Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende yapışkanlı folyoyla kahverengilere siyaha çevireyim demiştim ama kapak fazla olunca bayağı masraflı oldu attım folyoları çekmeceye hayırlısı biraz eskiyince yenilerim diyorum ........
ya bide çok zor ben çatı katındaki o renkli koltukların arkasında gördüğün pembe beyaz olan dolapları folyo ve yapışkan çiçeklerle yaptım aam çok zor kuzu ya hava aldımı çıkar baştan yap fln sonra bi arkim söyledi cam sille yap diye yaptım oldu

zor gelmedi bana masrafı çok geldi flyoya verdiğimi 3 katlasam kapakları tamamen değiştiririm

heheheeee işi bilicen işe gitmiycen kuzuummmmmmmmmmm

dün yaptım hepsini mezeleri çorbayı ana yemeği tatlıyı bi kaç işim kaldı akşama biri fırınlık biri pilav birde sofra hazırlama
oh valla benim hiç halim yok tatlım eşimde bekliyodur eminim öyle bişeyler ama benim mecalim yok nedense offf napıcam ben şimdi yaa bizede tiyolar var kız azcıkın

heheheeee işi bilicen işe gitmiycen kuzuummmmmmmmmmm

dün yaptım hepsini mezeleri çorbayı ana yemeği tatlıyı bi kaç işim kaldı akşama biri fırınlık biri pilav birde sofra hazırlama

başbaşa mı olacaksınız misafirin geliyo mu bişey yapamadım kapı kapı gezmekten şimdi herşeyi hazır alıcam

fulyam neler yaptın söylesene kopya çekiyim senden

söylim bebeğimmmm

mercimek çorbası (kocmaın vazgeçilmezi)
bezelye
tavuk kapama
salçalı patatesli fırında biftek
arnavut çiğeri (herşeyi hazır birtek kızartılıcak canım çok çekti)
havuç salatası
rus salatası
paztlıcan ezme
z.yağlı yaprak sarma
acılı ezme
yufkalı sosis (kudanla tutturuyosun yuvarlak yuvarlak kesip netten gördüm dün)
ikirenk irmik tatlısı (dondurmalı servis)
çikolatalı mufflin

te bunları yaptım koca günnn

başbaşa mı olacaksınız misafirin geliyo mu bişey yapamadım kapı kapı gezmekten şimdi herşeyi hazır alıcam

basbasayız k.validemler ve annemler süpriz yapmazsa tabi davet ettik ama her iki tarafta olumsuzdu ben yinede yaptım gelirlerse mahcup olmıyım diye birde gecen senede yanlız değildik ondan onceki sene (nişanlıykende) gelmezlersede ikimize hoş bi sofra olsun istedim ama canım cıktııı belim ağrıyo resmen c.tesi temizlik dün fulll yemek yapmak çok yordu beni yarın dinlenirim diye hevesle yaptım hepsini

daha ne olsun ne kadar çok şey yapmışsın canım maşallah dur bende havuç yapıyım çok severiz bizde kocamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…