- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.881
o koyduğun simit resmi gibi çıtırsın sen yavrum küçük değil çıtır
sen benim kocişimle yaşıtsın ondan unutmadım heralde
şey derler ya bekarlığn tadını çıkarıp evlendimama koca bi yalan keşke 20 yaşımda karşıma çıksaymışta o zaman evlenseymişiz
işte herşeyde bir hayır vardır kuzummm rabbim olacağı zamanı bekletmiş
günaydın canım baya sinirli başlamışsın güne
ben daha önce okumamıştım yazdıysanda çok mu zor durumdalarda sizden para istiyorlar aileler bu gençleri neden rahat bırakmazlar ki
ay internet bağlantısı gitti bi tane yazdım düştüm. kusura bakmayın ne olur
canım 2 evleri, arabaları ve devren satacakları dükkanları var. ama ellerindekini harcamak istemiyolar. bi de çok afedersiniz kuş götüyle kaz yumurtası çıkartmaya çalışıyolar. sürekli bizden kopartıyolar. ne kavgalar çıktı bizim evde.
eşim de yüzü yumuşakkk.
ay internet bağlantısı gitti bi tane yazdım düştüm. kusura bakmayın ne olur
canım 2 evleri, arabaları ve devren satacakları dükkanları var. ama ellerindekini harcamak istemiyolar. bi de çok afedersiniz kuş götüyle kaz yumurtası çıkartmaya çalışıyolar. sürekli bizden kopartıyolar. ne kavgalar çıktı bizim evde.
eşim de yüzü yumuşakkk.
Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar. Cuma hürmetine Allah sağlık ve mutluluk versin hepiciğimize. Her birinizi güzel gözlerinden öpüyorum
Canlarım elimi kana bulamadım. Çok işim vardı, bitene kadar öfkem gitti, yeniden sevmeye başladım keratayı
Ayvareçeli, canım aynı şeyi senin ailen yapsa varya şimdiye boşanmıştınız Allah korusun. Erkeğin ailesine her ay para gönderilir sorun olmaz, kız ailesine üç kuruş versin kıyamet kopar. Çok yaşadım bunlar. En sonunda "Onlar beni aç garip okutup meslek sahibi yaptı, karışmayacaksın" dedim de kurtuldum. Bir evlat kolay büyütülmüyor, elbette ileriki zamanlarda eşimizin ve kendimizin ailesine yardım edeceğiz. Bizde varken ele mi gidip el açsınlar. Ama bu iş rutine dönerse kötü. Sonuçta genç yuvanın da tutunması lazım. Senin kaybananınki biraz bencilliğe kaçmış canım. İnsan oğlunu bu kadar sıkboğaz etmemeli.
Ha unutmadan benim yanımda yaşlılık falan demeye utanmıyor musunuz ayol33ü bitirmiş bir orta yaşlı olarak kınadım sizi
Ha unutmadan benim yanımda yaşlılık falan demeye utanmıyor musunuz ayol33ü bitirmiş bir orta yaşlı olarak kınadım sizi
günaydın tatlım nasılsın iyisindir inşalahgünaydın bebişler herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar dilerim
günaydın canıımgünaydın kızlar..............
günaydın bebeqiimmm
günaydın canım hayırlı haberler alacagımız bir gün olsnEvlat isteyenlere sağlıklı,sıhatli, hayırlı evlatlar nasip eyle YARABBİM... HAYIRLI CUMALAR...
günaydın canım hoşgeldin insan ne kadar kızsada kıyamıyor kocasınaGünaydın kızlar. Hayırlı Cumalar. Cuma hürmetine Allah sağlık ve mutluluk versin hepiciğimize. Her birinizi güzel gözlerinden öpüyorum
Canlarım elimi kana bulamadım. Çok işim vardı, bitene kadar öfkem gitti, yeniden sevmeye başladım keratayı
Ayvareçeli, canım aynı şeyi senin ailen yapsa varya şimdiye boşanmıştınız Allah korusun. Erkeğin ailesine her ay para gönderilir sorun olmaz, kız ailesine üç kuruş versin kıyamet kopar. Çok yaşadım bunlar. En sonunda "Onlar beni aç garip okutup meslek sahibi yaptı, karışmayacaksın" dedim de kurtuldum. Bir evlat kolay büyütülmüyor, elbette ileriki zamanlarda eşimizin ve kendimizin ailesine yardım edeceğiz. Bizde varken ele mi gidip el açsınlar. Ama bu iş rutine dönerse kötü. Sonuçta genç yuvanın da tutunması lazım. Senin kaybananınki biraz bencilliğe kaçmış canım. İnsan oğlunu bu kadar sıkboğaz etmemeli.
günaydın tatlım nasılsın iyisindir inşalah
günaydın canıım
günaydın bebeqiimmm
günaydın canım hayırlı haberler alacagımız bir gün olsn
günaydın canım hoşgeldin insan ne kadar kızsada kıyamıyor kocasına
bende bekliyorum daha gelen giden yok umutlanmaya baslıyorum p.tesiya kadar beklemeye karar verdim
aaa utanmazmış kız sizinkiler anlamıyorum ya nedir bu pintilik görende siz milyonersiniz sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?