- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.161
canım o bendimm
burdayım daha yeni geldimm
inşallah canım moralman çok çöktüm canım sıkkın bilemiyorum yani herşeyin hayırlsıs olsunn
ya ne bilimmm bizde içiyoruz dediysek yarım bardak bişi kokusundan sarhoş olurum ben her ihtimali düşünüyorum şuan ondan sordummm
evet değilim ama bilmiyorum işte ne var ne yok neler oldu bende bu ay bu test beni yanılttımı doğrumu bilemiyorumm
bence içme tatalım dua et onun yerine iki rekat namaz kıl en azından faydasını görürsün içkininse zararınıKızlar malum yılbasııı akşam azcık içsem ne olur? Içinizden geçen neee
tatam bebeiş sen bak işine görüşürük yineçok teşekkür ederimmmm canımmmmm, bende sana bakarım...
kızlar az işim var onları halledip geleceğimmm
birisi başka birisi yüzünden sana sırt dünmüş yada döücek canım... Iki kişi senin arkandan konuşuyo biri kısa zayıf diğeri ondan daha uzun az daha toplu canım senin yakınında olan kimseler...... Sana bi gemi yolu görünmüş gemimi desem , deniz otobüsümü desem, feribotmu desem bilemedim..... Trenede benziyo ama bilemedim cnm ... Dört gözle beklediğin haber sana yakın az kalmış ama bu azlık gün bazında değil... Ama yakın.... çok güzel bi haber alıcaksın gökten zembille inecek ama nedir bilemem ama arkası çok temiz canım.... Bunun ardından uzun bi yol yapıcaksın kendini çok ferahlamış hissediceksin o yolda... Canım az önce bahsettiğim uzun ve kısa boylu birir yine çıkmış uzun olan kısaya senin dedikodunu yapıyor ods dinliyor... Uzuna dikkat et cnm kuyruklu çıkmış... Tertemiz bi kapın çıkmış ufak bir kısmet çıkmış deve üstünde... Tabağınada baktım bişey çıkmamış ama çok temiz canım
test gülmedi diye sen keyfine çalıştın ya stressiz bakarsın bebek kafa raahatken hopp geliverir
haklısın kuzummmbence içme tatalım dua et onun yerine iki rekat namaz kıl en azından faydasını görürsün içkininse zararını
niye vuruosn kızz
bir yıl çok uzun bir süre değil mi ama? Bir sorun olup olmadığı başta tespit edilse de ona göre davransak tedavi olucaksak geciktirmesek daha iyi değil mi? Otuzuma merdiven dayadım, bir tane olacak ta bir de kardeş yapacağım planda...
Ben böyle konuşuyorum diye karamsarlaştırmıyorum değil mi seni de? Sadece dertliyim biraz ve kimseyle konuşamıyorum bu konuyu. Biraz sesli düşünür gibi yazdım, seni yoruyorsam kusura bakma.
canım antiye bakmadın sen benden sonra bakıcaktınFal baktığın gamyoncuyduuu sahi o nerde?
ya ben varya acayip kilo almışım heee hiçbir pant. Belden olmuyor valla düğmemi açtım öyle oturuyorum heee şiştim zaten iyice miğde göbek bir oldu
evet ama ben ev yapımı şarap içiyomnegatifliğine göstercem ben sanaBide ana olcan anaaa bizi toparlıycana ...........
Ne kusuru olur mu öyle şey, ümitsizliğim genel olarak yok tek sıkıntı dediğin gibi bendede yaş, keşke daha erken anne olabilseydik, bilsem 22 de evlenir 2 sene gezer sonrada çocuk işine girişirdim, ama kısmetten öte yol yokmuş böylesi hayırlıymış demekki :106::106::106:
Kız sevooo sen hep karıştırıyon evde ne işler yapıyonda kafa bir milyon sende:111::111::111::111: , fulyaya içme diyozda sen masa altından hüpkürtüyon mu yoksa
KUZUN KURBAAAAAN OLSUN SANA lililililililihaklısın kuzummm
Eki Görüntüle 592317 Eki Görüntüle 592318 Eki Görüntüle 592319 Eki Görüntüle 592320 Eki Görüntüle 592322 Eki Görüntüle 592324 Eki Görüntüle 592330
kızlar resimlere bakıyordum pcden size evimin ve düğün yerimin ve kuaförden düğün günüme ait bir resim paylaşiym dedim hehehe
evet ama ben ev yapımı şarap içiyom16: Hehe
Eki Görüntüle 592317 Eki Görüntüle 592318 Eki Görüntüle 592319 Eki Görüntüle 592320 Eki Görüntüle 592322 Eki Görüntüle 592324 Eki Görüntüle 592330
kızlar resimlere bakıyordum pcden size evimin ve düğün yerimin ve kuaförden düğün günüme ait bir resim paylaşiym dedim hehehe
MAŞALLAH CANIM SANADA EVİNEDE BİR TEK MUTFAK DOLAPLARININ RENGİNİ BEĞENMEDİM BENİMKİLERDE O SİNİR OLUYORUM :84::84:
aynı dert akşam bendede vardı bide kiloyu sadece göbekten alıyom
ev dubleks cnm hobi odası çatı katında o renkli minderli olan arkadaşlarımız geldiğinde orda takılıyoruzevinde sende çok güzelsin allah mesut etsin bu arada evin çatı katı mı çok sevimliymiş
ah keşkem diyeydinnnnnnnnnnnnn:))))bende göbekten alıyorum millet hamilemisin diyolar
evet onu bende beyenmiyorum oda siyah beyaz olsa tam olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?