Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Geçen gün bi diyetisyenin videosunu izledim, eğer zararlı bir şey yiyecekseniz, (sıkı durun geliyor ) her lokmayı 20 dakika çiğneyin dedi
Bu bana güzel bi fikir verdi, 20 dakikayı 20 kere olarak uyarlicam. Bu arada 20 dakika cigneyecegime gururmla hiç yemem daha iyi
Evet ben de gün icinde kahvaltı ile yemek saati arasinda 1 kahve yanina hurma incir vs kuru meyve ve ceviz yiyorum . . Çiya tohumu midemde şişip kaliyor rahatsizlik hissi veriyor.
Chia bana iyi geldi ya, tok tuttu baya, midem kazinmadi sayesinde akşam. Yoğurtlu yapmıştım akşam yemeği olarak, bugün de sütlü yaptım ara öğün ama yoğurtlu daha güzel. Acaba çok mu koydun, 2 yemek ks ni aşmayın diye okudum Bi yerde.

Kahvaltımı 12de yaptim. Aksam da 6bucuk gibi bir iki kaşık atistirip yeme işini kapadim .

Bilgileri bulamadim tekrar boy kilo ve hedef kilonu yazar mısın
Tabi. Perşembe ölçüm 66.1 boy 1.70 hedef 60
18 de kapanışı yaptım, şu an şekersiz sutsuz nescafemi içiyorum, beyaz çikolata almış eşim, ben yemiyorum yemicem. İnsanlık için küçük, benim için büyük adımlar.

Bu arada bi ödem tarifi görmüştüm, emzirenler yapmasın filan diyordu, bu ödem attirıcı olaylar emzirme dönemi yapılmıyor mu ki, bilgisi olan var mı acaba

Katılıyorum. Şeker ve karbonhidrat resmen sigara gibi bağımlılık yapiyor bir defa ağzınıza değdi mi vücut daha çok istiyor.

Ben bugün 11 de kahvaltı yaptım.
17.00 salatalı bir öğün yaptım. Baya hafif oldu. Nedense acıkmadım. Ama eğer 1 lokma yersem gerisi gelecek biliyorum. O koca midem dolmak isteyecek. Midem küçülsün artık. Yoksa bu beden küçülmeyecek

Sabah 12 civarı bol yesillikli kahvaltimi yaptim
saat 2 gibi dışarı ciktik caddeye ve bir avm ye gittik. eve geldiğimizde saat 8 olmuştu ne kadar yürüdüğümü siz hesap edin. Disarida 4 gibi döner yedim yaninda kola da vardı ustune de minik bir dondurma. Daha da birsey yemedim

Ben sabah 70.8 gördüm. Perşembeye göre 400 gram daha az.
Geçen sene aldığım 28 beden kot şortu giydim. Yine de belimdeki yağlardan dolayı duruşunu beğenmedim. Spor da yapılmalı en az haftada 3-4 gün.

Selammmm herkes bayram yolculuguna veya temizliğine girişti di mi Sesiniz cikmiyor. Haftasonu olmasina ragmen yemek saatlerimden sonra hic yemek yemedim. Bugun 4 bucuk gibi yemegimi yedim. Ve aksam 5ten sonra 9a kadar disaridaydik. Ama az evvel ev halkına yiyecek hazirlarken bi tansiyonum düştü elim ayagim titredi. Hemen bi tuzlu ayran ictim yine de yemek yemedim.
Dedigim gibi hizlica kilo vermeyi bir anda incecik olmayi herkes ister ama bu kilolari 1 haftada almadik ki 1 haftada da veremeyiz. Hedefim Eylüle kadar 68-69 a düşmek.
Az olsun öz olsun

Selam ben bugün aksam yemeğindeydim ve protein + salata şeklinde bir öğünüm oldu. Yarın daha fresh ve meyve ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Sabah kahvaltısında da yumurtadan bıktım.
müsli+ yoğurt + kayısı düşünüyorum.

Ben şöyle düşünüyorum ; eğer haftada 500 gram bile olsa hep kilo verme modunda olursak bu bence daha iyi çünkü bir anda hızlı kilo verip hedef kiloya inersek nasil olsa zayifladim diye bu beslenme sistemini bırakırsak hızla da kilo alabiliriz.
Ben bayramdan korkmuyorum da, temmuzun ortası gibi tatil planımız var orada ne yapacağım bilmiyorum.

Günaydın kızlarrrr ☀
Haftasonu geçti burada online olmaya devam
Hiiiç kaçamak yapmadım. Cuma günü kayınvalidem tatlısını hazırlamış, gel bir kap dolusu al da şimdiden yemeye başlayın dedi.
Dedim aslaaaaa ben bir hafta boyunca tatlı yerim o zaman, olmaz dedim. Eşim de arada kıvranıyor gidip alsam mı diye Git annende ye dedim, sakın bu eve getirme
Artık kilo verdiğim anlaşılıyor baya mutluyum
Ama bayramda ben yemeden duramam kızlar o yüzden şimdi kendimi sıkayım

Günaydın, aynen temizlik devam, arayada börekleri sıkıştırıp bayram hazırlıkları tam gaz devam ediyor, buzluk benden davacı olmazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…