanliklarim var onları minimuma indirmek hedefim. Uzun vadeli düşünüyorum. Kilom da yavaş yavaş gidecek ama sabirliyim.
Bu ara yarım kilo vermişim bu hafta.