Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Kahvaltı 12:00

Ara öğün 15:30 ( arkadaşım geldi malesef yedim kahvenin yanında )

Akşam 18:00

Ekmek yok
7000 adım
Gün içinde 2 litre limon,tarçın,zencefil karışımlı su
1,5 litre normal su
Nescafe
Çay
Bitki çayı
Tarçınlı Türk kahvesi

Eklentiler

• F5EEA022-E09C-48A8-9654-2DFDF9AC3FF1.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 28A8A026-D379-4973-9C04-ACB593E45085.jpeg
    143,2 KB · Görüntüleme: 38
  • B9DA0C8C-DBEE-4E56-8E7D-508229EDEAE1.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 37
Kahvaltı: 11.30
1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, portakal, avuç içi kadar beyaz ekmek, 1 dilim hindi füme
Ara: 16.00
Çay, kek
Akşam: 19.00
Bulgur pilavı, yoğurt

Bugün keki bi hayli abarttım. Keşke 1 veya 2 dilimle kalabilseydim.

İyi akşamlar canlarım bugünkü beslenmemi sizinle paylaşayım
Sabah (aç karna yarım lt suya iki yk chia tohumlu su)
3 yumurta
50gr lorr
Beş dilim salam
Bir kapya biber

Ara
Yarım armut
İki ceviz

Aksam
Haşlanmış tavuk ve salata

3lt su

Kizlar merhaba araniza bugun katildim. 4 aylik bebegim var bütün gunum onunla geciyor. Kahvaltiyi da cok seven biri olmadigimdan aralikli orucla basladim.
Ilk ogunum 17.00 : 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, bir kibrit kutusu peynir, 1 ceviz, beyaz cay
20.30 : bir kac dal brokoli yarim kabak limonla sosladim. Firina verdim onu yedim.
Gun boyu kahve ve su

Ben bugün pek bir sey yemedim sıkıntılı bir gündü iştahım da yok pek
sabah 13.30 bi dilim ekmek biraz peynir
akşam 18.00 bi dilim ekmek 6tane patates kızartması
iyi geceler...
Ben bugün pek bir sey yemedim sıkıntılı bir gündü iştahım da yok pek
sabah 13.30 bi dilim ekmek biraz peynir
akşam 18.00 bi dilim ekmek 6tane patates kızartması
iyi geceler...
Umarim
Bugpn daha iyisinizdir

Merhabalar benim
Bugunki menüm
Biraz karisik: gün içinde kısır ve yoğurtlu meze yedim, bi kaç parça çikolata ve gofret kahve çay… misafirim
Vardı o nedenle karışık yedim :) iyi akşamlar :)

Kızlar selam bugün de bitmek üzere. Bugün çekilen resimlerde ne kadar şişman olduğumu görünce canım sıkıldı bayağı. Haftaya daha dikkatli menüler planlıyorum.
Kahvaltı kahve ve çörek
Öğlen barbunyalı domates çorbası, bir dilim ekmek
Ara kurabiye ve kahve
Akşam salata

sabah 13.30 tost çay
are öğün bi avuç karışık kuruyemiş sade kahve
akşam 18.00 çorba bi dilim ekmek
saat dokuzda yarım çikolata yedim

günaydın kızlar haftasonu umarım daha güzel geçer hepimiz için menülerimiz kızartmalardan böreklerden uzak olsun insallahhhh

Kizlar yaziklarinizda kurabiyeler borekler goruyorum bu nasil diet valla ben bu kadar saglikli yerken ben degil siz daha cok zayiflarsaniz bozusuruz
Ben yiyecek kısıtlaması yapmıyorum. Miktari az tutarak her sey yiyorum. Aralikli oructa en onemli sey saatlere uymak ve 16 saati ac gecirmek. Ben yiyecek kısıtlamadan verdim 6 küsür kilo.

Bugün ben de arkadaşımın yanında şişme yeleğimin fermuarını çekemeyince çok bozuldum. Erteleme huyum, doymak bilmeyen midem ve ruhum bu hale getirdi beni. Hâlâ diyorum ki bu hafta böyle geçti, yeni haftada dikkat edeceğim ‍♀
Çok sevdiğim ve içine giremediğim bir pantolonum var, her gün onu giyip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. Önünün kapandığını, hatta çok rahat kapandığını görmeye ihtiyacım var...

Benim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecek birşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden

Benim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecek birşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden
Ben de elime bisey alinca bugune kadar bunu yedin de ne kazandin diyorum.
benim güzel huyum mesela cips mi istedim ağzıma bir tane atip durabiliyorum. İlla sisene kadar degil tadimlik yiyorum.
Aynı sekilde keki bir kez isirip bırakabiliyorum.

Aynen bende. Ama tek başıma daha istikrarlıyım. Arkadaşlar varsa yada onlara gidersem ayıp olmasın diye yiyorum bunu aşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…