Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Insan her gün aynaya bakar da nasıl kendini görmez...
Bu sabah tartıdan sonra o çok sevdiğim kot pantolonu giyip fotoğraf çektim. Son hatırladığım, kapanmiyordu ama kolay geçiyordu bacaklarım. Bacaklarım zar zor geçti, fermuar tamamen açık V şeklinde kaldı Karnım o kadar büyük ki... Ben bu pantolonu geçen yıl temmuz ayında doğum günümde çok rahat giydiğimi hatırlıyorum. Bebeğim 10 aylıktı. Doğum kilolarımı verip, evlendiğim günkü kilomdan bile daha zayıftım o gün. Sabahtan beri neden yaptım bu kötülüğü kendime diyorum. Çok hırslandım bu sefer, çok...

Aksamlari neden yemek yemiyorsunuz ki? Aç karna dokunmuyor mu
Yok böyle alıştim artik. Zayifken de yemezdim o yemek şekline dönmek istiyorum. Çünkü hayatımdan çıkaramadığım aliskanliklarim var onları minimuma indirmek hedefim. Uzun vadeli düşünüyorum. Kilom da yavaş yavaş gidecek ama sabirliyim.
Bu ara yarım kilo vermişim bu hafta.

Kızlar merhaba hepinize kolay gelsin umarım en yakın zamanda istediğiniz bedene ulaşırsınız Bende aralıklı oruç yapıyorum da kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Yaptığınız bişey var mı yoksa bir zaman sonra vücudunuz alışıyor mu ?

Ben bir dönem sadece sabah kahvaltı, öğlen ise iş yerinde ne çıkarsa yiyerek, sadece akşam evde yemek yemeyerek güzel kilo vermistim. Spor da yapmıyordum. Çayın yanında iş yerinde bisküvi falan atistirdigim bile oluyordu. Akşam yememek gerçekten güzel oluyor. Çok acıkırsam 1 kase yoğurt yiyordum. O dönem de farklı saatlerle açlık uyguluyormusum da farkında değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…