Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Akşam yemek 19.15 e sarkinca sabah 11.15 e kadar demiştim ama sabah çoluk çocuk koşturma derken dayanamadim 10.30 da açmak zorunda kaldım. Akşamki saat çok koymuyor da bütün hareketli işler sabah saatlerinde olduğu için geç olması beni sarstı, bu yüzden sabah 10 akşam 18 en uygunu olacak bana, sarkma yapmamam lazım.
Bu sabah 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yeşil biber, domates, omlet 2 dilim ekmek 1 çay ks bal, 1 bardak çay sabah

Arkadaşlar başarılı Bi diyetisyeni dinlemiştim bu konuyla ilgili, ara öğün yapmak isteyen, şekeri düşen rahatsızlığı olan varsa fikir olur belki. Sabah kahvaltı, 2 saat sonra enerji araogunu:kahve+2 hurma+fındık yada badem. 2 saat sonra protein araogunu : kefir+chia tohumu. En son akşam yemeği önerdi. Chia tohumu kilo vermede çok önemliymiş, bulunduru mutlaka. Bir de ender saraoglunun hurmalı yoğurtlu tarifi var, onu da arada protein araogunu olarak tüketmeyi düşünüyorum, ben bu şekilde ilerleyecegim.

Bir de eskiden de ben bu if yı araştırmistim,oruç pencersindeyken kahve sütlü olur mu vs net Bi cvp bulamamıştım o zaman. Yeni rastladım Dr a sordular tvde. Yasak diyemem ama oructyken 50 kalori aşılırsa orucu bozmuş oluruz o yüzden olmasa daha iyi dedi, kahve severlere duyurulur.
Bu arada ben if uygulaması da Google play den indirdim, güzel oluyor takip açısından

Sana katılıyorum benim de çocuklar 9.00-09.30 da kahvaltı yapıyor. 11 e kadar bekleyince onların programı bozuluyor. Çünkü tam dışarda gezdirme saati 10.30-11.30. Bir de güne erken başlayınca acıkmış oluyorum.

Ben bu hafta pazartesiden itibaren regl durumundaydım. Yeni bitti. İştah artışım, ödem tutuşum, artı dünkü feci migren atağım hepsi olumsuz etkiledi beni. Ama bu hafta bomba gibi geliyorum:)

Günaydııııın
Ben 72.200 olmuşum 1 kilo gitmiş
Seni tebrik ederim en başarılı sen oldun ben 72.900 ile +200 ekledim ama ödem olduğunu düşünüyorum. Haftaya da bayram var inşallah bayramdan sonra derlenip toparlicaz. Benim yine yatılı misarifim var. Toplama kampina döndüm diyet yapiyorum ya gelen gidenim eksik olmadi. Normalde pek gelenim olmazdi herkes üst üste bazi sebeplerden dolayi denk geldi. Aksam yemek yemedim 2 kaşık yogurt icine 1.5 kaşık ince öğütülmüş yulaf ve 3 kayısı dogradim. Biraz da erik yedim . Ev halki kanat manat yediler vicdansizlar hele eşim yiyip yiyip kilo almiyo yatana kadar yiyor Allah'ım çıldıracam benim suçum ne

Değerli katkıların icin cok teşekkür ediyorum kendi adıma. Bu hafta biraz sekteye ugrasakta yavaş yavaş emin adimlarla ilerliyoruz. Ben de zamaninda 1 ayda 4 kilo vermistim aralıklı oruçla. O yüzden tekrar bu yoneteme basvurdum . Hatta gündüz ne istesem yemiştim.

Ben bu hafta pazartesiden itibaren regl durumundaydım. Yeni bitti. İştah artışım, ödem tutuşum, artı dünkü feci migren atağım hepsi olumsuz etkiledi beni. Ama bu hafta bomba gibi geliyorum:)
Bayram da olsa en azından akşam yememe işine devam edicem. Ben de ölçüldüm bacaklarim incelme durumunda. Kiloda fazla cikti ama tuvalete çıkamıyorum geçen çiya tohumu yemiştim yemez olaydim içimde şişti tıkadı diye düşünüyorum yoksa hic wc sorunum yoktu. Orda yesillenmis bile olabilir çöpe aticam bildiğinden şaşmamak gerek

Yeterki motive olmuş ol arada sekteye uğratsan da pes etmiyorsun o zaman.

Kızlar haftaya nasıl tartılacağız, beni şimdiden stres aldı lili88 acaba çarşamba mı tartılsak hemen sabahtan perşembeye midemizde baklavalarla uyanacağız malum

Günaydın, bende dün yaptım bayram baklavasını, ben birde az un kavurup koyuyorum cevizin içine, çok eskiden köyde ceviz bulamadıklarında sırf un kavurup yaparlarmış annemler.. Bende ikisini karıştırıp yapıyorum çok da güzel oluyo, çok da severim, bakalım bayramda kim tutacak beni

Olur Çarşamba sabahtan tartilalim . Annem de kaynanam da ev baklavasi yapiyor ,tatli delisi ben
Koklamanızı tavsiye ederim. 28 Mayıstan beri aralıklı oruçtayım şekeri tamamen kestim 3 haftada neredeyse 8 kilo verdim şeker sadece basit bir kaçamak değil duraklamaya da sebep olur o da motivasyon kaybına sonra ver verebilirsen

Geçen gün bi diyetisyenin videosunu izledim, eğer zararlı bir şey yiyecekseniz, (sıkı durun geliyor ) her lokmayı 20 dakika çiğneyin dedi

Geçen gün bi diyetisyenin videosunu izledim, eğer zararlı bir şey yiyecekseniz, (sıkı durun geliyor ) her lokmayı 20 dakika çiğneyin dedi
Sanirim 1er tane yerim çünkü küserler ve yemezsem ben de hayata küserim. Annem kızıyor zaten cok iyisin niye diyet yapiyosun diye . Kaynanam ayri söyleniyor . Eskiden zayıf olunca iş güç yapamaz mantigi varmış. Gerci boyum uzun disaridan kilolu durmuyorum ama cok zarif de degilim. Bilhassa basenlerim erimiyor. Kiloyi hep ustten verdim. Belim falan ince göbeğim de yok gibi

Evet ben de gün icinde kahvaltı ile yemek saati arasinda 1 kahve yanina hurma incir vs kuru meyve ve ceviz yiyorum . . Çiya tohumu midemde şişip kaliyor rahatsizlik hissi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…