• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla totomu kaldırmayı bırak kafamı kaldıramıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

noldu cnm niye böylesin sen :8:

hayırlısı olsun kuzummm bebeiş için her yol mubah diyip sarılıyoruz işte inşallah rabbim gönlüne göre versinnn canım benimmmm

artık öyle deyip her duyduğumuzu , iyi gelir düsüncesiyle yapıyoruz..
Allah sonumuzu hayır eylesin..
bu sabah tv de haberlerde, 15 yıldır çocuğum olsun diye uğrasan 35 yasında bi anne vardı görüdünüz mü bilmiyorum..onda da kan pıhtılasması sonucunda 7kere hamile kalıp belli aralıklarda çocuğu düsüyomus..ve ona sonkinde farkıl bi tedavi uygulamıslar..ve ikiz kızları var simdi doğmus,. 5 aylıklar..
Allahım nasıl güzel bisiler yaa. bayıldımm onları örünce..Allahım bizlerede böyle ver, topik arkadalıramada dedimm..artık sizin adınıza. ikiz dedim haberiniz olsun.. siparisi verdimm :9::9:

Kızlaaaaar Günaydın,

uzunca bir aradan sonra girip yeni yılınızı kutlamak istedim....
İnşallah 2013 hepiciğimiz için çok güzel bir yıl olur. Kucaklarımız dolar...
çok öpüyorum sizleri...

hsgeldin lanvin... sanada gunaydınlar olsun bakalımm :8:
seninde yeni yılın kutlu olsun..insaAllah bu sene voleyi vuracaz :9::9:
kucaklarımız ikiz dolacak insaaAllahhh yarabbimmmmm.. aminnnnn :16::16::52::52::52:

bu sabah tv de haberlerde, 15 yıldır çocuğum olsun diye uğrasan 35 yasında bi anne vardı görüdünüz mü bilmiyorum..onda da kan pıhtılasması sonucunda 7kere hamile kalıp belli aralıklarda çocuğu düsüyomus..ve ona sonkinde farkıl bi tedavi uygulamıslar..ve ikiz kızları var simdi doğmus,. 5 aylıklar..
Allahım nasıl güzel bisiler yaa. bayıldımm onları örünce..Allahım bizlerede böyle ver, topik arkadalıramada dedimm..artık sizin adınıza. ikiz dedim haberiniz olsun.. siparisi verdimm :9::9:

kız yoksa bebeişmi:16: yorgunluk bitkinlik bebeiş belirtileri ay dur hemen fal bakmalıyım fundişime :16::16:

Bu sabah tv de haberlerde, 15 yıldır çocuğum olsun diye uğrasan 35 yasında bi anne vardı görüdünüz mü bilmiyorum..onda da kan pıhtılasması sonucunda 7kere hamile kalıp belli aralıklarda çocuğu düsüyomus..ve ona sonkinde farkıl bi tedavi uygulamıslar..ve ikiz kızları var simdi doğmus,. 5 aylıklar..
Allahım nasıl güzel bisiler yaa. Bayıldımm onları örünce..allahım bizlerede böyle ver, topik arkadalıramada dedimm..artık sizin adınıza. Ikiz dedim haberiniz olsun.. Siparisi verdimm :9::9:

kuzum ne bilim yorgunum birde canım sıkkın işte sebepsizzz

allah razı olsun canımmm rabbim duysun dualarımızı hepimizin kucağını göbüşünü doldursun tez zamanda :16::16:

Arkadaslar bende bu aydan ümitliyim, gelecek hafta adet olmam gerekiyor ama insallah olmicam ve hamile kalmis olacagim insallah ...
Saglikli hayirli evladim olsun insallah , amin amin amin....

BU gün yilin son günü,
yeni yilda herkesin dilegi kabul olur insallah....

Hepinizi yeni yili kutlu olsun, saglik, mutluluk getirsin hepimize....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tamam bebeişim kalkıyım ben o zaman 1 saat sonra burda buluşalım şu evi topliyp rahat rahat kahvemisi içip fallarımızı bakalım kuşum :16::16::16:

kız yoksa bebeişmi:16: Yorgunluk bitkinlik bebeiş belirtileri ay dur hemen fal bakmalıyım fundişime :16::16:

tamam kuzum bekliyorum bak 2-4-6-8 gözle ağlarım gelmessen kimse susturamaz beniii :16::16::16::16:

kız yoksa bebeişmi:16: yorgunluk bitkinlik bebeiş belirtileri ay dur hemen fal bakmalıyım fundişime :16::16:

heya bebis..:16: sipariş ettim..:16: yolda geliyoo.yada gelicekk diyeyim ben en iyisimi :9::9:

kuzum ne bilim yorgunum birde canım sıkkın işte sebepsizzz

Allah razı olsun canımmm rabbim duysun dualarımızı hepimizin kucağını göbüşünü doldursun tez zamanda :16::16:

geçer canım insaAllah..:29: gerçi sebepsiz bisi olmaz ama,:26: bu yorgunulğunu, bebis yorgğunluğuna sayıyorum.. :16:amin cnm insaAllahhh, hepimize yeni baslangıçları olan bir yıl olur insaAllahh :16::16::16:

