Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım o bendimm

canım antiye bakmadın sen benden sonra bakıcaktın Fal baktığın gamyoncuyduuu sahi o nerde?

burdayım daha yeni geldimm

inşallah canım moralman çok çöktüm canım sıkkın bilemiyorum yani herşeyin hayırlsıs olsunn

günah ben içkiye karşıyım

ya ne bilimmm bizde içiyoruz dediysek yarım bardak bişi kokusundan sarhoş olurum ben her ihtimali düşünüyorum şuan ondan sordummm

sen pkolu değildin ama yumurtlamışsın bence

evet değilim ama bilmiyorum işte ne var ne yok neler oldu bende bu ay bu test beni yanılttımı doğrumu bilemiyorumm

birisi başka birisi yüzünden sana sırt dünmüş yada döücek canım... iki kişi senin arkandan konuşuyo biri kısa zayıf diğeri ondan daha uzun az daha toplu canım senin yakınında olan kimseler...... sana bi gemi yolu görünmüş gemimi desem , deniz otobüsümü desem, feribotmu desem bilemedim..... trenede benziyo ama bilemedim cnm ... dört gözle beklediğin haber sana yakın az kalmış ama bu azlık gün bazında değil... ama yakın.... çok güzel bi haber alıcaksın gökten zembille inecek ama nedir bilemem ama arkası çok temiz canım.... bunun ardından uzun bi yol yapıcaksın kendini çok ferahlamış hissediceksin o yolda... canım az önce bahsettiğim uzun ve kısa boylu birir yine çıkmış uzun olan kısaya senin dedikodunu yapıyor ods dinliyor... uzuna dikkat et cnm kuyruklu çıkmış... tertemiz bi kapın çıkmış ufak bir kısmet çıkmış deve üstünde... tabağınada baktım bişey çıkmamış ama çok temiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…