- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.081
işte bu zorunluluk insanın canını acıtıyo eksik gibi hissettiriyo yoksa rabbim sağlıklı zamanlarda versin hayılrı evlatlar versin inşallahh ama olmayınca insan kendini yarım hissediyo((
arkadaşlar hepimize hayırlı bir yıl diliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin, o evlatlar için hayırlı anne babalar olmamızı nasip etsin...
Bu sabah bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım, hiç kıskanmıyorum, allah sağlıcakla nasip etsin... Ama kendim ve eşim için de üzülüyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Yeni yıla neşe ile giremiyorum malesef((
çakşır otu kökü faydaları
seda sayanın proğramına katılan aktarlar der.bşk. Ayhan ercan sperm sayısını artırıcı"çakşır otu kökü" kürünü önerdi.
çakşır; yurdumuzun güney (genellikle hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören alman ve amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve meni artırıcı olarak kullanılmaktadır. çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Bileşiminde; nişasta, kateşik tanen, saponin, alkaloit, rezin ve uçucu yağ taşımaktadır.
çakşır otu (ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. Içerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.
çakşır otunun faydaları ve etkileri: cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır? çakşır otu kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr çakşır otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. çakşır otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.
kızlar çaksır otu diye birsey duydunuz mu.. ? :26:
Burada ki anlatılana göre : Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır..
Yorumlarınız
şimdi senin yazınla okudum kuzummm hiç bilgim yokkk :26::26::26:
inşallah canım hepimiz için inşallahmevlam hayırlara çıkarsın insallah..
Insallah bebisin seninledir bu ay cnm
hayır olsun... Bence çok güzel bir rüya, zaten beyaz temiz görmek hayırlıdır :)
her gece rüyamda bebeğim olduğunu göreyim diye dua ediyorum. şimdiye kadar bir kere gördüm... Rüyada bile olsa o nasıl güzel bir mutluluktur...
aminnn bitanemmm hiç umudum olmamakla bilrikteeee aminnnnn
ayyyy ne güzelll rabbim gönlüne göre versin kuzucummmm bebişin seninledir inşalahhhh canım benimmmm
kan görmek rüyayı bozar die biliyorum ben sen görmemişsin rabbim hayırlara vesie etsin inşallahhhh
Kuzucum anneciği ve kardeşi onda sıkça giremeye bilir die düşünüyorummm
çok içerledim okuyunca
ben öyle haber alınca hissettiğim şeyi açıkça söylüyorumda, kıskanma değil imrenme hissettiğimiz, haset değiliz ki bizde olsun onlarda olmasın diyelim, hem onlarda hem bizde olsun yawww
Bundan bir sene önce bana deselerdiki bebekten bu kadar korkma korunmayı bırak hemen olmaz, inanmazdım. Ne salakmışım!
Ben istediğim zaman olur sanıyordum, Allah istediği zaman olacak biliyorum...
En acısı da ya hiç olmazsa diye kendime içten içten soruyorum, eşime bile çaktırmadan içim yanıyor o zaman.
Ne duysam yapasım var, saçma sapan şeyler içiyorum, kendimden korkmaya başladım... Kimse ile paylaşmadığım için daha da geriliyorum, kk da olmasa ben nepardım?
bundan bir sene önce bana deselerdiki bebekten bu kadar korkma korunmayı bırak hemen olmaz, inanmazdım. Ne salakmışım!
Ben istediğim zaman olur sanıyordum, allah istediği zaman olacak biliyorum...
En acısı da ya hiç olmazsa diye kendime içten içten soruyorum, eşime bile çaktırmadan içim yanıyor o zaman.
Ne duysam yapasım var, saçma sapan şeyler içiyorum, kendimden korkmaya başladım... Kimse ile paylaşmadığım için daha da geriliyorum, kk da olmasa ben nepardım?
aynı bende canım ya senin yaşadığın korkuları yaşıyorum ve keşke ilk baştan korunmasaydım diyorum
aynı bende canım ya senin yaşadığın korkuları yaşıyorum ve keşke ilk baştan korunmasaydım diyorum
ne zamandır korunmuyorsun, birde belirli bir sıkıntın var mı pco gibi falan .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?