Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Tünaydın kızlarrr bugün uykuculuğum tuttu 11 de uyandım

bende bekliyorum daha gelen giden yok umutlanmaya baslıyorum p.tesiya kadar beklemeye karar verdim

Dün ortalığı yıktın karamsarlığınla bugün pek neşelisin bak o kadar üzülmeye değdi mi :))

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gelen giden yok çok şükür..sabah test yaptım şansıma bozuk çıktı test

Senin bebiş saklanıyo demekki süpriz yapacak :)

kuzum benim idrarda çıkmıyo zaten bi hafta on gün geçmeden

Çok ilginçmiş senin durum yavaş geçiyo idrarına demek ki ..

valla ben teste göre yumurtlmadım rahattım ve hep isterikliydim heee heleki son 1 haftaa annaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:

iyiyim canım sağol sen nasılsın

he yaa didemimmmm dün ortalığı ayağa kaldırdım bugun yüzümde güller acıyo gelen giden yok tık yok

evet haklısın bebeğim işte de hem iş yerinin burdaki plklnkleri sevmiyorum hemde içimden bi ses bekle dio dieri onu kovalıo koş git die

valla kuzum ben umutlanmıyorumda ama sürekli midem bulanıyo gazım var midem yanıyo üşüttüm sanırım ben

canım hiç belli olmaz benimde gazım var midem yanıyo ilk gebeliğimdede böyleydi EZAN VAKTİ İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN... SAĞLIKLI BİR SUSAM TANESİ BENİMLEDİR İNŞALLAHHHH

canım hiç belli olmaz benimde gazım var midem yanıyo ilk gebeliğimdede böyleydi EZAN VAKTİ İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN... SAĞLIKLI BİR SUSAM TANESİ BENİMLEDİR İNŞALLAHHHH
amin canım inşallahh cuma saati bütün dileklerimiz kabul olsun

yaaaaaaaa bu süper haber bebeğim süper süperrr ya ne bekliyosun kanda çıkar kan tahliliyapsana ayyyy süper bi haber normalde gecikmiyordu dimi adetin

yok bebeğim hiç gecikmez ilk günden beri hiç aksamaz da işte bekliyorum işte anticiğiminde günü geçti kiiiiiiii oda bekliyo benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…