Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım doktorun normal dediyse bebegın vaktini bekliyordr gelmek için üzülme sakın

sen bana falımı yazdın mı ben görmedım gecmişi okumam imkansz amaa

Duygularını çok iyi anlıyorum ama bu durum tamamen savunma isteği. İnsan yaşadığı derdi bir başkasının üzerine yıkmak ister, küçüklükten masaya ayağımızı çarpıyoruz dikkatli olmayı öğreteceğine ailelerimiz masaya vurmayı tercih ediyor sanki onun hatasıymış gibi...
Annen yada eşin üzüntüsünü bu yolla bastırmayı seçmiş, senin üzüntünü tahmin edemeden.
Ama bil ve emin ol ki hapların bu konu ile hiç bir ilgisi yok.
Hormon dengesi, bir yumurta, bir sperm, doğru yer, doğru zaman ve Allah ın takdiri hepsi bu...

canım antiye bakmadın sen benden sonra bakıcaktın Fal baktığın gamyoncuyduuu sahi o nerde?

[sıze=3]merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu misafirim vardı gelemedim
ve cumartesi günü adet oldum herşeyin hayırlısı
[/sıze]

bebeğimmm üzülme herşeyde bi hayır varmışşş önümüzdeki maçla bakıyoruzzzz
cümleten tünaydın bacılaar malum misafir var giremiyorum kim bilir ne kadar cook konustunuz

tünaydın kuzummmm az kaldı hayır mı şermi çıkıcakkk batımızzzdaaa

bir senedir beklediğim an geldi 5 haftalık hamişim allahım sana sonsuz şükürler olsun inşallah benim gibi bekleyen dualarını esirgemeyen kullarından nasip edersin

hayırlı olsun canımm rabbim bizlerede nasip etsin inşallah sende sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş sahibi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…