Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Selamlar kızlar. Katıldığım bir etkinlikte çekildiğim fotoda, insanların arasında Kırkpınar pehlivani gibi duran kendimi görünce artık bu gidişe dur demem gerek dedim. Dün planimi programımı yaptım ve bugün başladım. Buraya da dün rastladım, aranıza katılabilir miyim
Harika bir karar vermişsiniz 🤗💪🏼 ilk sayfaya bakın, lili88 lili88 nin açıklamasını okuyup bilgilerinizi yazarsanız sizi listeye ekler 🤗

Teşekkür ederim E c e E c e 🌸 evet tüm sayfaları okudum.
Boy 170, kilo 65.8. Hedef 60. Geçen sene başı doğum yaptım ama karnım hala hamile gibi şişkin, üst kollarım ve sırtım çok şişman. Küçüklüğümden beri aşırı zayıftım,utanırdım hatta, dalga geçerlerdi zayıfım diye, son 4- 5 senedir inanılmaz şiştim. Xs-s giyerken şimdi l-xl giyiyorum. En az m bedene dönmek istiyorum ilk etapta.

Abur cubura çok düşkünüm, tatlılar, hamur işleri, hep bişeyler yeme isteği. Tatlı krizim gelir mesela, elim ayağım titrer onu yiyene kadar.
Yillr önce Dr insülin direnci var demişti. Kanımda şeker çıkmıyor evde ölçülerde ama yine de riskli ve arada carpintilarim filan oluyor, çok çabuk yorulmalar, halsizlik. Sağlığımı birden yüklenip riske atmamak için ve if yı sadece kilo için değil yaşam tarzım haline getirmek icin en basitinden başlamak istedim. Bir de un konuşmasını dinlemiştim 14 e 10 la başlamış kalp rahatsızlığı oldugundan ben de öyle yapacaktım ama baktım 12 8 de iyi gidiyor gibi, bu şekilde başladım.hedef saat 10 la 18 arası, dediğim gibi, yaşam felsefi haline getirecegim için istediğim kiloya gelsem de sağlıklı yaşam adına böyle devam dicem. Kilo verme planimda aralıklı oruç, leslie, günlük 2 lt su, limon kürü uygulamaları olacak. Bugün hepsini yaparak başladım, limon kürü hariç, limon alıp onu da katicam. Bismillah deyip başladık bakalım.

Tamamdir suan boyum 163 kilom 77
Gunde 15 kez tartiliyorum ama ben persembeyi bekleyemem 😅
9gundur 16-8 yapiyorum 2 kilo verdim 79 ile baslamistim.

Boy 170, kilo 65.8. Hedef 60. Geçen sene başı doğum yaptım ama karnım hala hamile gibi şişkin, üst kollarım ve sırtım çok şişman. Küçüklüğümden beri aşırı zayıftım,utanırdım hatta, dalga geçerlerdi zayıfım diye, son 4- 5 senedir inanılmaz şiştim. Xs-s giyerken şimdi l-xl giyiyorum. En az m bedene dönmek istiyorum ilk etapta.
kizlar hosgeldiniz. ❤️❤️Yarın güncel kilolarinizi yazarsınız eklerim yarın tartı günümüz 🤗☘️

Esim evdeydi alisverise gittik geldik yediklerime dikkat etsemde aksam uzeri bi tane nektari ve biraz kiraz yedim. Üstüne de form cayi ictim 😒😒 şimdi yarim saat yürüyeceğim tempolu hadi bakalım. Yarina hic umudum yok ellerim de duba gibi şiş. Resmen bu haftayi mahfettim😭😭

Benim de boyum 1.70 ama 65 iken bile iyi görünüyorum. Siz çok şişmanım falan demişsiniz ama hayal edemedim 🤭 Normal bir kilodasınız bence. Ha 60 olunca manken gibi olursunuz o ayrı 🤗 ben şahsen 62 iken kendimi manken sanıyordum 🤣

Esim evdeydi alisverise gittik geldik yediklerime dikkat etsemde aksam uzeri bi tane nektari ve biraz kiraz yedim. Üstüne de form cayi ictim 😒😒 şimdi yarim saat yürüyeceğim tempolu hadi bakalım. Yarina hic umudum yok ellerim de duba gibi şiş. Resmen bu haftayi mahfettim😭😭
Lili çok üzülme, daha haftaya bayram var o zaman tam topuğumuza sıkacağız bence 😂

4.5 -5 hizinda yürüdüm yarım saat.

Eklentiler

• IMG_20230621_230333.jpg
    IMG_20230621_230333.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 40
Lili çok üzülme, daha haftaya bayram var o zaman tam topuğumuza sıkacağız bence 😂
Valla gelen giden davet eden bayram seyran piknik haftasonu derken bi diyet yapilmiyo. En iyisi kimsenin olmadigi bir yere gitmek tek basina. Hani zayiflamak icin kamplar oluyorya cok mantikli. Ne yiyecegini verecekler spora da götürecekler ohhh mis.
Bugün bir yazı okudum Instagram'da yag yakmaya başlayınca yağ hucrelerinin icinden yag gidince kendini korumak için içini su ile dolduruyormus yaklasik 1-2hafta. Tabi o sirada beden inceliyor ama tartıda kilo düşmüyormus. Sonra bakiyor ki hücre yağ gelmiyor suyu da ödem olarak atıyormuş.

