• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sudemerve çatlatma iğnesini sen mi kullanmıştın?

kimdi o:44:

fiyatını ve nasıl kullanıldığını soracaktım da bilen var mı:31:

Evet canım ben klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Anlatayım. İlaçtan sonra yumurta ölçümüne gittim. Doktor gayyet iyi çatlayacak dedi. Ama pkolu olduğum için işi şansa bırakmak istemedi. İğne 67 lira. Rapor çıkartırsan 15 e falan alabiliyormuşsun. Ama benim çocuğum olduğu için öyle bir şansım yok. Ayrıca raporla en fazla iki kere alabiliyorsun. İğne hazır enjektör. Benimkini eşim yaptı.Gayet basitti yani. Akşam 9 da vurulduk, 12 saat sonra ilişki dedi doktor. Sonra günaşırı. Adınlatabildim inşalah canım. Şeker iğnesi gördüysen ona benziyor.

selam kızlar:42:
bayadır gelemiyorum neler kaynattınız?
bu sabah karnım da yumurtalık mı artık bilmiyoru bir sancı ağladım ağrımdan doktora gidecektim geçmeye başladı sonra.
Çok fecii bir sancıydı ayakları üşüt üşüt sonra olacağı bu

Canım senle yumurt. günümüz aynıydı. Üzerinden nerdeyse bir hafta geçti belki tutunma sancısıydı bu sancı. Ümit vermek gibi olmasın da olabilir. Benim de bir haftadır ilk defa dün ve bugün kasık seğirmelerim başladı. Dün böbreğimin civarında müthiş ağrı vardı bugün geçti. Garip şeyler işte. Normalde de olur muyduk böyle yoksa bu zamanlarda çok mu dinliyoruz herşeyimizi bilemedim

ahhh canımm sudemervem dadlım gıymatlım:16::16::16:ben yakında katil olacam aynı mapusa düşek bari:52::52:birbirimize yoldaş oluruz gııı:31::31:nasılsın cnm iyimisin:16::16::16:

Şu mesajları tekte toplamayyı da öğrenemedim gitti:)

Canım sorma valla. Ben boşverdim. Zaten çok istemiyordum. Bu aydan sonra tek bir hap yutmamaya ve diyetisyene gidip boşu boşuna aldığım kiloları vermeye kararlıyım. Demek benim için hayırlısı buymuş. Sende de mi aynı dert var

Canım sorma valla. Ben boşverdim. Zaten çok istemiyordum. Bu aydan sonra tek bir hap yutmamaya ve diyetisyene gidip boşu boşuna aldığım kiloları vermeye kararlıyım. Demek benim için hayırlısı buymuş. Sende de mi aynı dert var
görevini başarı ile tamamladın sanırım canım :D silivriye geçtigine göre varmı ihtiyaç :1::1::1::1::1::1:

canım alıntıyı cevaplanın yanında artı gibi birşey var ona tıklasdığında tik işareti oluyor o demekki alıntı yapacaksın sonra istediğin bi mesajın alıntıyı cevaplasına tıkla hepsi gelir

biraz tarzanca oldu ama umarım anlatmayı başarmışımdır

Evet canım. Yumurtladığın günün üzerine tam 14 gün sayacaksın. Yumurtlamaolduktan sonra sarı bir cisim oluşuyor. Onun ömrü 14 gün. Gebelik oluşmazsa 14.günün sonunda rahim duvarlarını gömülüyor ve adet başlıyor canım. Amma biliyorum yavv:))) Bu arada bu mesajı Silivriden yazıyorum:))) Yan hücrede ergenekoncular var:)) Havalı bir yer istedim burayı tavsie ettiler:)

:52::52::52::52: yaw ben neyi kaçırdım ne silivrisi ne yan hücresi. kim attı şeker seni oraya...
gerçi yakındır benim de oralara düşmem. koğuşta voltayı birlikte atarız :34: zira bugün ben de çok sinirliyim.
sevgili kayınvalideciğim sağolsun :47::47::47::47:
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama eşimin hortumcu bir ailesi var. düğünde takılan paralar, küçük altınlar hepsi onlara gitti. son 2,5 yıldır düzenli olarak para gönderiyoruz onlara. utanmadan bi de aramış daha da istiyolar.
eşimden çıkardım hıncımı tabi. dedim biz bu bebek işini erteleyelim. senin ailene para göndermekten biz zor geçiniyoz, bebeğe nasıl bakıcaz, sağlık giderlerini nasıl karşılacaz diye. bozuldu tabi. ama bozulsa ne çare para gidiyo.:47::47:

