• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu misafirim vardı gelemedim
ve cumartesi günü adet oldum herşeyin hayırlısı
:14::14::14:

ben ve eşim öyle yanıyoruzki niye korundok diye,zamanında büyükmü konuştuk diyorum bazen ondanmı allahım vermiyo diyorum herşey geliyo aklıma ,amann ne bileyim olur zaaarrr,neyse ben evimi temizleyeyim biraz kafam dağılır belki ,allaha emanet olun kızlar inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız öpüyorum

ben kendi tercihimle 7 ay hapla korundum sonradan düşüğüm olunca, biliyorum kötü niyet yok ama eşimde kendi annemde biraz haptan dolayı diye olduğunu düşündüklerini söyleyince pişmanlık mı kırgınlık mı kendine kızmamı herşey vardı bende :43::43::43::43::43:

Bir senedir beklediğim an geldi 5 haftalık hamişim allahım sana sonsuz şükürler olsun inşallah benim gibi bekleyen dualarını esirgemeyen kullarından nasip edersin

inançlı bir insanım, bir şey geç ve güç oluyorsa da isyan etmem bunda bir hayır vardır derim ama artık gerçekten üzülmeye başladım. Korkuyorum. Düşünüyorum bebek benim için bu kadar önemli mi?
- evet önemli :(
korunmasaydım keşke de bir sorun varsa baştan fark etseydim...

Aşağı yukarı 8- 9 aydır korunmuyorum ama, günlerimi takip ederek 6-7 aydır düzenli uğraşıyorum. 9 ay önce ilk karar verdiğimde doktora gitmiştim sadece smear testi yaptı ve ultrasonla baktı bir sıkıntı yok falan dedi. Bi hormon kan tahlili bişey yapmayacakmıyız diye sorduğumda gerek yok dedi. Benim gebelik uğraşılarımda sağlığımla ve kendimle alakalı bildiğim tek şey bu...
Bir kerede sağlık ocağında gizli şeker ve tiroid ölçtürdüm o değerler de normaldi...
Ilk düşünmeye başladığımda mahalleden bir arkadaşta biz bu ay deneyelim istiyoruz demişti; bir ay sonra doğumu var. Ben başladığım noktadayım. Allah senelerce uğraşan bekleyen insanlara sabır ve güç kuvvet versin, çok üzücü her yeni bat :((

bir yıl olmaması lazım ki detaylı bakıyolar zaten, bende geçen şubattan beri korunmuyorum bir kimyasal yaşadım ve şuan 11 ay doldu, bu ay doktora gitcem, istiyrum ki eşimde gitsin ama yan çiziyo :31::31: Eğer hormon testi istiyosan adetin 2-3 . Günü gitmen lazım ben düşükten sonra gittim hormon testine baktı snra tekrar çağırdı 16 mm lik nur topu gibi yımırtan var deyip ilişki falan önerdi ama benim işlerimde yolunda gitmedi daha gelen giden yok, hayırlısı hakkımızda ....

Yemeğimi yedim geldim kaynatmışsınız yine hamiş olanlar varmış tebrikler
anticim hoşgeldin
gamyoncum hayırlısı olsun inşallah gelecek ay olur

Bir senedir beklediğim an geldi 5 haftalık hamişim allahım sana sonsuz şükürler olsun inşallah benim gibi bekleyen dualarını esirgemeyen kullarından nasip
edersin
canım benim ne mutlu sana allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :16: ve tabi sonrada bizlere nasip etsin:16: belirtilerini anlatırmısın biraz bide özel bişey yaptınmı olsun diye

hoşgeldin canımm:3::3:

hoşbulduk canım, bende bende 9 aydır evliyim hiç korunmadık ama olmadı henüz birşey, doktorda normal kontrole gittiğimde herşey normal ama troidin biraz yüksek dedi ilaç içtim düzeldi. bende ocak 15 ine randevu aldım özel bir hastaneden birşey varmı bende diye.

sürekli ağlıyorum bennn:14:

bir yıl olmaması lazım ki detaylı bakıyolar zaten, bende geçen şubattan beri korunmuyorum bir kimyasal yaşadım ve şuan 11 ay doldu, bu ay doktora gitcem, istiyrum ki eşimde gitsin ama yan çiziyo :31::31: Eğer hormon testi istiyosan adetin 2-3 . Günü gitmen lazım ben düşükten sonra gittim hormon testine baktı snra tekrar çağırdı 16 mm lik nur topu gibi yımırtan var deyip ilişki falan önerdi ama benim işlerimde yolunda gitmedi daha gelen giden yok, hayırlısı hakkımızda ....

Bir yıl çok uzun bir süre değil mi ama? Bir sorun olup olmadığı başta tespit edilse de ona göre davransak tedavi olucaksak geciktirmesek daha iyi değil mi? Otuzuma merdiven dayadım, bir tane olacak ta bir de kardeş yapacağım planda...
Ben böyle konuşuyorum diye karamsarlaştırmıyorum değil mi seni de? sadece dertliyim biraz ve kimseyle konuşamıyorum bu konuyu. Biraz sesli düşünür gibi yazdım, seni yoruyorsam kusura bakma.

Back