Çok geçmiş olsun canım .Bu ara çocuklarda hep hastalık duyuyorum. Salgın var galiba.Az önce arkadaşımı aradım oda bizde ateslendik hasta olduk dedi.Oda arkadaşlarımın cocuklarinda da geçen hafta ateşlenme vardi Rabbim tez zamanda şifa versin
İkinci öğünüm.
Bol pul biberli kıymalı karnıbahar yemeği.
Kapuska ve karnibahari hergun yesem bikmam.
Afiyet şifa olsun.İkinci öğünüm.
Bol pul biberli kıymalı karnıbahar yemeği.
Kapuska ve karnibahari hergun yesem bikmam.
Afiyet şifa olsunSaat 15 gibi, 1 tabak tavuk çorbası ve 1 kase bol cevizli aşure yedim. 19.00 gibi ise 5-6 köfte, soğan salatası ve bir kaç patates kızartması yedim. Şimdi su içme zamanı
Sabah ve gün içinde yürüyüşe çıkamadım çocuklardan dolayı, belki yatmadan Leslie yaparım
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda geçsin inşallah...Teşekkür ederim sağolun, büyüklerin hastalığı neyse de ufaklık da ateşlendionlar böyle olunca gerçekten anne tutuşuyor inşallah kolay atlatırız teyzeleri dua edin
Rande düzenli olarak plank yaparsan tüm vücut kaslarını guclendirebilirsin...
Tebrikler...merhabalar,
Bugün tartıda 73.3 gördüm, Leslie etkisi ve yürüyüş diyorum. Çünkü sıfır şeker ya da sıfır karbonhidrat ilerleyeniyorum. Başlangıç kilom 77 idi, biraz ağır oluyor ama çok şükür gerileme devam ediyor
Kahvlatıdan önce sirkeli su, kahvaltıda ise klasik kahvaltılıklarımı yedim. Bugün oruç değilim, süt bekleyen bir minişimiz var ve biraz mızmız
dört kilo vermişsin tebrik ediyorummerhabalar,
Bugün tartıda 73.3 gördüm, Leslie etkisi ve yürüyüş diyorum. Çünkü sıfır şeker ya da sıfır karbonhidrat ilerleyeniyorum. Başlangıç kilom 77 idi, biraz ağır oluyor ama çok şükür gerileme devam ediyor
Kahvlatıdan önce sirkeli su, kahvaltıda ise klasik kahvaltılıklarımı yedim. Bugün oruç değilim, süt bekleyen bir minişimiz var ve biraz mızmız