- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.001
yok bebeğim hiç gecikmez ilk günden beri hiç aksamaz da işte bekliyorum işteanticiğiminde günü geçti kiiiiiiii oda bekliyo benim gibi
anti ile fulyanın aynı gün benim 3 gün geçtiama antinin baya gecikti hatunlar madem inat ettiniz testi geç yapcaksınız bari arada beslenmenize dikkat edin ağır kaldırmayın dinlenin
bilmemkii şaşırmış bınlaar
p.tesi herkes için büyük güün:18::18:
ama antinin baya gecikti hatunlar madem inat ettiniz testi geç yapcaksınız bari arada beslenmenize dikkat edin ağır kaldırmayın dinlenin
ama antinin baya gecikti hatunlar madem inat ettiniz testi geç yapcaksınız bari arada beslenmenize dikkat edin ağır kaldırmayın dinlenin
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
kuzum antininde dündü aynıyız biz onunla bu gidişle aynı gün doğurucaz
canım benım bat 3 ocaktı cipcilegin gecti birkaç gün
bilmemkii şaşırmış bınlaar
p.tesi herkes için büyük güün:18::18:
pazartesi benim de bat günüm
pazartesi hastaneler cok kalabalık olur gelin biz salı giderimtopikçene kan vermeye gideriz artıkkk
pazartesi hastaneler cok kalabalık olur gelin biz salı giderim
ugramadı sanırsam :26:umut bugün buraya ugradı mi hiiç
agzımda ekşimsii değişik bir tat var ne yesem gecmıo sanki:120::120:
umut bugün buraya ugradı mi hiiç
pazartesi hastaneler cok kalabalık olur gelin biz salı giderim
benimdeeeeeeeeeeeeeeeee böyle demir desem değil ekşi desem değil birde gecen gün kendi ağzım bana kokuyodu eşime sordum ağzım kokuyomu die yok dedi
hayırrrr
benimdeeeeeeeeeeeeeeeee böyle demir desem değil ekşi desem değil birde gecen gün kendi ağzım bana kokuyodu eşime sordum ağzım kokuyomu die yok dedi
hayırrrr
fulyacım benim geçen hamileliğimin en önemli belirtisi ağzımdaki demir tadıydı. geri kalan belirtiler regl belirtisiydi.
sen hamiş misinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?