- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.581
olcak belli kendi adıma konusayım ama diğer hatunları bilemem tabi
hiç bu hale geleceğimi tahmin etmezdim inannın ,ablalarımın hepsinin 2_3 tane benim niye yokkkkkkk niye yokkkk ,biliyomsunuz benim evliliğim mükemmel her istediğim var ,kendi kendime diyorumki Allahım herşeyi verdi acaba çocuk mu vermeyecek illa bişey eksik olur ya insanın hayatında ,korkuyorum ya kızlar
yaaa forumun bu halini hiç sevmiyorum melanlolik ve mutsuz
hiç bu hale geleceğimi tahmin etmezdim inannın ,ablalarımın hepsinin 2_3 tane benim niye yokkkkkkk niye yokkkk ,biliyomsunuz benim evliliğim mükemmel her istediğim var ,kendi kendime diyorumki Allahım herşeyi verdi acaba çocuk mu vermeyecek illa bişey eksik olur ya insanın hayatında ,korkuyorum ya kızlar
canım ne kadar zamandır denıyorsnz
adet günü gelınce içimi bir sıkıntı kaplıo hele bugün acayıp depresifimmm
2 yıldır evliyiz,1yıl olucak cnım ya
her an atarlanabilirim diyosun yani koçişlere yazık oluyor sinirlerimizi onlardan çıkıyoruzz
allah dermansız dert vermesin daha doktorların bekle dediği süreyi yeni aşıyorsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine ama stres yaparsan zor biliyorsun
sabah işe gidderken bir güzel söylendim zaten adam evden nasıl kactı bi görsen
amin canım, karar verdim artık gerçekten kafama takmayacağım ,(yapabilirsem tabi )kurslara falan gideceğim ,kendimi bişeylerle egleyecegim ,yeter artık yoksa ,kafayı yiyeceğim ya ,inşallahhhhhhhhhhh diğer arkadaşlar hamiledir ya,
biliyoruz hissediyoruz ama insan işte umut ediyo bi yerde bu çok normal benimde aynı durumum bir kaç saate olur çok az kaldı üzgünüm
günaydınn herkesee...
Flyrey cim depresif bir hava sezdim sende canım benim üzülme kırmızılar gelse de gelmese de üzülme e mi? Keşke bizim elimizde olsa her şey de ah vah diye üzülsek ama verecek olan vermedikten sonra sen ağzınla kuş da tutsan olmayacak işte. Kendinizi üzmeyin
rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın evlat hasreti yasatmasın..
sabah işe gidderken bir güzel söylendim zaten adam evden nasıl kactı bi görsen
evt kuzum çevremdeki bi çok bebek tatilde annelerine geldiler bence kafayı rahatlatmak önemli
selam kızlar benim de batım 7 ocak beni de alın aranızaaa:)) 1 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruzzz bu aydan umutluyum Rabbim herkese en hayırlı zamanda nasip etsin...
çook feci midem bulanıyor neyin belirtisi acaba hamilelliğin mi adetin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?