- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Aynen tuvaletten sonra tartılmak gerek. Ben kilot sütyen tartılıyorumTok karnına hep çok çıkıyorsunuz sabah yine vermiş şekilde çıkacak :) sabah aç karnına doğru tartılma zamanı merak etmeyin
İnşallah öyledir ben biraz daha eksik görseydim kaçamak yapacaktım neyse yarına kaldıTok karnına hep çok çıkıyorsunuz sabah yine vermiş şekilde çıkacak :) sabah aç karnına doğru tartılma zamanı merak etmeyin
Yemekten önce ac tartilsaydiniz bi yorum yapabilirdim ama tok karna tartinhaliyle arti gisterir .Merhabalar
Akşam menüm
Etli patates yemeği
Pilav
Salata
Bu sabha aç tartıldım 76.5 gün içersinde bir şey yemedigim halde
Akşam yemeği sonrası tartıldım 77.4 çıktı
Bir çorba kasesi kadar pilav yedim ondan olabilir mi ki ya moralim bozuldu
Ne yani kilo mi aldım diyetle ayYemekten önce ac tartilsaydiniz bi yorum yapabilirdim ama tok karna tartinhaliyle arti gisterir .
Sonucta vücuda bir sey alip tartilmissiniz henuz sindirmeden. Sabah ac karna olmayan tartilari dikkate almayınNe yani kilo mi aldım diyetle ay
Aç uyanınca çok mutlu hissediyorum ben. Bir gün önce yemeğe gösterdiğim dirayetin kanıtı gibiGünaydınnn.
Dün yatana kadar yazdıklarım haricinde lokma girmedi ağzıma. Normalde ufak tefek bir şeyler atardım ağzıma ama yazmazdım.Bu sabah aralıklı oruç yaptığıma ikna oldum çünkü aç uyandım. Gerçek anlamda oruç tutuyor gibi hissettim.
Benim de 65Merhabalar Sabah hemen tartıldım 76.3 çıktı
İlk öğünüm patatesli yumurta cay
Mart sonuna kadar 70 olmak istiyorum 70 olsam sanki gerisi gelecek çünkü pskilojik sınır benim için 70 bilinçaltim öyle kodlanmış demekki
Her gün aynaya bakarak yazıklar olsun bunu kendine nasıl diyorum ise yarıyor deneyin
Sorması ayıp ama ne kullanıyorsunuz protein olarakGünaydın canlar. Türk kahvesi ile başladı gün. Birazdan protein içeceğimi hüpleteceğim
Benim de , ben de 65 e bi insem 60 daha kolay gelecek gibi.Benim de 65
Ben de cikolata Yemek isteyince, anlık mutluluk mu yoksa zayıflayıp her gün mutluluk mu diyorum yemiyorumMerhabalar Sabah hemen tartıldım 76.3 çıktı
İlk öğünüm patatesli yumurta cay
Mart sonuna kadar 70 olmak istiyorum 70 olsam sanki gerisi gelecek çünkü pskilojik sınır benim için 70 bilinçaltim öyle kodlanmış demekki
Her gün aynaya bakarak yazıklar olsun bunu kendine nasıl diyorum ise yarıyor deneyin
Ben bunu da yaptım çikolatayı seciyordumBen de cikolata Yemek isteyince, anlık mutluluk mu yoksa zayıflayıp her gün mutluluk mu diyorum yemiyorum