- 21 Aralık 2016
- 8.892
- 40.904
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Yaş 36 hedef 63 boy 1.58 şuan ki kilomu bilmiyorum. Yarın atayım. Bismillah diyeyim. Bugün evde değilim.Elbette. Aktif burada olacaksaniz liste için yaş, boy, mevcut ve hedef kilo alabilir miyim?
FarkındayımSen yaşam tarzını değiştiryoksa kilo gitmeyecek
Acaba okadar saat aç durabilmek gerçek mi? Yada yapabilir miyim böyle bir liste insanlar kilo verebilmiş gerçek mi? Tamamen bilemedigimden . Ama böylesi bir gruba girebilmesi çok isterdimNe gerçek mi?
O kadar saat ac kalmak dediğiniz sürenin 7 8 saati uykuda geciyor zaten. 4 saat sabah 4 Saat de aksam aclik oluyor.Acaba okadar saat aç durabilmek gerçek mi? Yada yapabilir miyim böyle bir liste insanlar kilo verebilmiş gerçek mi? Tamamen bilemedigimden . Ama böylesi bir gruba girebilmesi çok isterdim
İmkan varsa evet.Teşekkür ederim
Fotoğrafli mi?
Tabi duzenli aktif olacaksaniz bilgileri verebilirsiniz.Selamlar, hala katılabiliyor muyuz
Tamam yarin tartilinca bütün bilgileri yazin alayim listeye.Yaş 36 hedef 63 boy 1.58 şuan ki kilomu bilmiyorum. Yarın atayım. Bismillah diyeyim. Bugün evde değilim.
Su az yatana kadar 1 litre daha içHarıka bır menum varyarın ıns eksı olurum :))
2 patateslı kır pıde 1 guveç
Türk kahvesı 2 bisküvi
Su 1 lt
Yarın sabahtan hepsini ileteyim o halde, bu saatte tartılmak yanlış sonuç vermesin. Herkese kolaylıklar dilerimİmkan varsa evet.
Tabi duzenli aktif olacaksaniz bilgileri verebilirsiniz.
Tamam yarin tartilinca bütün bilgileri yazin alayim listeye.
Akşam öğünü mükemmel olmuşIyi akşamlar arkadaşlar
Menüm kahvaltı bir büyük porsiyon menemen, iki dilim ekmek, 6 zeytin, az bal, çay
Öğlen mercimek çorbası, iki kaşık gnocchi
Ara bir elma
Akşam bir kadeh şampanya, iki avuç patlamış mısır
Aksamlari neden yemek yemiyorsunuz ki? Aç karna dokunmuyor muIyi akşamlar arkadaşlar
Menüm kahvaltı bir büyük porsiyon menemen, iki dilim ekmek, 6 zeytin, az bal, çay
Öğlen mercimek çorbası, iki kaşık gnocchi
Ara bir elma
Akşam bir kadeh şampanya, iki avuç patlamış mısır