- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.061
valla totomu kaldırmayı bırak kafamı kaldıramıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun kuzummm bebeiş için her yol mubah diyip sarılıyoruz işte inşallah rabbim gönlüne göre versinnn canım benimmmm
tamam bebeişim kalkıyım ben o zaman 1 saat sonra burda buluşalım şu evi topliyp rahat rahat kahvemisi içip fallarımızı bakalım kuşumbi hbr yok kuzummm bakta keyfim yerine gelsin uyusuk uyusuk bakınıyorummmm
Kızlaaaaar Günaydın,
uzunca bir aradan sonra girip yeni yılınızı kutlamak istedim....
İnşallah 2013 hepiciğimiz için çok güzel bir yıl olur. Kucaklarımız dolar...
çok öpüyorum sizleri...
noldu cnm niye böylesin sen
artık öyle deyip her duyduğumuzu , iyi gelir düsüncesiyle yapıyoruz..
Allah sonumuzu hayır eylesin..
bu sabah tv de haberlerde, 15 yıldır çocuğum olsun diye uğrasan 35 yasında bi anne vardı görüdünüz mü bilmiyorum..onda da kan pıhtılasması sonucunda 7kere hamile kalıp belli aralıklarda çocuğu düsüyomus..ve ona sonkinde farkıl bi tedavi uygulamıslar..ve ikiz kızları var simdi doğmus,. 5 aylıklar..
Allahım nasıl güzel bisiler yaa. bayıldımm onları örünce..Allahım bizlerede böyle ver, topik arkadalıramada dedimm..artık sizin adınıza. ikiz dedim haberiniz olsun.. siparisi verdimm
noldu cnm niye böylesin sen
artık öyle deyip her duyduğumuzu , iyi gelir düsüncesiyle yapıyoruz..
Allah sonumuzu hayır eylesin..
Bu sabah tv de haberlerde, 15 yıldır çocuğum olsun diye uğrasan 35 yasında bi anne vardı görüdünüz mü bilmiyorum..onda da kan pıhtılasması sonucunda 7kere hamile kalıp belli aralıklarda çocuğu düsüyomus..ve ona sonkinde farkıl bi tedavi uygulamıslar..ve ikiz kızları var simdi doğmus,. 5 aylıklar..
Allahım nasıl güzel bisiler yaa. Bayıldımm onları örünce..allahım bizlerede böyle ver, topik arkadalıramada dedimm..artık sizin adınıza. Ikiz dedim haberiniz olsun.. Siparisi verdimm
tamam bebeişim kalkıyım ben o zaman 1 saat sonra burda buluşalım şu evi topliyp rahat rahat kahvemisi içip fallarımızı bakalım kuşum
kız yoksa bebeişmiYorgunluk bitkinlik bebeiş belirtileri ay dur hemen fal bakmalıyım fundişime
ücretli aynıdır diye düşünüyorum , o aynı mı peki, ücretsizle ilgilenmiyom açıkçası
kız yoksa bebeişmiyorgunluk bitkinlik bebeiş belirtileri ay dur hemen fal bakmalıyım fundişime
kuzum ne bilim yorgunum birde canım sıkkın işte sebepsizzz
Allah razı olsun canımmm rabbim duysun dualarımızı hepimizin kucağını göbüşünü doldursun tez zamanda
Kızlaaaaar Günaydın,
uzunca bir aradan sonra girip yeni yılınızı kutlamak istedim....
İnşallah 2013 hepiciğimiz için çok güzel bir yıl olur. Kucaklarımız dolar...
çok öpüyorum sizleri...
kızlar size rüyamı anlatacağım
bebek gördüm beyaz tulumlu benimmiş emzirmeye çalışıyorum bi yandan da kanamam var mı diye bakıyorum yok hiç kırmızı yoktu
bebek gördüm beyaz tulumlu benimmiş emzirmeye çalışıyorum bi yandan da kanamam var mı diye bakıyorum yok hiç kırmızı yoktu
heya bebis..Sipariş ettim.. Yolda geliyoo.yada gelicekk diyeyim ben en iyisimi
geçer canım insaallah..Gerçi sebepsiz bisi olmaz ama,:26: Bu yorgunulğunu, bebis yorgğunluğuna sayıyorum.. amin cnm insaallahhh, hepimize yeni baslangıçları olan bir yıl olur insaallahh
antidepresif nerde yaa, bilen var mı, görünmüyo.. Oysa ki buralarda olması lazımdı simdiye kadar
antidepresif nerde yaa, bilen var mı, görünmüyo.. oysa ki buralarda olması lazımdı simdiye kadar
içim bi tuhaf oldu be.. Devamlı suları içmek zorundaymışım gibi hissediynce kendimiiallahım nolursun bu ay ikizim olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?