Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım o bendimm

burdayım daha yeni geldimm

inşallah canım moralman çok çöktüm canım sıkkın bilemiyorum yani herşeyin hayırlsıs olsunn

yok öyle hemen çökmek kuzu bak hepimiz bi sonraki aya adapte oluyoruz her ay tüm hazırlıkları en baştan yapıcağız ama çökmeden bu ay olmassa bidahaki ay her ay en baştan bi gün gelicek çünkü biliyrum tatlım bi gün mutlaka gelicek

test gülmedi diye sen keyfine çalıştın ya stressiz bakarsın bebek kafa raahatken hopp geliverir

ağzına sağlık kuzummmmm benim genelde çevremde vardır bu bahsettiğin tipler o yğzdendir ki sizler haricinde kimseyle birşeyimi paylaşmıyorum Gemidir o gemiii bandırma yolcusu kalmasın 4 gözle bekliyorum çift çizgiyi ama daha var demek rabbim hayırlarla versin inşalahhh
Kısmetimizde evdir inşallah hayırlara vesile olsun canım falın ağzına yüreğine sağlıkkk çok teşekkürederimmm

test gülmedi diye sen keyfine çalıştın ya stressiz bakarsın bebek kafa raahatken hopp geliverir

heee pek bi tın tın çalıltık hatta kocaya kalsa hala iş modundaaa hayırlısı olsun bu saatten sonra

Ya ben varya acayip kilo almışım heee hiçbir pant. Belden olmuyor valla düğmemi açtım öyle oturuyorum heee şiştim zaten iyice miğde göbek bir oldu

niye vuruosn kızz

negatifliğine göstercem ben sana Bide ana olcan anaaa bizi toparlıycana ...........

ne kusuru olur mu öyle şey, ümitsizliğim genel olarak yok tek sıkıntı dediğin gibi bendede yaş, keşke daha erken anne olabilseydik, bilsem 22 de evlenir 2 sene gezer sonrada çocuk işine girişirdim, ama kısmetten öte yol yokmuş böylesi hayırlıymış demekki :106::106::106:
canım antiye bakmadın sen benden sonra bakıcaktın Fal baktığın gamyoncuyduuu sahi o nerde?

kız sevooo sen hep karıştırıyon evde ne işler yapıyonda kafa bir milyon sende:111::111::111::111: , fulyaya içme diyozda sen masa altından hüpkürtüyon mu yoksa

evet ama ben ev yapımı şarap içiyom 16: Hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…