:52::52::52::52: yaw ben neyi kaçırdım ne silivrisi ne yan hücresi. kim attı şeker seni oraya...
gerçi yakındır benim de oralara düşmem. koğuşta voltayı birlikte atarız :34: zira bugün ben de çok sinirliyim.
daha önce yazdım mı bilmiyorum ama eşimin hortumcu bir ailesi var. düğünde takılan paralar, küçük altınlar hepsi onlara gitti. son 2,5 yıldır düzenli olarak para gönderiyoruz onlara. utanmadan bi de aramış daha da istiyolar.
eşimden çıkardım hıncımı tabi. dedim biz bu bebek işini erteleyelim. senin ailene para göndermekten biz zor geçiniyoz, bebeğe nasıl bakıcaz, sağlık giderlerini nasıl karşılacaz diye. bozuldu tabi. ama bozulsa ne çare para gidiyo.:47::47:

günaydın canım baya sinirli başlamışsın güne
ben daha önce okumamıştım yazdıysanda çok mu zor durumdalarda sizden para istiyorlar aileler bu gençleri neden rahat bırakmazlar ki

:26:evet canım aynı dert bendede ama benimkisi hem en çok isteyen kendisi :emir_bebek:hemde geç geliyo üstelik vakti oldugundada tv dalıp gidiyo sonrada ben uyuyorum ve bütün ay boşa gitmiş:52:tatlım canını sıkma :16:RABBİM hakkında hayırlısını versin gülüm:54:

gnaydin.gif

ben de özledimmm siziiii :16::16::16:
amaannn gelmesin şeker. gelmesini isteyen kim. onun yerine bebiş gelsin :49::49:
ben anti ve senden ümitliyim bu ay. hatta yazılanlara şöle bi baktım antiden de şüpheliyim. varf mı ki bi şey emin değil de demiyo bizee :26:

kuzummmm bugun kan testi yapıcak die bliyorum bende gelmezse p.tesi yaptırıcam test

kızlar son 6 gün :) hadi 2. kez hamileyimmm 2. kuzum geliyor diyebiliyim inş.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

amin canım inşallahhhh

Evet canım. Yumurtladığın günün üzerine tam 14 gün sayacaksın. Yumurtlamaolduktan sonra sarı bir cisim oluşuyor. Onun ömrü 14 gün. Gebelik oluşmazsa 14.günün sonunda rahim duvarlarını gömülüyor ve adet başlıyor canım. Amma biliyorum yavv:))) Bu arada bu mesajı Silivriden yazıyorum:))) Yan hücrede ergenekoncular var:)) Havalı bir yer istedim burayı tavsie ettiler:)

:9::9::9::9::9::9::9: bana yakınlaştın desene :9::9::9::9: görüş günlerini bildir mutlaka geleceğimmmm :16::16::16::16::16::16:

günaydın bebişler herkeslere günaydın ve hayırlı cumalar dilerim

gunaydın yawruşummm hayırlı cumalar

oyy oyyy oyyyy benim ballı lokmam çok sinirli yerim seniii ama haklısın yerden göğe kadar:51::51::51:

günaydın sayın gamyoncu abla nasılsın :)

kuzummmm bugun kan testi yapıcak die bliyorum bende gelmezse p.tesi yaptırıcam test

amin canım inşallahhhh

:9::9::9::9::9::9::9: bana yakınlaştın desene :9::9::9::9: görüş günlerini bildir mutlaka geleceğimmmm :16::16::16::16::16::16:

gunaydın yawruşummm hayırlı cumalar

oyy oyyy oyyyy benim ballı lokmam çok sinirli yerim seniii ama haklısın yerden göğe kadar:51::51::51:

günaydın kuzucuk hoşgeldin kırmızı kart görmedin dimi :18::18::18:

Back
X