- 12 Mayıs 2018
- 1.071
- 306
- Konu Sahibi xDerinMavix
Merhabalar
Kahvaltı 13.00
Yumurta peynir zeytin kaşar 4 dilim ekmek çay
Kahvaltı 13.00
Yumurta peynir zeytin kaşar 4 dilim ekmek çay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de zayifken aynı dediğin gibi besleniyordum.Ben bir dönem sadece sabah kahvaltı, öğlen ise iş yerinde ne çıkarsa yiyerek, sadece akşam evde yemek yemeyerek güzel kilo vermistim. Spor da yapmıyordum. Çayın yanında iş yerinde bisküvi falan atistirdigim bile oluyordu. Akşam yememek gerçekten güzel oluyor. Çok acıkırsam 1 kase yoğurt yiyordum. O dönem de farklı saatlerle açlık uyguluyormusum da farkında değilmişim
Ben de öyle olunca sabah aç karnına filtre kahve içiyorum yanına 2 Kaysi bol su sonrasında da yoğurt içine 1 yemek kaşığı keten tohumu bi kaç saat sonra WC çıkabiliyorum :) bi deneyinKızlar merhaba hepinize kolay gelsin umarım en yakın zamanda istediğiniz bedene ulaşırsınız Bende aralıklı oruç yapıyorum da kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Yaptığınız bişey var mı yoksa bir zaman sonra vücudunuz alışıyor mu ?
Yani tarti kac gosterdi bugun?Yok böyle alıştim artik. Zayifken de yemezdim o yemek şekline dönmek istiyorum. Çünkü hayatımdan çıkaramadığım aliskanliklarim var onları minimuma indirmek hedefim. Uzun vadeli düşünüyorum. Kilom da yavaş yavaş gidecek ama sabirliyim.
Bu ara yarım kilo vermişim bu hafta.
89.7Yani tarti kac gosterdi bugun?
O sekilde yazarsan sevinirim canim.
Allah kabul etsinBen niyetliyim , daha 2 saat var iftara .
Ama yeşil fasulye ve karnabahar yogurtlamasi yaptım. Bide yetiştirirsem bir çorba yapacağım.
Sahur yok.
Kaçamağımı yedim adet olup rahatlasam iyi olacakKahvaltı 10:15
- 1 çörek
- tarçınlı Türk kahvesi
Ara 14:00
- 3 tuzlu kurabiye
- 4 minik bitter çikolata
- nescafe
Ara 15:30
- 1 kase çorba
Akşam 18:00
- salata
- nohut
- 1 dilim ekmek
6000 adım
3 litre su
Bitki çayı
** pasta yaptım akşam azıcık yerim
Tok karnına hep çok çıkıyorsunuz sabah yine vermiş şekilde çıkacak :) sabah aç karnına doğru tartılma zamanı merak etmeyinMerhabalar
Akşam menüm
Etli patates yemeği
Pilav
Salata
Bu sabha aç tartıldım 76.5 gün içersinde bir şey yemedigim halde
Akşam yemeği sonrası tartıldım 77.4 çıktı
Bir çorba kasesi kadar pilav yedim ondan olabilir mi ki ya moralim bozuldu