- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Bugun çay abarttım ondan yer kalmadıSu az yatana kadar 1 litre daha iç
Evet daha iyi olur. Yarin ekleyeyim.Yarın sabahtan hepsini ileteyim o halde, bu saatte tartılmak yanlış sonuç vermesin. Herkese kolaylıklar dilerim
Ben arada kacamak olmasını normal buluyorum. Hatta ben kendim hiçbir seyden kendimi uzak tutmuyorum. Sadece miktari kısıtlıyorun. 14 günde bir kaçamak sıkıntı değil. Sadece tartıdan önceki güne denk gelmesi talihsizlik olmuşİyi akşamlar canlarım bugün benm için iyi geçmedi kötü beslendim
Sabah
Birkaç tane ev yapımı damla çikolata kurabiye
Bir avokado
İki bardak şekersiz çay
Öğlen
Yoğurt çorbası ve ekmek iki dilim
Aksam
Birkaç tane pringles bir çikolata ve patlamış mısır 1 latte
1 lt su
Bunları utanarak yazıyorum mideme yazık ya rahatsz oldum ondört günde ilk kaçamağımdı
Yarın tek öğün yapıcm 12 gbi hem vicdan rahatlaması hem mide insallah
Evet yaaBen arada kacamak olmasını normal buluyorum. Hatta ben kendim hiçbir seyden kendimi uzak tutmuyorum. Sadece miktari kısıtlıyorun. 14 günde bir kaçamak sıkıntı değil. Sadece tartıdan önceki güne denk gelmesi talihsizlik olmuş
Mesajımı güncelledim. Yarım kilo aldığımı sanıyordum. Kafam karışmış. Meğer vermişimBugün ilk günüm gibi başlıyorum artık. 3 ayda istediğim kiloya inmek için boğazımı tutacağım. Menülerimi ben de fotoğraflı paylaşmaya çalışacağım. Belki o zaman tutarım kendimi.
Allah kabul etsin inşallahGünaydın, hayırlı kandiller.
Ben oruca niyetliyim. İlerleyen saatlerde tartilacagim bakalım ne kadarım. Aylardır tartilmiyorum. Pantolanlarimin beli dar geliyor artık.