Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Ben bugün kahvaltımı 10.00' da yaptım. Yemeği ise 16.00' da yiyip bir daha bir şey yemedim. Sadece su içiyorum, canım bitki çayı da istemiyor.
Ama yemek yiyemeyince biraz sinirli oluyorum.

Ben bugün kahvaltımı 10.00' da yaptım. Yemeği ise 16.00' da yiyip bir daha bir şey yemedim. Sadece su içiyorum, canım bitki çayı da istemiyor.
Ama yemek yiyemeyince biraz sinirli oluyorum.
Nedense bu akşam cok aciktim dun 20 saat yemedim onum acligi sanirim. Acıkınca da azcik sabırsız ve gergin oluyorum.
Aksam da evde su bitmişti heo birlikte ciktik coluk cocuk esim falan yürüdük biraz parka gittik dönüşte de sitenin halı sahasinda azicik koştum hopladim zipladim . Kiloyu alirken haftada cup cup yapışıyor yağlar da verirken dirhem dirhem

Selamlar dün tartilmistim 72.700 . Niye bu hafta az gitti bilmiyorum. Halbuki açlıkla sınanmıştım kaç gündür.
Tartim da bugun bozuldu pili bitti galiba. 0000 cikiyor ekranda sonra da Lo yazıyor
Neyse umudumuz haftaya.

Bu arada bel basenimk ölçtüm çünkü tam oturan kotum yeni yikandigi halde beli bi bol gelince hoşuma gitti
Belim; 72
Gobek 82
Basen 106
Baldır 51

Günaydın kızlar
Zorlu geçen bir haftadan sonra kilom : 73.200.
Ne almışım ne de vermişim
Neyse yola devam haftaya bol eksiler görürüm inşallah
Bence bunun nedeni öğünlerde karbonhidratı fazla almak ya da kahvenin yanında tatlı bir şey yemek olabilir. Eğer yediklerine çok dikkat ettiysen ödem veya adet dönemidir.
Bir yerde okumuştum aralıklı oruç adet dönemini geciktiriyormus.

Kızlar hepinize bir şey sorucam

Kilo verme sürecinde en büyük motivasyonunuz ne?

Benim motivasyonum :

zengin kocası sayesinde deli gibi alışveriş yapan, ama giydiklerinin hiçbiri kendisine yakışmayan görümcemin yanında, incecik vücudumla ortamın tozunu attırmak

nedense başka hiçbir fikir beni bugüne kadar bu kadar hırslandırmadı

Kot bedenin kac acaba? Ben 27 giyiyorum dar oluyor. 28 tam oluyor.
Benim boyuma göre 60 kg ideal kilom.
31 beden giyiyorum kumaşta 42 . Üst tarafım da L beden ,boyum uzun kemiğim genis. normalde de en zayif halimle 29beden, üstüm M giyiyordum. Hic bir zaman s veya xs olmadim olamamda imkansiz. Boyum 174 -75

Ben geçen hafta baya bir pasta börek yemiştim
Sonra bir mide ağrısı tuttu, 2-3 gece kalkıp kalkıp soğuk meyve yedim.
Yani çok tuhaf bir haftaydı
Adetime de 1 gün kaldı o da var

Görümceniz şişman mı o yüzden mi kıyafetler yakışmıyor
Ben geçen sene temmuzda doğum yaptım. Benim isteğim de eski fit vücuduma kavuşup, eeeenn pahalısından bir levi’s kot alıp, elimde kahvemle parkta bebeğimi oynatmak

Yani çok şişman değil ama yaşına ve vücuduna uygun giyinmeyi bilmez. Benden kısa ve daha kilolu ama kloş kisa etek giyiyor mesela.

Umarım en güzelinden o jeane kavuşur içine sinerek giyersin

Ben geçen hafta baya bir pasta börek yemiştim
Sonra bir mide ağrısı tuttu, 2-3 gece kalkıp kalkıp soğuk meyve yedim.
Yani çok tuhaf bir haftaydı
Adetime de 1 gün kaldı o da var
Yine çok iyi o zaman. Hem adet dönemi hem de pastalar varmış. Hafta en az 2 kg diyelim mi o zaman ?

31 beden giyiyorum kumaşta 42 . Üst tarafım da L beden ,boyum uzun kemiğim genis. normalde de en zayif halimle 29beden, üstüm M giyiyordum. Hic bir zaman s veya xs olmadim olamamda imkansiz. Boyum 174 -75
Ben 1.68 boy ile 48 kilo olduğum dönem bile medium giyerdim. O kemikli hatunlardan biri benim işte!

Üniversitede 55 kiloydum. Sonra ise başladım 65 oldum. Evlenicem diye 60 oldum. Sonra 2 doğum falan derken 70-75-88. En son nisanda 76 kilo ile zayıflama serüvenim başladı. Geçen haftadan beri de aralıklı oruç deniyorum sizlerle beraber.

Kalkar kalkmaz 2 bardak su içildi
Tarçınlı kahve içildi
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak su içildi
10:00 kahvaltı
Bol tereyağlı, 2 yumurtalı semizotu
Salatalık
Domates
Kuzukulağı, marul, roka
2 kayısı
2 yeşil erik

Kahvaltıdan bir saat sonra spor yapıldı

Kahvaltıdan 2 saat sonra 2 bardak su içildi

Temizliğe devam; dün 1 bugün 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…