- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Ben zayıfladımKizlar yaziklarinizda kurabiyeler borekler goruyorum bu nasil dietvalla ben bu kadar saglikli yerken ben degil siz daha cok zayiflarsaniz bozusuruz
Ben bugün pek bir sey yemedim sıkıntılı bir gündü iştahım da yok pek
sabah 13.30 bi dilim ekmek biraz peynir
akşam 18.00 bi dilim ekmek 6tane patates kızartması
iyi geceler...
UmarimBen bugün pek bir sey yemedim sıkıntılı bir gündü iştahım da yok pek
sabah 13.30 bi dilim ekmek biraz peynir
akşam 18.00 bi dilim ekmek 6tane patates kızartması
iyi geceler...
+ kilo olarak çıkmayız inşallah pazartesiyegünaydın kızlar haftasonu umarım daha güzel geçer hepimiz için menülerimiz kızartmalardan böreklerden uzak olsun insallahhhh
Ben yiyecek kısıtlaması yapmıyorum. Miktari az tutarak her sey yiyorum. Aralikli oructa en onemli sey saatlere uymak ve 16 saati ac gecirmek. Ben yiyecek kısıtlamadan verdim 6 küsür kilo.Kizlar yaziklarinizda kurabiyeler borekler goruyorum bu nasil dietvalla ben bu kadar saglikli yerken ben degil siz daha cok zayiflarsaniz bozusuruz
Merhaba. Hedef kilo kaç? Düzenli burada olacaksaniz alirim listeye.Merhaba bende bugün katiliyorum aranizaa
Boy: 1.65
Kilo: 72.3
Göbek çevresi: inanılmaz 102
Hadi verelim artık şu kiloları
Bugün ben de arkadaşımın yanında şişme yeleğimin fermuarını çekemeyince çok bozuldum. Erteleme huyum, doymak bilmeyen midem ve ruhum bu hale getirdi beni. Hâlâ diyorum ki bu hafta böyle geçti, yeni haftada dikkat edeceğimKızlar selam bugün de bitmek üzere. Bugün çekilen resimlerde ne kadar şişman olduğumu görünce canım sıkıldı bayağı. Haftaya daha dikkatli menüler planlıyorum.
Kahvaltı kahve ve çörek
Öğlen barbunyalı domates çorbası, bir dilim ekmek
Ara kurabiye ve kahve
Akşam salata
Benim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecekBugün ben de arkadaşımın yanında şişme yeleğimin fermuarını çekemeyince çok bozuldum. Erteleme huyum, doymak bilmeyen midem ve ruhum bu hale getirdi beni. Hâlâ diyorum ki bu hafta böyle geçti, yeni haftada dikkat edeceğim♀
Çok sevdiğim ve içine giremediğim bir pantolonum var, her gün onu giyip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum. Önünün kapandığını, hatta çok rahat kapandığını görmeye ihtiyacım var...
Ben de elime bisey alinca bugune kadar bunu yedin de ne kazandin diyorum.Benim bel çevrem geçen ay 85 di bu ay 80 olmuş sevindim. Spor yapsam daha iyi gidecekbirşey yerken kendine “ sen onun tadını biliyorsun” de bırak elinden
Aynen bende. Ama tek başıma daha istikrarlıyım. Arkadaşlar varsa yada onlara gidersem ayıp olmasın diye yiyorum bunu aşamadımBen de elime bisey alinca bugune kadar bunu yedin de ne kazandin diyorum.
benim güzel huyum mesela cips mi istedim ağzıma bir tane atip durabiliyorum. İlla sisene kadar degil tadimlik yiyorum.
Aynı sekilde keki bir kez isirip bırakabiliyorum.