Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam çok iyi:)Selam kızlar
Bu sabah tartıda 72.800 gördüm ve baya motive oldum
Adetim de geldi.
Haftaya inşallah tam 72 olurum
Benim de birkac arkadaşım var tabi minyomlar ve zayıflar. Aralarinda gülleci gibi durmak istemiyorum bir de tatile gidince baldır basen iri görünsün istemiyorumKızlar hepinize bir şey sorucam
Kilo verme sürecinde en büyük motivasyonunuz ne?
Benim motivasyonum :
zengin kocası sayesinde deli gibi alışveriş yapan, ama giydiklerinin hiçbiri kendisine yakışmayan görümcemin yanında, incecik vücudumla ortamın tozunu attırmak
nedense başka hiçbir fikir beni bugüne kadar bu kadar hırslandırmadı
Ya çok tatlısınız, sizin önerilerinize bayılıyorumSelam çok iyi:)
Sizin boyunuz 1.70 miş, vücut tipiniz nasıl? 70 kg olarak hedef koymuşsunuz. Mesela benim boyum 1.68 ve 68 kg iken bile kollarımdan dolayı kilolu görünüyorum. 60 kg iken normal görünüyorum yine zayıf görünmüyorum ama. Zayıf görünmem için en az 55 civarı olmalıyım.
Şundan dolayı sordum hedefinizi 64 yapsanız boyunuz da uzun çok süper durur
O sizin tatliliginiz çok teşekkür ederim.Ya çok tatlısınız, sizin önerilerinize bayılıyorum
Benim asıl hedefim 62. Hamile kaldığımda 62 kiloydum ve manken gibiydim (bana göre )
Oraya direkt 62 yazdırmak istemedim. O zaman hedefe çok varmış gibi duruyor, benim canımı sıkıyor
İlk hedef olarak 70 yazılsın istedim
Hatta 21 temmuzda, kızımın ilk doğum gününde 60lı rakamlarda olmak niyetindeyim
Benim genel olarak göbek ve basenim var. Omuz, göğüs ve bel kısmım incedir. Mesela pantolondan şu simit dediğimiz şeyler belli oluyor çok ayar oluyorum
Ben de bugün 16.00 da yemek işini bitirmiştim güya. Ama aksam biraz sinirlendim ve evdeki yemekten 3-4 kaşık ve 5 kayısı gibi bir atıştırmam oldu. Daha fazlasını istemedim. Bu olay aralıklı orucumu bozdu. Demek ki 16.00 biraz erken oluyor. Bunu tekrardan 18.00 'a çekmem lazım.Dün diyetimi mahfettim günlerdir açım halen 200gr vermek asabimi bozmuş olabilir. Bugün okuldu karneydi iyi e bı yürüdüm yoruldum. Simdi kahvemi ictim birazdan birşeyler atistirip yeme faslını kapatıyorum .
Ben geldimmmm sabah 11de kahvalti yaptim aksam da esim eve gec geldi ben de hasta gibiydim midem cok ağrıyordu az birsey yemek yedim . Simdi de yürüyüş yaptim 30dk . Hizli tempoda . Yürüyüş yapinva da belim cok ağrıyor bel fitigim var.Gümaydııııın
Nerdesiniz kızçeler hadi gelin çok sessiz kaldık
Hosgeldin Merve2407 boyunuzu kilonuzu ve hedefi yazar misiniz hemen ekleyeyim. 18-6yı tavsiye ederim. Ama size hangi saatler uygunsa öyle baslamak daha uygun.Kizlar selam beni de araniza alir misiniz aralikli oruc yapiyorum ama 16-8. 18-6 mi yapmaliyim
Tamamdir suan boyum 163 kilom 77Hosgeldin Merve2407 boyunuzu kilonuzu ve hedefi yazar misiniz hemen ekleyeyim. 18-6yı tavsiye ederim. Ama size hangi saatler uygunsa öyle baslamak daha uygun.
Ayrica persembe günleri tartı günümüz
Hoş geldinizTamamdir suan boyum 163 kilom 77
Gunde 15 kez tartiliyorum ama ben persembeyi bekleyemem
9gundur 16-8 yapiyorum 2 kilo verdim 79 ile baslamistim.
Burdayım, aynen devam