Sana katılıyorum benim de çocuklar 9.00-09.30 da kahvaltı yapıyor. 11 e kadar bekleyince onların programı bozuluyor. Çünkü tam dışarda gezdirme saati 10.30-11.30. Bir de güne erken başlayınca acıkmış oluyorum.Akşam yemek 19.15 e sarkinca sabah 11.15 e kadar demiştim ama sabah çoluk çocuk koşturma derken dayanamadim 10.30 da açmak zorunda kaldım. Akşamki saat çok koymuyor da bütün hareketli işler sabah saatlerinde olduğu için geç olması beni sarstı, bu yüzden sabah 10 akşam 18 en uygunu olacak bana, sarkma yapmamam lazım.
Bu sabah 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yeşil biber, domates, omlet 2 dilim ekmek 1 çay ks bal, 1 bardak çay sabah
Seni tebrik ederim en başarılı sen oldunGünaydııııın
Ben 72.200 olmuşum 1 kilo gitmiş
Değerli katkıların icin cok teşekkür ediyorum kendi adıma. Bu hafta biraz sekteye ugrasakta yavaş yavaş emin adimlarla ilerliyoruz. Ben de zamaninda 1 ayda 4 kilo vermistim aralıklı oruçla. O yüzden tekrar bu yoneteme basvurdum . Hatta gündüz ne istesem yemiştim.Kızlar selam daha bikac ay önce kilo verme serüvenini bitirmiş biri olarak basliginizi görünce yazmak istedim. Aralıklı oruç harika kilo verdiren bir durum eğer bunu uygulamayı engelleyecek bir sağlık probleminiz yoksa bu şekilde devam edip aksatmayinca kilo vermek hiçte zor değil. Üstelik ben baya baya yememem gereken şeyleri yediğim zamanlar olmasına rağmen günde 2 defa olunca ve akşam belli bir saatten sonra pek yemek yemeyince kolayca gitti aylardır gitmeyen kilolar. Darısı size olsunbuna ek olarak arada limonlu veya az sirkeli su içtiğim oldu bide arada zerdeçal limon pul biberi yogurtla yedim. Belki vermek isteyen birilerine yardımcı olur. Brokoli yemek iyi gelmişti bide bana. Ve son olarak kabak detoksu en son 1 kilom kalmıştı vermem gereken son vuruşu 2 günlük kabak detoksuyla yapıp noktalamistim. İnşallah faydası olur sizede ben bunların hepsini ordan burdan duyduğum bilgilerle bilinçsiz olarak yaptım ama oldu şükür
Bayram da olsa en azından akşam yememe işine devam edicem. Ben de ölçüldüm bacaklarim incelme durumunda. Kiloda fazla cikti ama tuvalete çıkamıyorum geçen çiya tohumu yemiştim yemez olaydim içimde şişti tıkadı diye düşünüyorum yoksa hic wc sorunum yoktu. Orda yesillenmis bile olabilirBen bu hafta pazartesiden itibaren regl durumundaydım. Yeni bitti. İştah artışım, ödem tutuşum, artı dünkü feci migren atağım hepsi olumsuz etkiledi beni. Ama bu hafta bomba gibi geliyorum:)
Yeterki motive olmuş ol arada sekteye uğratsan da pes etmiyorsun o zaman.Değerli katkıların icin cok teşekkür ediyorum kendi adıma. Bu hafta biraz sekteye ugrasakta yavaş yavaş emin adimlarla ilerliyoruz. Ben de zamaninda 1 ayda 4 kilo vermistim aralıklı oruçla. O yüzden tekrar bu yoneteme basvurdum . Hatta gündüz ne istesem yemiştim.
Olur Çarşamba sabahtan tartilalim . Annem de kaynanam da ev baklavasi yapiyor ,tatli delisi benKızlar haftaya nasıl tartılacağız, beni şimdiden stres aldılili88 acaba çarşamba mı tartılsak hemen sabahtan perşembeye midemizde baklavalarla uyanacağız malum
Koklamanızı tavsiye ederimOlur Çarşamba sabahtan tartilalim . Annem de kaynanam da ev baklavasi yapiyor ,tatli delisi ben
Koklamanızı tavsiye ederim. 28 Mayıstan beri aralıklı oruçtayım şekeri tamamen kestim 3 haftada neredeyse 8 kilo verdim şeker sadece basit bir kaçamak değil duraklamaya da sebep olur o da motivasyon kaybına sonra ver verebilirsen
Sanirim 1er tane yerim çünkü küserlerGeçen gün bi diyetisyenin videosunu izledim, eğer zararlı bir şey yiyecekseniz, (sıkı durun geliyor) her lokmayı 20 dakika çiğneyin dedi
Evet ben de gün icinde kahvaltı ile yemek saati arasinda 1 kahve yanina hurma incir vs kuru meyve ve ceviz yiyorum . . Çiya tohumu midemde şişip kaliyor rahatsizlik hissi veriyor.Arkadaşlar başarılı Bi diyetisyeni dinlemiştim bu konuyla ilgili, ara öğün yapmak isteyen, şekeri düşen rahatsızlığı olan varsa fikir olur belki. Sabah kahvaltı, 2 saat sonra enerji araogunu:kahve+2 hurma+fındık yada badem. 2 saat sonra protein araogunu : kefir+chia tohumu. En son akşam yemeği önerdi. Chia tohumu kilo vermede çok önemliymiş, bulunduru mutlaka. Bir de ender saraoglunun hurmalı yoğurtlu tarifi var, onu da arada protein araogunu olarak tüketmeyi düşünüyorum, ben bu şekilde ilerleyecegim.
Hocam benim başlangıç kilomu yazmamışsınızListeye adını bilgisini yazmadigim var mi ???
Hemen düzenledimHocam benim başlangıç kilomu yazmamışsınız77 bu arada