Valla gelen giden davet eden bayram seyran piknik haftasonu derken bi diyet yapilmiyo. En iyisi kimsenin olmadigi bir yere gitmek tek basina. Hani zayiflamak icin kamplar oluyorya cok mantikli. Ne yiyecegini verecekler spora da götürecekler ohhh mis.
Bugün bir yazı okudum Instagram'da yag yakmaya başlayınca yağ hucrelerinin icinden yag gidince kendini korumak için içini su ile dolduruyormus yaklasik 1-2hafta. Tabi o sirada beden inceliyor ama tartıda kilo düşmüyormus. Sonra bakiyor ki hücre yağ gelmiyor suyu da ödem olarak atıyormuş.
Günaydın, aynen bu durumdayız aney de bende aynı kilodayız ama aney 2 cm ben 1 cm incelmişiz :KK50: :KK54::rapci:

Aney: 86 kg
Ben: 62 kg

Kulis tiyatro Kulis tiyatro M manifestoo kızlar nerdesinizzz???
Her şey yolunda mı 😕
Kızlar ben bugün 71.2 kg. Bu hafta düzenim çok bozuldu. Kızım karne alınca 2 çocuk da evde. Destek veren olmadi. Saatlerim çok değişti. Aksam yemeğinde hep atıştırdım. Öğleni yiyemedigim oldu. Yürüyüş yaptim hep aksamlari. Bu hafta tam gaz devam ama. Sabah 11 kahvaltı yapıldı.

Selamlar kızlar. Katıldığım bir etkinlikte çekildiğim fotoda, insanların arasında Kırkpınar pehlivani gibi duran kendimi görünce artık bu gidişe dur demem gerek dedim. Dün planimi programımı yaptım ve bugün başladım. Buraya da dün rastladım, aranıza katılabilir miyim
Işte o pehlivanlardan biri de ben:KK66:...hoşgeldin

Kızlar selam daha bikac ay önce kilo verme serüvenini bitirmiş biri olarak basliginizi görünce yazmak istedim. Aralıklı oruç harika kilo verdiren bir durum eğer bunu uygulamayı engelleyecek bir sağlık probleminiz yoksa bu şekilde devam edip aksatmayinca kilo vermek hiçte zor değil. Üstelik ben baya baya yememem gereken şeyleri yediğim zamanlar olmasına rağmen günde 2 defa olunca ve akşam belli bir saatten sonra pek yemek yemeyince kolayca gitti aylardır gitmeyen kilolar. Darısı size olsun 🙏buna ek olarak arada limonlu veya az sirkeli su içtiğim oldu bide arada zerdeçal limon pul biberi yogurtla yedim. Belki vermek isteyen birilerine yardımcı olur. Brokoli yemek iyi gelmişti bide bana. Ve son olarak kabak detoksu en son 1 kilom kalmıştı vermem gereken son vuruşu 2 günlük kabak detoksuyla yapıp noktalamistim. İnşallah faydası olur sizede 🙏 ben bunların hepsini ordan burdan duyduğum bilgilerle bilinçsiz olarak yaptım ama oldu şükür 😇

kizlar hosgeldiniz. ❤️❤️Yarın güncel kilolarinizi yazarsınız eklerim yarın tartı günümüz 🤗☘️
Hoşbulduk 💖 bu sabahki kilom 66.1
Benim de boyum 1.70 ama 65 iken bile iyi görünüyorum. Siz çok şişmanım falan demişsiniz ama hayal edemedim 🤭 Normal bir kilodasınız bence. Ha 60 olunca manken gibi olursunuz o ayrı 🤗 ben şahsen 62 iken kendimi manken sanıyordum 🤣
Ya evet aslında rakamsal olarak bakıldığında öyle gibi ama maalesef görüntüde 🥴 sanırım vücutta dengeli dagilmadigi için öyleyim. Mesela sırt kısmım kalın, göğsün hemen altından göbek başlıyor 7 aylık gibi, kollarımin üst kısmı kalın, basenler de öyle ama kollarımin dirsekten aşağısı zayıf bacaklarımın diziden aşağısı zayıf cağla şikel gibi 😊 zaten göbek sırt omuzlar yağlı oldu mu acayip iri görünüyor, kıyafetler sıkıntılı duruyor filan.
Işte o pehlivanlardan biri de ben:KK66:...hoşgeldin
Hoşbuldum😊 valla ben de yazdıklarını okuduğumda kendimi bulmuştum aa bak aynı ben diye diye okumuştum 😁 ama artık pehlivanliga bay bay 👸

X