Harika bir karar vermişsinizSelamlar kızlar. Katıldığım bir etkinlikte çekildiğim fotoda, insanların arasında Kırkpınar pehlivani gibi duran kendimi görünce artık bu gidişe dur demem gerek dedim. Dün planimi programımı yaptım ve bugün başladım. Buraya da dün rastladım, aranıza katılabilir miyim
Tamamdir suan boyum 163 kilom 77
Gunde 15 kez tartiliyorum ama ben persembeyi bekleyemem
9gundur 16-8 yapiyorum 2 kilo verdim 79 ile baslamistim.
kizlar hosgeldiniz.Teşekkür ederimE c e evet tüm sayfaları okudum.
Boy 170, kilo 65.8. Hedef 60. Geçen sene başı doğum yaptım ama karnım hala hamile gibi şişkin, üst kollarım ve sırtım çok şişman. Küçüklüğümden beri aşırı zayıftım,utanırdım hatta, dalga geçerlerdi zayıfım diye, son 4- 5 senedir inanılmaz şiştim. Xs-s giyerken şimdi l-xl giyiyorum. En az m bedene dönmek istiyorum ilk etapta.
Benim de boyum 1.70 ama 65 iken bile iyi görünüyorum. Siz çok şişmanım falan demişsiniz ama hayal edemedimTeşekkür ederimE c e evet tüm sayfaları okudum.
Boy 170, kilo 65.8. Hedef 60. Geçen sene başı doğum yaptım ama karnım hala hamile gibi şişkin, üst kollarım ve sırtım çok şişman. Küçüklüğümden beri aşırı zayıftım,utanırdım hatta, dalga geçerlerdi zayıfım diye, son 4- 5 senedir inanılmaz şiştim. Xs-s giyerken şimdi l-xl giyiyorum. En az m bedene dönmek istiyorum ilk etapta.
Lili çok üzülme, daha haftaya bayram var o zaman tam topuğumuza sıkacağız benceEsim evdeydi alisverise gittik geldik yediklerime dikkat etsemde aksam uzeri bi tane nektari ve biraz kiraz yedim. Üstüne de form cayi ictimşimdi yarim saat yürüyeceğim tempolu hadi bakalım. Yarina hic umudum yok ellerim de duba gibi şiş. Resmen bu haftayi mahfettim
Valla gelen giden davet eden bayram seyran piknik haftasonu derken bi diyet yapilmiyo. En iyisi kimsenin olmadigi bir yere gitmek tek basina. Hani zayiflamak icin kamplar oluyorya cok mantikli. Ne yiyecegini verecekler spora da götürecekler ohhh mis.Lili çok üzülme, daha haftaya bayram var o zaman tam topuğumuza sıkacağız bence
Günaydın, aynen bu durumdayız aney de bende aynı kilodayız ama aney 2 cm ben 1 cm incelmişizValla gelen giden davet eden bayram seyran piknik haftasonu derken bi diyet yapilmiyo. En iyisi kimsenin olmadigi bir yere gitmek tek basina. Hani zayiflamak icin kamplar oluyorya cok mantikli. Ne yiyecegini verecekler spora da götürecekler ohhh mis.
Bugün bir yazı okudum Instagram'da yag yakmaya başlayınca yağ hucrelerinin icinden yag gidince kendini korumak için içini su ile dolduruyormus yaklasik 1-2hafta. Tabi o sirada beden inceliyor ama tartıda kilo düşmüyormus. Sonra bakiyor ki hücre yağ gelmiyor suyu da ödem olarak atıyormuş.
Kızlar ben bugün 71.2 kg. Bu hafta düzenim çok bozuldu. Kızım karne alınca 2 çocuk da evde. Destek veren olmadi. Saatlerim çok değişti. Aksam yemeğinde hep atıştırdım. Öğleni yiyemedigim oldu. Yürüyüş yaptim hep aksamlari. Bu hafta tam gaz devam ama. Sabah 11 kahvaltı yapıldı.
Işte o pehlivanlardan biri de benSelamlar kızlar. Katıldığım bir etkinlikte çekildiğim fotoda, insanların arasında Kırkpınar pehlivani gibi duran kendimi görünce artık bu gidişe dur demem gerek dedim. Dün planimi programımı yaptım ve bugün başladım. Buraya da dün rastladım, aranıza katılabilir miyim
Merhaba boyum 1.70 hedefim 60 inşallah
Kilom 69.5Merhaba boyum 1.70 hedefim 60 inşallah
Hoşbuldukkizlar hosgeldiniz.Yarın güncel kilolarinizi yazarsınız eklerim yarın tartı günümüz
Ya evet aslında rakamsal olarak bakıldığında öyle gibi ama maalesef görüntüdeBenim de boyum 1.70 ama 65 iken bile iyi görünüyorum. Siz çok şişmanım falan demişsiniz ama hayal edemedimNormal bir kilodasınız bence. Ha 60 olunca manken gibi olursunuz o ayrı ben şahsen 62 iken kendimi manken sanıyordum
HoşbuldumIşte o pehlivanlardan biri de ben...hoşgeldin