- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 37
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Aktif olarak burada olacaksanız liste için yaş, boy, mevcut ve hedef kilo alabilir miyim?Merhaba hanımlar, ben de bir iki haftadır aralıklı oruç yapıyorum, aranıza katilabilir miyim
Kadınlar belin en ince yerden ölçmeli erkeklerde kemer taktıkları yerdenBel çevresini nereden ölcuyorsunuz
Evet ilk sayfayı okudum, üç aylık bir bebeğim ve 5 ve 8,5 yaşında iki çocuğum daha var.En azından çalışmaya başlayan kadar bir ay aktif olurum.yas 36, boy 152, mevcut kilom dün 64.7 idi.Hedefim önce 55 sonra 52Aktif olarak burada olacaksanız liste için yaş, boy, mevcut ve hedef kilo alabilir miyim?
Geçen yıl çok güzel verdim doğum kilolarımı o iradeyle. Almasaydim geri iyiydiİnşallah ya beyinde bitiyor birazda. Mide de küçüldükçe az yemeye alışıyorsun. Suyu çok içiyorum ben. Evde olmasam içemem o kadarsürekli tuvalete gidiyorum çünkü
Ben göbek deliğinin iki parmak altından ölçüyordum yanlış mıKadınlar belin en ince yerden ölçmeli erkeklerde kemer taktıkları yerden
Orası bel değil, göbek ölçüsü oluyor. Bel için en ince kıvrımlı yerden ölçülüyor.Ben göbek deliğinin iki parmak altından ölçüyordum yanlış mı
Belim incedirOrası bel değil, göbek ölçüsü oluyor. Bel için en ince kıvrımlı yerden ölçülüyor.
85 cm i okuyunca sasirmistim zaten. O kiloyla nasıl beli 85 olur diye düşünmüştüm.Belim incedirpazartesi ölçeyim
Selamlar ben de katılabilir miyimAktif olarak burada olacaksanız liste için yaş, boy, mevcut ve hedef kilo alabilir miyim?
6 dan sonra yememek ve bol su içmek en büyük tüyoMerhaba herkese
Ben de katilmak istiyorum umarım iyi bir motivasyon olur
Boy 168
Kilo 77
Hedef kilo 65
Yarın başlamak istiyorum
Dikkat etmem gereken tüyolar var mı acaba
Şimdi 6 dan sonra yemek yasak desem kendime6 dan sonra yememek ve bol su içmek en büyük tüyoaralara bitki çayı, kahve serpiştir
O zamanlar ağzıma kuruyemiş atıyorum kuru kayısı kuru incir gibi. Sizde leblebi yersiniz. Bir zaman sonra vücut alışıp istemiyor zatenŞimdi 6 dan sonra yemek yasak desem kendime
İnadına tatlı krizi gelir