Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Ne güzell ben bunu asla yapamıyorum . Bisey yemeye başlayınca doyana kadar yeme hissi geliyo o bir tane bana yetmiyor beni daha çok tetikliyor tekrar tekrar ye diyor içimdeki. Ama yemeyince sıkıntı yok

Selamlar herkese bugünkü menüm buydu 4te yedim ve bugün bitti
Sabah
1 yumurta
100 gr avokado
100 gr kaşarlı mantar
2 yk menemen
2 dilim çavdar ekmeği
2 tane çeri domates
2 salam
1 dilim kek

Ara
Bir Türk kahvesi

Akşam
2 yk lor
1 kapya biber
2 dilim ekmek
5 dilim hindi salam
2 yk labne
(Akşam yemeği biraz öyle ortaya karışık oldu)

Bugün karb. Biraz fazla oldu ama telafi ederz insallah

Ben bunu hiç yapamadım işte. Iradem zayıf, disiplinim yok. Bırak bir dilim ısırmayı, bir oturuşta iki dilim yiyen biriyim. Cips ve bisküvide de aynısı geçerli. Paketi bitiriyorum.

Isteyince yapabildiğimi biliyorum. Daha önce iki sefer 2 ayda çok güzel sonuçlar aldım. Gr kaçamak yapmadım. Ama bu sefer zor oluyor benim için.

Maaşallah size

Benim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecek birşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden
Bir ayda belden 5 cm, hem de sporsuz... Çok güzel
Ben biraz düşünmeden yiyorum, onu farkettim. Sanki önümden alacaklarmış gibi, vaktim yokmuş hemen yiyim kalkayım gibi... Burda takıla takıla sizlerden görüp disiplin sağlarım inşallah.

İnşallah ya beyinde bitiyor birazda. Mide de küçüldükçe az yemeye alışıyorsun. Suyu çok içiyorum ben. Evde olmasam içemem o kadar sürekli tuvalete gidiyorum çünkü

Sabah çok guzel bir eksi görmüştüm ama oglum sağolsun bugün de cozuttum çok şükür İnşallah yarına artı olmam. Tek iyi yanı erken saatte yemis olmam.

11.30
1 simit, 7 zeytin, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi

15.00
2 Brezilya cevizi, 1 tane fındıklı hurma topu

17.30
Tavuk burger, birkaç dilim patates, 2 soğan halkasi, 2 nugget, 1 küçük bardak şekersiz kola

Su 1 lt şimdilik.
3300 adım.

Kola içmeyeydin güzeldi şekersiz diye kandırıyorlar sanki bizi. Uzun zamandır meyve suyu ve kola içmiyorum.

Herkes kendine göre ayarlıyor. Yani 8 saat tok 16 saat aç olarak saatleri ayarlayabilirsiniz. 10 gün sonra kabak detoksu yapacağım birlikte yaparız isterseniz
Yani ona katılırım bide beraber şu yumurta diyeti var 5 günlük oda olabilir atmışlar hatta videoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…