- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.201
daha ne olsun ne kadar çok şey yapmışsın canım maşallah dur bende havuç yapıyım çok severiz bizde kocamla
basbasayız k.validemler ve annemler süpriz yapmazsa tabi davet ettik ama her iki tarafta olumsuzdu ben yinede yaptım gelirlerse mahcup olmıyım diye birde gecen senede yanlız değildik ondan onceki sene (nişanlıykende) gelmezlersede ikimize hoş bi sofra olsun istedim ama canım cıktııı belim ağrıyo resmen c.tesi temizlik dün fulll yemek yapmak çok yordu beni yarın dinlenirim diye hevesle yaptım hepsini
bende kaç gündür çok hevesliydim kayın ailem el birliği ile hevesimi kaçırdılar bi abisi çağırıyor kocamı bi kuzeni arıyor bize gelin diye onlar böyle şeyleri önemsemiyorlar bizide anlayamadılar bi türlü. Bu akşam küçük çaplı birşey yapıcaz
bende çok severim yaaaa miisss miissssss
umarım istediğin gibi bi yılbası geceniz olur içimden bi ses basbasa olacağımızı söylüyor hiç ihtimal vermiyorum ama belki üç kişiyizdir
bende çok severimde bizimkisi ne anlar hiç yemek kültürü yok herifin ne tatlı yer ne hamur işi ne zeytinyağlı içim dışım et yemekleri oldu onun yüzünden ana yok yılbaşı mılbaşı bağlamıyor beni bu gün et yenmiycek bu evde yerse yesin yemezse yemesin keyfi bilir zeytinyağlı yapcam hıhhhhh
ay ben o üçüncü kişinin poposunu ısırırım inşallah o vardır yanında
oooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy keşkeee be kuzumm keşkeeeeeeeeee öyle yürekten istiyorum kiiii
allah gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın inşallah
oh valla benim hiç halim yok tatlım eşimde bekliyodur eminim öyle bişeyler ama benim mecalim yok nedense offf napıcam ben şimdi yaa bizede tiyolar var kız azcıkın
benim psikolojikler başladı midem bulanmaya
selam hanımlar nasılsınız?? hepinize mutlu yıllar diliyorum
sevocum ben sana güzel bir taktik vereyim kocayı işe yolluyosun kendin istediğin gibi taklıyosun :
şaka yapıyorum tabi ben yalnız geçireceğim de yine geçen sene de eşim nöbetteydi bu sene de nöbette(
bence yemek türü değil de aparatif türü bir şeyler hazırla mesela tatlı, kek, patates salatası ya da kısır, yaprak sarması gibi :)
insanoğlunu mutlu etmek zor bende bende hiç belirti yok diye üzülyom
insanoğlunu mutlu etmek zor bende bende hiç belirti yok diye üzülyom
evet öyle iroşummmbendede kasık ağrısı var die şikayetçiyim
gerçi bi kaç gündür şişkinlik var kasık ağrım yok kurbanlık gibi gunumuzu bekliyoruz işte
evet kuzum valla öyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?