Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ne kadar zamandır denıyorsnz

sen ne zamandr istiyodun ki kuzumcum çok zamandır mı bekliyosun

allah dermansız dert vermesin daha doktorların bekle dediği süreyi yeni aşıyorsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine ama stres yaparsan zor biliyorsun

amin canım, karar verdim artık gerçekten kafama takmayacağım ,(yapabilirsem tabi )kurslara falan gideceğim ,kendimi bişeylerle egleyecegim ,yeter artık yoksa ,kafayı yiyeceğim ya ,inşallahhhhhhhhhhh diğer arkadaşlar hamiledir ya,

evt kuzum çevremdeki bi çok bebek tatilde annelerine geldiler bence kafayı rahatlatmak önemli

biliyoruz hissediyoruz ama insan işte umut ediyo bi yerde bu çok normal benimde aynı durumum bir kaç saate olur çok az kaldı üzgünüm

bende çok üzgünüm bas ağrımda basladı

cnm elde değilki canım burnumda herşey batıyo şuan bana bide iş yeri stresli alıp çeketimi çıkıp gidesim var o moddayım inan

rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın evlat hasreti yasatmasın..

amiiinnnnn

sabah işe gidderken bir güzel söylendim zaten adam evden nasıl kactı bi görsen

bende dalanıyorumsabahtan beri oda konuşmaz konuşmaz boşboş konuşacağı tuttu düşünmiyim die kendimi işe verdim faceden yazıo patır patır bakmadım görmedim bide söylenmiş nerdesin beeeee die sıcıcam çarkına o olcak acayip sinirliyim ben yaaaa

selam kızlar benim de batım 7 ocak beni de alın aranızaaa:)) 1 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruzzz bu aydan umutluyum Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin...

evt kuzum çevremdeki bi çok bebek tatilde annelerine geldiler bence kafayı rahatlatmak önemli

evet bende çalışmaları yapıp belkide annemlerin oraya giderim ,bu arada iyiki varsınız kızlar gerçekten size anlatıp ağlamak bana okadar iyi geldiki ,sizi seviyorum

bende dalanıyorumsabahtan beri oda konuşmaz konuşmaz boşboş konuşacağı tuttu düşünmiyim die kendimi işe verdim faceden yazıo patır patır bakmadım görmedim bide söylenmiş nerdesin beeeee die sıcıcam çarkına o olcak acayip sinirliyim ben yaaaa [/QUOTE]

canım benimmmm ne güzel küfürediyosun ya inşallah bu sinirin hayırdır ,bende adet olmadan önce acayip sinirliydim ,normal konuşması bile batıyodu bana ,içimden sürekli küfür etmek geliyodu

canım benimmmm ne güzel küfürediyosun ya inşallah bu sinirin hayırdır ,bende adet olmadan önce acayip sinirliydim ,normal konuşması bile batıyodu bana ,içimden sürekli küfür etmek geliyodu [/QUOTE]

VALLA K.BAKMAYIN KIZLAR KENDİME HAKİM OLMIYORUMMMM ÇEMKİRDİM ZATEN SUSTU KOCAMDA GÖZÜMÜN UCUNDA GÖZYASIM YEMİNLE ZOR TUTUYORUM

bende dalanıyorumsabahtan beri oda konuşmaz konuşmaz boşboş konuşacağı tuttu düşünmiyim die kendimi işe verdim faceden yazıo patır patır bakmadım görmedim bide söylenmiş nerdesin beeeee die sıcıcam çarkına o olcak acayip sinirliyim ben yaaaa [/QUOTE]

canım seni çok iyi anlıyorum ama kendini rahatlatmaya çalış biraz biliyorum zor ama belki eşinde konuşup senin rahatlamanı sağlamaya çalışıyodur.adet öncesi inş olmazsın ama bu sinir harpleri normal,düşünmemeye çalış çünkü biliyosun ki herşey psikolojik bu durum senin olcaksan bile adetini bile geciktirebilir ve bu süreci uzatır,üzülmeden olmuyor ama en aza indirebilmek önemli canım benim sıkmamaya çalış canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…