- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.181
ya bide çok zor ben çatı katındaki o renkli koltukların arkasında gördüğün pembe beyaz olan dolapları folyo ve yapışkan çiçeklerle yaptım aam çok zor kuzu ya hava aldımı çıkar baştan yap fln sonra bi arkim söyledi cam sille yap diye yaptım oldubende yapışkanlı folyoyla kahverengilere siyaha çevireyim demiştim ama kapak fazla olunca bayağı masraflı oldu attım folyoları çekmeceye hayırlısı biraz eskiyince yenilerim diyorum ........
Eki Görüntüle 592317 Eki Görüntüle 592318 Eki Görüntüle 592319 Eki Görüntüle 592320 Eki Görüntüle 592322 Eki Görüntüle 592324 Eki Görüntüle 592330
kızlar resimlere bakıyordum pcden size evimin ve düğün yerimin ve kuaförden düğün günüme ait bir resim paylaşiym dedim hehehe
ya bide çok zor ben çatı katındaki o renkli koltukların arkasında gördüğün pembe beyaz olan dolapları folyo ve yapışkan çiçeklerle yaptım aam çok zor kuzu ya hava aldımı çıkar baştan yap fln sonra bi arkim söyledi cam sille yap diye yaptım oldu
canımm evinde sende çok güzelsinnnnn rabbimmmm bebişle taçlandırasınnn evin mis gibi bebeğin koksunnn
ah keşkem diyeydinnnnnnnnnnnnn:))))
zor gelmedi bana masrafı çok geldi flyoya verdiğimi 3 katlasam kapakları tamamen değiştiririm
altı aylık evliyim ya daha millete istediğimi belli etmiyom
Bu arada dün bizim ay dönümümüzdü 6 ay oldu evlenince
altı aylık evliyim ya daha millete istediğimi belli etmiyom
bu arada dün bizim ay dönümümüzdü 6 ay oldu evlenince
ahahaha sen ölme emiiii hehehe
ÖYLE DEME BENİM HERŞEYİM HESAPLIDIR , BİR BEBEĞİ HESAPLAYIP YAPAMADIM ERKEN GELİP ERKEN GİTTİ DAHA DA GELMEDİ YAWW GETİRİN BEN İÇCEMMM
GEL AKŞAM BANA BİSSÜRÜÜÜÜ MAMA DA YAPTIMMMM
İNşallah o zamana 6 aylık olur yani inşallah bu ay hamiş oluruminşallah yıl dönümüne 3 kişi olunuz
ilk aylar bende öyle yapıyodum daha erken tatını çıkaralım bi diyordum
GEL AKŞAM BANA BİSSÜRÜÜÜÜ MAMA DA YAPTIMMMM
bu gün çalışmıyonmu yoksam kız hangi ara yaptın mamişleri
oh valla benim hiç halim yok tatlım eşimde bekliyodur eminim öyle bişeyler ama benim mecalim yok nedense offf napıcam ben şimdi yaa bizede tiyolar var kız azcıkınheheheeee işi bilicen işe gitmiycen kuzuummmmmmmmmmm
dün yaptım hepsini mezeleri çorbayı ana yemeği tatlıyı bi kaç işim kaldı akşama biri fırınlık biri pilav birde sofra hazırlama
heheheeee işi bilicen işe gitmiycen kuzuummmmmmmmmmm
dün yaptım hepsini mezeleri çorbayı ana yemeği tatlıyı bi kaç işim kaldı akşama biri fırınlık biri pilav birde sofra hazırlama
oh valla benim hiç halim yok tatlım eşimde bekliyodur eminim öyle bişeyler ama benim mecalim yok nedense offf napıcam ben şimdi yaa bizede tiyolar var kız azcıkın
fulyam neler yaptın söylesene kopya çekiyim senden
başbaşa mı olacaksınız misafirin geliyo mu bişey yapamadım kapı kapı gezmekten şimdi herşeyi hazır alıcam
söylim bebeğimmmm
mercimek çorbası (kocmaın vazgeçilmezi)
bezelye
tavuk kapama
salçalı patatesli fırında biftek
arnavut çiğeri (herşeyi hazır birtek kızartılıcak canım çok çekti)
havuç salatası
rus salatası
paztlıcan ezme
z.yağlı yaprak sarma
acılı ezme
yufkalı sosis (kudanla tutturuyosun yuvarlak yuvarlak kesip netten gördüm dün)
ikirenk irmik tatlısı (dondurmalı servis)
çikolatalı mufflin
te bunları yaptım koca günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?