- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.121
Antiii çabuk acıkıyomusunnn bak ben 1 de yemek yedimm acıktım bi kaçgündür de böyle ben hep hastalanıcam gırtlağım acıldı die dşünüyodum
evet canım az önce söylemesi ayıp kısır yedim sonra arkasından bir elma simdi de topkek yedim
canım daha yeni evlisin bebek için öncesinde doktora gitmeye gerek yok AMMMMAAAAAA kadın sağlığı açısından altı ayda bir mutlaka kontrole gitmelisin... smear testini mutlaka yaptırmalısın.....
lütfen bu konuyu ihmal etme ve en kısa zamanda bir doktora git...
evet kadın doğumcu koltuğu iğrenç bişey ama iyi bir doktorla o stres pek yaşanmıyor...
Çok kızdım sana şimdi bakönce sağlık....
olsun aslında bir kez gitsen ne var ne yok öğrensen için rahat olur en azından
evt bebekler çok haklısınız bu konuda çok ihmal ettim hergün yarın gidicem diye hazırlanıp yarın olunca vazgeçiyorum pazartesi testen sonra giderim olmazsa
bak bende 12 de probis yedim 13 de makarna çorba şimdi midem gurulduyo
ben varım yahuu
biz bu iştahla fil gibi oluruz anacıım
evet canım az önce söylemesi ayıp kısır yedim sonra arkasından bir elma simdi de topkek yedim
bak bende 12 de probis yedim 13 de makarna çorba şimdi midem gurulduyo
ben demiştim tatlım içime dogu diye ayrıca bende yeni evliyim aynı zamanda evlendik neredeyse ben gittim doktora bu ayda kalamazsam hamile rahim filmi çektircem hatta bastan önlem almak gerek yaşımız küçük değil kuzucumay kuzum dünde senmiydin içime doğdu diyen heyecanlyım ya inşallah öyledir
hehe belkide bebişin nanik yaparrrr
ice tea ve N**** (Siyahi) keyfi yapıyorum bende
hehe ben oldum bilePant düğmesini fln açtım oturuyorum
o zamana mı kalacak senin ki bebeğim
aaa yeterin amaa yaww sizin yüzünüzden benim de bi şeyleri kemiresim geldi
o nanik yaparsa bende dil çıkarırım ona
ohhh ne güzel şekerim yayıl rahat rahat
ben demiştim tatlım içime dogu diye ayrıca bende yeni evliyim aynı zamanda evlendik neredeyse ben gittim doktora bu ayda kalamazsam hamile rahim filmi çektircem hatta bastan önlem almak gerek yaşımız küçük değil kuzucum
aaa yeterin amaa yaww sizin yüzünüzden benim de bi şeyleri kemiresim geldi
hehe hatuırlıomusunuz geçen hafta havuç istemişti cnmKemirme diyinceeee
hehehehehehehee totosunu yediğimmmmmmmmmm minnak butlu gelsin inşallah
heeee yayılıyom uyumaya az kaldı :26::26::26::26:
ey rabbimiz! Ikimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
bakara suresi 128
amiiiiiiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?