Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Saat 6bucukta 1 kase tavuklu corba (ekmek 1 ısırık )ve 1 top külahlı dondurma yedim hep ev halkı yüzünden. Sonra aksam parka ciktik azcik spor falan yaptim.

Benim aksam yemeği biraz erken oldu 16.00. Salata, etli sebze yemeği ve 5 adet sarma yedim.

Gece 22.00 yürüyüş ve bacak hareketi yaptım.

Bayramda ilk iki gün herşeyden yedim ama saat 4 de akşam yemeğimi yiyip günü kapattım. Diğer iki gün akşam 6 dan sonra bir şey yemedim. Veee 1 kilo aldım

Bugün sabah, bol yeşillik, domates, biber, salatalık, 2 yumurta yağda, asma yaprağı, 7 zeytin, süt kesiği, karpuz, yeşil erik

Akşam 17:00 de
Zeytinyağlı biber dolması
Semizotu yemeği
Piyaz

Maden suyu
Kiraz sapı, maydonoz sapı, nane sapı çayı

Bugün kilo bildirimi var mıydı?

Ben sabah tartıda şok 1 kilo almışım. 71.4 kg

Bugün minimum yiyeceğim yalnız yemek 18.30 'a sarkabilir. Dışarıda işim var.

Ah ah kızlar yarına hiç hazır değilim. Eminim ki +larda olacağım.
Ama olsun kaldığımız yerden devam demiştik

Acil ödem atıcı birsey yapmamiz lazim kizlar .
Ne önerirsiniz?
Ellerim aşırı şiş uyandim yüzük bile sıkışmış. Parmaklarimi bükemiyorum malum regl dönemi şişliği.

Saat 16:20
Şimdi 2 kasik sulu yogurt, 1 yk yulaf ,3 kayisi , 1 tatli kaşığı Çiya tohumu ve bol tarçınlı bir karisim hazirladim. Bu benim aksam yemegi niyetine yicem. Dünkü pidelerin cezasi. Yarin kahvaltiya kadar yemek yok

Acil ödem atıcı birsey yapmamiz lazim kizlar .
Ne önerirsiniz?
Ellerim aşırı şiş uyandim yüzük bile sıkışmış. Parmaklarimi bükemiyorum malum regl dönemi şişliği.
Kesinlikle benim de ihtiyacım var
Hadi üstümüze tarif atın kızlar.

Herkese merhaba -1 kg ile devam ediyorum 67 oldum. + gören arkadaşlarım şimdiden kusura bakmasın ama çok mutluyum Durmak yok yola devam üzülmeyin bir haftada halledersiniz inşallah

Kilom 65.6, yarım kilo eksideyim şükür veremeyenler alanlar canını sıkmasın, inişli çıkışlı bu süreç, kararlı olan bu maçı alır

Ben de 71.2 ile artılarda olanlardanım. Bu hafta evlilik yildonumu, doğum günü ve bayram programı aksattı ne yazık ki. Haftaya kilomuzda eksilerde görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…