- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.981
fundaaaa hamişmisin
bende bekliyorum daha gelen giden yok umutlanmaya baslıyorum p.tesiya kadar beklemeye karar verdim
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gelen giden yok çok şükür..sabah test yaptım şansıma bozuk çıktı test
kuzum benim idrarda çıkmıyo zaten bi hafta on gün geçmeden
valla ben teste göre yumurtlmadım rahattım ve hep isterikliydim heee heleki son 1 haftaa annaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26:
iyiyim tatlım bekliyorum hala bendee öyleeee saf saf :26:
iyiyim canım sağol sen nasılsınHoşgeldin canım. Nasılsın?
Anti ve flyrey sizde nasıl sabır var maşallah.bilsem ki az da olsa gebe kalma ihtimalim var daha 7 günüm olmasına rağmen koşa koşa gidip kan testi yaptırırdım:)))) Hafakanlar basacağına ya o yana ya bu yana derim.
Tünaydın kızlarrr bugün uykuculuğum tuttu 11 de uyandım
Dün ortalığı yıktın karamsarlığınla bugün pek neşelisin bak o kadar üzülmeye değdi mi :))
Senin bebiş saklanıyo demekki süpriz yapacak :)
Çok ilginçmiş senin durum yavaş geçiyo idrarına demek ki ..
valla kuzum ben umutlanmıyorumda ama sürekli midem bulanıyo gazım var midem yanıyo üşüttüm sanırım benben bekledikçe umutlanıyorumhayırlısı olsun inşallahhhh patlama yaşatırız
Hoşgeldin canım. Nasılsın?
Anti ve flyrey sizde nasıl sabır var maşallah.bilsem ki az da olsa gebe kalma ihtimalim var daha 7 günüm olmasına rağmen koşa koşa gidip kan testi yaptırırdım:)))) Hafakanlar basacağına ya o yana ya bu yana derim.
valla kuzum ben umutlanmıyorumda ama sürekli midem bulanıyo gazım var midem yanıyo üşüttüm sanırım ben
amin canım inşallahh cuma saati bütün dileklerimiz kabul olsuncanım hiç belli olmaz benimde gazım var midem yanıyo ilk gebeliğimdede böyleydi EZAN VAKTİ İNŞALLAH RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN... SAĞLIKLI BİR SUSAM TANESİ BENİMLEDİR İNŞALLAHHHH
amin canım inşallahh cuma saati bütün dileklerimiz kabul olsun
selamm kızlarrrrrr :103::103::103::103::103:
kız inşallahhhh günüm geçti ama bekliyorum p.tesiyiii bide ben funda değilim kiiifulya kuzummmmmm fulyaaaaa
cipcilek sen ne zaman yapıyorsun testi kuzum. Yoksa sen de mi anti ve fulya gibi doğurma üzeri yapacaksın:)))
sudemerve canım bizim batımız p.tesi günü o yüzden rahatı
yaaaaaaaa bu süper haber bebeğim süper süperrr ya ne bekliyosun kanda çıkar kan tahliliyapsanaayyyy süper bi haber normalde gecikmiyordu dimi adetin
hoş buldum tatlımhoşgeldin canıım
canım ben evde yaptım negaaaatifde pazartesi giderim sanırdam bende kan içincipcilek sen ne zaman yapıyorsun testi kuzum. Yoksa sen de mi anti ve fulya gibi doğurma üzeri yapacaksın:)))
bilmemkii şaşırmış bınlaarhe yaaaa ayın 3 ü pazartesi siz hangi takvimi kullanıyosunuz bacılar
p.tesi herkes için büyük güün:18::18:hoş buldum tatlım
canım ben evde yaptım negaaaatifde pazartesi giderim sanırdam bende kan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?