- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
Ben de yiyorum ama miktarı sınırlı şekilde.Aynen bende. Ama tek başıma daha istikrarlıyım. Arkadaşlar varsa yada onlara gidersem ayıp olmasın diye yiyorum bunu aşamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yiyorum ama miktarı sınırlı şekilde.Aynen bende. Ama tek başıma daha istikrarlıyım. Arkadaşlar varsa yada onlara gidersem ayıp olmasın diye yiyorum bunu aşamadım
Ne güzell ben bunu asla yapamıyorum . Bisey yemeye başlayınca doyana kadar yeme hissi geliyo o bir tane bana yetmiyor beni daha çok tetikliyor tekrar tekrar ye diyor içimdeki. Ama yemeyince sıkıntı yokBen de elime bisey alinca bugune kadar bunu yedin de ne kazandin diyorum.
benim güzel huyum mesela cips mi istedim ağzıma bir tane atip durabiliyorum. İlla sisene kadar degil tadimlik yiyorum.
Aynı sekilde keki bir kez isirip bırakabiliyorum.
Evet çoğu kiside böyle. Ultra ac degilsem bana sadece tadını almak yetiyor.Ne güzell ben bunu asla yapamıyorum . Bisey yemeye başlayınca doyana kadar yeme hissi geliyo o bir tane bana yetmiyor beni daha çok tetikliyor tekrar tekrar ye diyor içimdeki. Ama yemeyince sıkıntı yok
Bel çevresini nereden ölcuyorsunuzBenim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecek birşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden
Ben bunu hiç yapamadım işte. Iradem zayıf, disiplinim yok. Bırak bir dilim ısırmayı, bir oturuşta iki dilim yiyen biriyim. Cips ve bisküvide de aynısı geçerli. Paketi bitiriyorum.Ben de elime bisey alinca bugune kadar bunu yedin de ne kazandin diyorum.
benim güzel huyum mesela cips mi istedim ağzıma bir tane atip durabiliyorum. İlla sisene kadar degil tadimlik yiyorum.
Aynı sekilde keki bir kez isirip bırakabiliyorum.
Bir ayda belden 5 cm, hem de sporsuz... Çok güzelBenim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecek birşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden
İnşallah ya beyinde bitiyor birazda. Mide de küçüldükçe az yemeye alışıyorsun. Suyu çok içiyorum ben. Evde olmasam içemem o kadar sürekli tuvalete gidiyorum çünküBir ayda belden 5 cm, hem de sporsuz... Çok güzel
Ben biraz düşünmeden yiyorum, onu farkettim. Sanki önümden alacaklarmış gibi, vaktim yokmuş hemen yiyim kalkayım gibi... Burda takıla takıla sizlerden görüp disiplin sağlarım inşallah.
Aralıklı oruç.Arkadaşlar hangi diyete başlıyorsunuz yumurta diyetimi yoksa kabak detoksu mu?
Kola içmeyeydin güzeldi şekersiz diye kandırıyorlar sanki bizi. Uzun zamandır meyve suyu ve kola içmiyorum.Sabah çok guzel bir eksi görmüştüm ama oglum sağolsun bugün de cozuttum çok şükür İnşallah yarına artı olmam. Tek iyi yanı erken saatte yemis olmam.
11.30
1 simit, 7 zeytin, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi
15.00
2 Brezilya cevizi, 1 tane fındıklı hurma topu
17.30
Tavuk burger, birkaç dilim patates, 2 soğan halkasi, 2 nugget, 1 küçük bardak şekersiz kola
Su 1 lt şimdilik.
3300 adım.
Herkes kendine göre ayarlıyor. Yani 8 saat tok 16 saat aç olarak saatleri ayarlayabilirsiniz. 10 gün sonra kabak detoksu yapacağım birlikte yaparız istersenizPeki 6/18 mi yapacaksınız
16/8 yapmaya çalışıyorum ben.Peki 6/18 mi yapacaksınız
Sekersiz ama tatlandırıcılı isteKola içmeyeydin güzeldi şekersiz diye kandırıyorlar sanki bizi. Uzun zamandır meyve suyu ve kola içmiyorum.
inşallah tamamen bırakırsınSekersiz ama tatlandırıcılı iste
Normalde her gün sekerli 1 lt kola icerdim. Tamamen birakmak kolay olmuyor. Bu şekilde yapayim dedim
Yani ona katılırım bide beraber şu yumurta diyeti var 5 günlük oda olabilir atmışlar hatta videoyuHerkes kendine göre ayarlıyor. Yani 8 saat tok 16 saat aç olarak saatleri ayarlayabilirsiniz. 10 gün sonra kabak detoksu yapacağım birlikte yaparız isterseniz