Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende kaç gündür çok hevesliydim kayın ailem el birliği ile hevesimi kaçırdılar bi abisi çağırıyor kocamı bi kuzeni arıyor bize gelin diye onlar böyle şeyleri önemsemiyorlar bizide anlayamadılar bi türlü. bu akşam küçük çaplı birşey yapıcaz

umarım istediğin gibi bi yılbası geceniz olur içimden bi ses basbasa olacağımızı söylüyor hiç ihtimal vermiyorum ama belki üç kişiyizdir

bende çok severim yaaaa miisss miissssss

bende çok severimde bizimkisi ne anlar hiç yemek kültürü yok herifin ne tatlı yer ne hamur işi ne zeytinyağlı içim dışım et yemekleri oldu onun yüzünden ana yok yılbaşı mılbaşı bağlamıyor beni bu gün et yenmiycek bu evde yerse yesin yemezse yemesin keyfi bilir zeytinyağlı yapcam hıhhhhh

benim şükür o derlerim hiç yok ne versem onu yer kocişşş yemek yok de sesini çıkartmaz allah kolaylık verisn sana bebeğimmmm

oh valla benim hiç halim yok tatlım eşimde bekliyodur eminim öyle bişeyler ama benim mecalim yok nedense offf napıcam ben şimdi yaa bizede tiyolar var kız azcıkın

selam hanımlar nasılsınız?? hepinize mutlu yıllar diliyorum

sevocum ben sana güzel bir taktik vereyim kocayı işe yolluyosun kendin istediğin gibi taklıyosun :
şaka yapıyorum tabi ben yalnız geçireceğim de yine geçen sene de eşim nöbetteydi bu sene de nöbette(

bence yemek türü değil de aparatif türü bir şeyler hazırla mesela tatlı, kek, patates salatası ya da kısır, yaprak sarması gibi :)

haklısın galiba evt evt kısır sever bizimkisi kısır yapıym en iyisi ona

Belirti olsa bi dert olmasa bir dert.. Bu ay bende de acayip karın ağrıları var ama göğüslerde tık yok. Adetten 8-9 gün önce hassaslaşırlardı 6 gün kaldı ama faaliyet yok. Az önce test yaptım tabiki negatif çıktı :))

ben geldim kızlar ne var ne yok...
elimde işler bitti. sadece bir tedarikçi firma gelmedi. şimdi bi şey dicem akşam akşam olmıycak burda ama sinir ettiler bizi. yarın gelmek zorunda kalmam umarımm.
ama az kaldı bugünkü mesainin bitmesine.
eve gidip içine sevgimi kattığım mamamlar hazırlıycam kocişe. tabi fulya gibi döktürmek mümkün deil.
ben fırında tavuk dolma yapıcam iç plavlı. bi kaç salata meze, mercimek çorbası, sigara böreği bu kadar.
tatlı olarak da kendimi sunacam bu gece de işimi var onunla yan çiziyo amma mırın kırın ederse ben çizicimmm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…