- Konu Sahibi antidepresif
- #5.601
ayyyyyy inşallah hamileliktirr ya
şu andan itibaren unutuyorum bugünün batım oldugunu yeter anacım bu ne yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyy inşallah hamileliktirr ya
şu andan itibaren unutuyorum bugünün batım oldugunu yeter anacım bu ne yaa![]()
aynen sekerim zaten hamile degılsem bile psıkolojik olarak geciktircm o yüzden relax oluyorum an itibarıyledaha iki gün varmış gibi düşün![]()
evet bende çalışmaları yapıp belkide annemlerin oraya giderim ,bu arada iyiki varsınız kızlar gerçekten size anlatıp ağlamak bana okadar iyi geldiki ,sizi seviyorum
aynen sekerim zaten hamile degılsem bile psıkolojik olarak geciktircm o yüzden relax oluyorum an itibarıyle:121::121:
gamyoncu nerde acaba bugün hiç gördünüz mü kızlar:44:
ağlama kuzum birbirimizle dertleşip hoş vakit geçiriyoruz ne güzel işte kafamız dağılyor
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)ANTİDEPRESİF...3 OCAK
2)FLYREY......3 OCAK
3)ROSEİS.......3 OCAK
4)MEHTAP61.....3 OCAK
5)İLA46.....3 OCAK
6)İRADA.....3 OCAK
7)EBRUEEE.....3-4 OCAK
8)PEMBEFİL06.....6 OCAK
9)SEVO24........6 OCAK
10)İREMNEVA.....6 OCAK
11)D_YESİLCİK......7 OCAK
12)SEVO54..........7 OCAK
13)AVPNR..........7 OCAK
14)ZİZAG.......9 OCAK
15)LİVPE.............9 OCAK
16)CEYLANCRK.....9 OCAK
17)GURBETKİZ....10-11 OCAK
18)REHAL..........10 OCAK
19)SUDEMERVE.....12 OCAK
20)ATAMAN.....13 OCAK
21)AYVARECELİ.....14 OCAK
22)BAYANRUJ......15 OCAK
23)MİHRİMAH87......16 OCAK
24)LANVİN........19 OCAK
25)DERİSDER......20 OCAK
26)UMUT81......21 OCAK
27)MELEKLERİM35.....25 OCAK
28)MELTEMTNC....26 OCAK
VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)UGOZA......???
2)MELEBEX......???![]()
valla bende çok gaza geldim ama kendimi kaptırmak istemiyorum umutcum pazartesi kandan baktırmayı düşünüyorum batımda 9 ocak :18::18::18:
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm![]()
hamiş listenizi bi kez daha yenilemeniz gerikicek teyzoşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm![]()
benden bu ay bi cacık olmaz sıramı savıcam hep öyle hissettimmm rabbim sizlere nasip etsin arkadasımmm![]()
bende dalanıyorumsabahtan beri oda konuşmaz konuşmaz boşboş konuşacağı tuttudüşünmiyim die kendimi işe verdim faceden yazıo patır patır bakmadım görmedim bide söylenmiş nerdesin beeeee die sıcıcam çarkına o olcak acayip sinirliyim ben yaaaa
![]()
gamyoncu nerde acaba bugün hiç gördünüz mü kızlar:44:
[sıze=3]nasılsınız kızlar 3 ocak geldi çattı bakalım ne olck bugün[/sıze]:18::18::18::18:
günaydın kızlar ben adet oldum gözümüz aydın![]()
olsun canım pes etmek yok kırmızlar bitsin çalışmalara son sürat devam edersnz bende bekliyorum kurbanlık koyun misalı![]()