Kızlaaaaar Günaydın,

uzunca bir aradan sonra girip yeni yılınızı kutlamak istedim....
İnşallah 2013 hepiciğimiz için çok güzel bir yıl olur. Kucaklarımız dolar...
çok öpüyorum sizleri...

çok saol canım seninde yeni yılın kutlu olsun nice güzel senelere inşallah

kızlar size rüyamı anlatacağım
bebek gördüm beyaz tulumlu benimmiş emzirmeye çalışıyorum bi yandan da kanamam var mı diye bakıyorum yok hiç kırmızı yoktu

bebek gördüm beyaz tulumlu benimmiş emzirmeye çalışıyorum bi yandan da kanamam var mı diye bakıyorum yok hiç kırmızı yoktu

mevlam hayırlara çıkarsın insallah..
insallah bebisin seninledir bu ay cnm :16:

antidepresif nerde yaa, bilen var mı, görünmüyo.. oysa ki buralarda olması lazımdı simdiye kadar :29:

Hayır olsun... Bence çok güzel bir rüya, zaten beyaz temiz görmek hayırlıdır :)
her gece rüyamda bebeğim olduğunu göreyim diye dua ediyorum. şimdiye kadar bir kere gördüm... Rüyada bile olsa o nasıl güzel bir mutluluktur...

Arkadaşlar hepimize hayırlı bir yıl diliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin, o evlatlar için hayırlı anne babalar olmamızı nasip etsin...
Bu sabah bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım, hiç kıskanmıyorum, Allah sağlıcakla nasip etsin... Ama kendim ve eşim için de üzülüyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Yeni yıla neşe ile giremiyorum malesef :(((

heya bebis..:16: Sipariş ettim..:16: Yolda geliyoo.yada gelicekk diyeyim ben en iyisimi :9::9:

geçer canım insaallah..:29: Gerçi sebepsiz bisi olmaz ama,:26: Bu yorgunulğunu, bebis yorgğunluğuna sayıyorum.. :16:amin cnm insaallahhh, hepimize yeni baslangıçları olan bir yıl olur insaallahh :16::16::16:

aminnn bitanemmm hiç umudum olmamakla bilrikteeee aminnnnn

ayyyy ne güzelll rabbim gönlüne göre versin kuzucummmm bebişin seninledir inşalahhhh canım benimmmm
kan görmek rüyayı bozar die biliyorum ben sen görmemişsin rabbim hayırlara vesie etsin inşallahhhh:16::16::16:

antidepresif nerde yaa, bilen var mı, görünmüyo.. Oysa ki buralarda olması lazımdı simdiye kadar :29:

kuzucum anneciği ve kardeşi onda sıkça giremeye bilir die düşünüyorummm

içim bi tuhaf oldu be.. devamlı suları içmek zorundaymışım gibi hissediynce kendimii :14:Allahım nolursun bu ay ikizim olsunn :14::14:

içim bi tuhaf oldu be.. Devamlı suları içmek zorundaymışım gibi hissediynce kendimii :14:allahım nolursun bu ay ikizim olsunn :14::14:

işte bu zorunluluk insanın canını acıtıyo eksik gibi hissettiriyo yoksa rabbim sağlıklı zamanlarda versin hayılrı evlatlar versin inşallahh ama olmayınca insan kendini yarım hissediyo :(((

[h=3]ÇAKŞIR OTU KÖKÜ FAYDALARI[/h]
Seda Sayanın proğramına katılan Aktarlar Der.Bşk. Ayhan Ercan sperm sayısını artırıcı"Çakşır Otu Kökü" kürünü önerdi.
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve meni artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Bileşiminde; nişasta, kateşik tanen, saponin, alkaloit, rezin ve uçucu yağ taşımaktadır.

Çakşır Otu (Ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. İçerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.
Çakşır Otunun Faydaları ve Etkileri: Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr Çakşır Otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

kızlar çaksır otu diye birsey duydunuz mu.. ? :26:
burada ki anlatılana göre : Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır..

yorumlarınız :51:

Back